סיפור:

סיפור:

חשבתי שיהיה נחמד להוסיף עוד הודעה חדשה אחרי ששלושה ימים כבר לא עולות פה הודעות חדשות ולכן למרות שזה בוודאי לא מעניין אתכם: "שלישית המטף המשתולל" (הכוללת את רון (MOON LIGHT BOY ) טל (אתם לא מכירים ) ואותי (ניר-הגלגל הספר) העלתה הופעה לא רעה של כ10 דקות בבית הספר שלנו - אתם קולטים עברנו על חוזר מנכ"ל של משרד החינוך שאסור להדליק אש ... בקיצור היה דיי נחמד עשינו דוויל , סטאף קלאבס ופויז ההתחלה היתה מוצלחת נורא אבל לקראת הסוף הרצפה הייתה כל כך חלקה שהיה אסור להזיז את הרגל וגם אם מסתובבים להסתובב בזהירות... בהזדמנות מבטיחים להעלות תמונות (נראה לי שצלמו!) בכל מקרה יש סרט של ההופעה אבל אין לי איך להעלות אותו למחשב.... נ.ב מוש אם אתה קורא את זה אני לא מצליח לתפוס אותך בפלאפון אבל הסטאף משהו בן זונה!!

כל הכבוד

עשית לנו פרסום? סתאאאם. לא עשיתם דיאבולו? חבל. ד"א גם אני קניתי ממוש את הסטאף וזה באמת סטאף מעולה. וניר, עוד משהו, מי עשה מה?

הסדר:

רון - דוויל סטיק ניר וטל סטאף כולם ביחד קלאבס ניר וטל פאסינג (שלא הלך כי היה חָלַק בטירוף אחרי הסטאף)וסיום של כולם בפויז בקיצור רון נתן סולו בן בן בן זונה בדוויל משהו אלוהי אנשים....

macman

New member
אם אתה שולח לי קלטת, אני אנסה להמיר

כדי שנוכל להעלות בפורום... עודד

M G M A

New member
החלקה על הקרח?

ניר. תודה תודה וברוך הבא למועדון המרוצים... כדי לא להחליק בהופעות : מה שאתה יכול לעשות זה פשוט ללכת לחנות שטיחים או "פתרונות אקוסטיים", ושם לקנות שטיח מקיר לקיר (עדיף שחור), ולקחת אותו להופעות במקומות בעייתיים... פרקט-אולם ספורט- הכי גרוע - באמת הופך כל מופע לאטרקציה משעשעת... -רצפה- כמעט כמו פרקט רק משאיר סימנים של החריצים של הבלטות-על המצח... בד"כ השטיחים 1.5 מ´ רוחב, כך ש 3 מטר-אורך,אמור להספיק(חוץ מ-פאסינג) - עדיף לבחור את השטיח הכי זול(דק)הכי פחות פרוותי- אצלנו הוא עולה 18ש"ח,למטר... נ.ב-השטיח יכול להיות דליק מהנפט שמוטז עליו-מהכלים-אז תנער טוב! בהצלחה מוש...

וואלה!!

שווה ניסיון !! השאלה היא אם אתה קונה רצועות של שטיח ? או שטיח מרובע לא ממש הבנתי... והקטע עם הסימנים על המצח זה מצחיק!....

gp53

New member
כן ראיתי

היה יפה מאוד רק היו לרון קצת פיקשושים עם הקלאבס

למעלה