סיפור

מני החליט יום אחד לשלם קצת פחות ממס ההכנסה. למחרת, הופיע אצלו שוטר בבית, קשר אותו באזיקים ולקח אותו לחקירה. בחקירה השוטרים הכו אותו ועינו אותו. אחד השוטרים הציע שיאשפזו את מני בבית חולים לחולי נפש. בבית החולים הרופאים עשו ניסויים מדעיים על כל גופו של מני. אחרי כל ניסוי, פורסם בתקשורת שנעשה אותו ניסוי על מני. כל העולם ידע על מני והיה נגדו. בוקר אחד, בא שוטר לבית החולים וירה במני למוות.

Harrington

Well-known member
מנהל
מני החליט יום אחד לשלם קצת פחות ממס ההכנסה. למחרת, הופיע אצלו שוטר בבית, קשר אותו באזיקים ולקח אותו לחקירה. בחקירה השוטרים הכו אותו ועינו אותו. אחד השוטרים הציע שיאשפזו את מני בבית חולים לחולי נפש. בבית החולים הרופאים עשו ניסויים מדעיים על כל גופו של מני. אחרי כל ניסוי, פורסם בתקשורת שנעשה אותו ניסוי על מני. כל העולם ידע על מני והיה נגדו. בוקר אחד, בא שוטר לבית החולים וירה במני למוות.
קרא לי נודניק, אבל בינינו, אם ביום א' מני קיבל את ההחלטה, אין שום סיכוי ב-ע-ו-ל-ם שביום ב' שוטר התייצב בביתו בענין אותה עבירה.

בכל מקרה יהי זכרו של מני ברוך.

דורי 1981

Well-known member
הייתי תופר את זה קצת אחרת, כפי שכתבתי לך. הוא העלים לצורך העניין 30% מס. צריך לנמק מדוע שוטרים חקרו ועינו (אבא שלי בילה לא פעם במס הכנסה, מעולם לא עינו אותו). מאשפזים מישהו בבי"ח לחולי נפש רק אם הוא עושה משהו קיצוני (נגיד, שופך דלק ומחזיק גפרורים בכוונה להצית את המשרד). בקיצור, הסיפור לא מחזיק מים, נראה כאילו מי שכתב אותו עישן סמים קשים. וכנראה זה לא המקרה.

למעלה