סיפור

schlomitsmile

Member
מנהל
סיפור סיפור שמצאתי ברשת, ונגע ללבי. הוא גם גרם לי למחשבות וזכרונות מהקשר שלי עם אבא שלי... איזה מין אבא היה לכם בילדותכם/נעוריכם? איך היה הקשר שלכם איתו?

קלסי

New member
לא קשר טוב לפחות הילד שלי מרויח מזה: המחויבות שלי כלפיו מוחלטת.

schlomitsmile

Member
מנהל
אבא שלי היה איש עסוק נורא אהבתי אותו והתגעגעתי אליו בילדותי. אח"כ, בנעוריי, הגנתי על עצמי ע"י כך שהחלטתי שאינני אוהבת אותו. רק בבגרותי למדתי סוף-סוף להבין אותו, ונהיה הרבה יותר קל ונעים לאהוב אותו ../images/Emo13.gif

קלסי

New member
נאמר לי לא פעם לסלוח לו ולחיות איתו בשלום. אבל אני מעדיף להביט קדימה. יותר כיף, וגם... יותר קל ../images/Emo13.gif

את בטוחה שאת לא אחותי? הורי התגרשו כשהייתי בת 4 הוא נשאר לגור בצפון ואמא שלי סחבה אותי ואת אחי שקטן ממני בשנה וחצי - לדרום, כך שהיה לנו אבא של חופש גדול וזהו... זוכרת שבילדותי בניתי עליו פנטזיות מפה ועד לטימבקטו, אבל הייתי ילדה של פנטזיות בכל מקרה... ככה היה לי יותר קל... היום המצב טוב יחסית לשנים עברו, אבל עדיין... ברבות השנים למדתי לסלוח ולא לשפוט חותמת לך שהוא עדיין לא מכיר אותי, אבל זה לא מונע ממנו לאהוב אותי בצורה חולנית לפעמים, ולנסות לפצות אותי על כל השנים שאיבדנו, רק שעדיין קצת קשה לי עם הדרך שלו לעשות את זה... הוא עדיין איש עסוק... סליחה על החפירה, פשוט הדלקת לי ../images/Emo62.gif

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo13.gif יש לי 2 אחיות, אבל לא אתנגד לעוד אחת../images/Emo8.gif ההורים שלי מאוהבים לחלוטין אחרי 50 שנות נישואין, כך שזה בכ"ז לא אותו אבא... אבא שלי כבר לא עסוק, הוא מזדקן וזה לא קל לראות... אגב- אין מה להתנצל על החפירה. הורות/אבהות היא הרי הרבה מעבר לטיפים והתייעצויות על מיני עניינים מעשים, נכון? אז בעיניי לפחות, העיסוק בעניינים העמוקים יותר לא רק שהוא מעניינו של הפורום, אלא זה גם עושה את הקריאה בו מעניינת יותר, ולא רק למי שכבר "ותיק" בעסק...

shno

New member
היה לי ועדיין יש לי אבא טוב הזכרון שלי ממנו מהילדות הוא טוב - הוא תמיד היה שם, תמיד הקדיש לי ולשגעונות שלי זמן. ככל שעבר הזמן וככל ששנינו התבגרנו, הוא גם יותר נפתח ולמד יותר להביע רגשות, לדבר איתי, להתייעץ איתי. הקשר בינינו תמיד היה פשוט קשר טוב.

hag70

New member
לא משהו ../images/Emo4.gif רק לפני כמה שבועות אמא שלי סיפרה לי חוויות כילד עם אבא. מוזר שאני לא זוכר, אבל השר הלא טוב נשאר לאורך כל השנים. בשנים האחרונות הוא התרכך קצת: אולי הגיל ואולי כי הוא הפך להיות סבא. אז המצב קצת השתפר, אבל כנראה יש פערים שקשה לגשר עליהם.

למעלה