סיפור...

• פותח הנושא ST
  • פורסם בתאריך

ST

New member
סיפור...

בס``ד קצת ארוך... (מצטערת, זה מה שיצא...) זה סיפור קצת לא ידוע על ילדה אחת קטנה שיצאה לה מהבית לחפש אחר הלא נודע היא הלכה לה בדרכים, פגשה אנשים, כל אחד מהם סיפר לה - איך רואה הוא את החיים האחד, כזה גבוה בעל משקפיים עגולים את ידה לקח בשקט, והראה לה השבילים הוא אמר שמסמלים הם את הדרכים המתפתלות שמובילות ללא שום אומר אל הגלוי ואל הנסתרות בדרכה לאט המשיכה מבולבלת במקצת ופתאום פגשה, בצד הדרך את ההוא, המתומצת שהראה לה בשמים את הכוכב המנצנץ שיאיר לה את הדרך בכל אשר תלך המשיכה ללכת, ופגשה באדם די מוזר שעמד, ושתק, וניסה להבין מה לוחש לו ליבה רק עמד והקשיב לא דיבר, לא שאל להרהורי ליבה שרחשו כמו הרוח, כמו הגל... על שאר האנשים שהיא פגשה לא אמשיך עוד לספר כי את דרכם המיוחדת קצת קשה לי לתאר ונכון שבדרך לפעמים קרה שנטפלו אליה, מציקים שרצו להרע לה לא לאפשר להמשיך במאמצים אך תמיד-תמיד זכרה היא את אותם האנשים שהיו לצידה ברגעים הטובים אבל גם ברגעים הקשים וכשלבסוף הגיעה, למחוז חפצה, היא הבינה, כי - את הכל יקנה הכסף מלבד האושר והאהבה... ואני... זכיתי... לפגוש בחיי את האנשים האלו... תודה שהקשבתם... ואני רוצה לבקש משהו קטן, ברשותכם... שימו לב לאנשים שאתם פוגשים בדרך... מכל אחד אתם יכולים ללמוד משהו, לקבל משהו, והכי חשוב - לתת לו משהו... אז... שלא נעבור ליד אנשים, כאילו שהם רוחות... שנשים לב לכל אחד... כי באמת - כל אחד מיוחד... אסתי.

אני עומד נפעם ...

אבל ... עדיין יש לי כמה טרוניות .. טוב , יש לציין שכמעט שכנעת אותי להאמין בצדקת דברייך , אך ... כמו שהדגשת ב``סיפור`` הנ``ל , זה הימור ! האחד בעל לב טוב הוא , השני רשע ומשרושע , אשר רק להרע יחפוץ .. וגם הטוב והמטיב , טוב ליבו לא סותר את מה שאמרתי שחברייך יהיו חברייך כל עוד הם זקוקים לך , ואם הם יצטרכו לרמוס אותך בדרכם אל ``האופק הורוד`` , הם לא יהססו לעשות זאת ... ותחשבי על זה ... אגב , מהסיפור שכתבת פה אי אפשר ללמוד שאת אופטימית מדי , אבל אני עדיין טוען כך :))) אבל בכללות , זה היה גדול !

התמ-ים

New member
אני לא כל כך מסכים למה שכתבת

כי את אלה שמגדירים את עצמם חברים, כל עוד הם זקוקים לך, אני לא מגדיר כחברים. חברים אמיתיים לא ירמסו אותך בדרך לשום מקום. אולי אני תמ-ים מידי, אבל את החברים האמיתיים קל לזהות. בעיקר בשלבי משבר. כי אלה שירמסו אותך, יתרחקו ממך בעיתות משבר.

ST

New member
ילד...

זה בדיוק מה שניסיתי להסביר לו אתמול... ולא כ``כ הלך לי... קנטי - מה אתה אומר עכשיו? (התמים- תודה... לפחות אני יודעת שאני לא לבד... ויש עוד מישהו שחושב ככה...)

מיקי*

New member
בשמתייייייי זה יפהפה!!!

וכל כך נחון ובאמת הלוואי ונזכה לראות תמיד את הדברים הטובים. (ילד לטיפולך . . .) שבת שלום.

התמ-ים

New member
מאוד אהבתי

אנשים טובים באמצע הדרך אנשים טובים מאוד אנשים טובים מראים את הדרך ואיתם אפשר לחיות (משהו כזה)

התמ-ים

New member
אם כבר, אז כבר ... לפני שבת ...

אנשים טובים למשוררת הלאומית נעמי שמר תפקחו את העיניים תסתכלו סביב פה ושם נגמר החורף ונכנס אביב בשדה ליד הדרך יש כבר דגניות אל תגידו לי שכל זה לא יכול להיות אנשים טובים באמצע הדרך אנשים טובים מאוד אנשים טובים יודעים את הדרך ואיתם אפשר לצעוד איש אחד קנה לי ספר בן מאה שנה איש אחר בנה כינור שיש בו מנגינה ואישה טובה אחרת לי נתנה את שמה ומאז אני בדרך שרה במקומה אנשים טובים באמצע הדרך ... איש אחד יבנה לי גשר כדי לחצות נהר איש אחר יצמיח יער במורדות ההר ואישה טובה אחרת, אם יהיה קשה רק תצביע אל האופק, ותבטיח ש ... אנשים טובים באמצע הדרך ... וממש כמו צמחי הבר הבודדים הם עוצרים תמיד את החולות הנודדים הרקיע מתבהר וכבר אפשר לראות אנשים על אם הדרך מחכים לאות ... אנשים טובים באמצע הדרך ... מכירים אנשים כאלה? אשריכם ... שבת שלום

למעלה