סיפור..

אורניהו

New member
ופעם ריחפתי מעל בתי הזיקוק...

חזרתי בשעת לילה מגבעת נשר ,מסיבה אצל חברים.אני לא שתיין כזה ,אבל כנראה שהכמות היתה ´קצת´ יותר...ובכביש ליד צומת לב המפרץ הרגשתי שאני מתרומם אט אט מעל הכביש ואני נוהג מלמעלה כזה...עד החנייה בבית,ואז ירדתי.

אורניהו

New member
והאדום הזה ´קאמפרי´ בקפה עצמון..

זוכרים את קפה עצמון הישן..עם הכסאות האלה הענתיקה,שולחנות העץ,והמפות האדומות.וזוג הוותיקים האלה,הפולנים שניהלו את המקום..פעם פגשתי חבר בהדר,נו,הוא מזמין אותי פנימה לקפה עצמון ומזמין לי ´קאמפרי´,מין שתייה אדומה כזאת,ומדברים ומדברים ולאט לאט אני נהיה כבד,לקראת ערב אני נזכר שיש גם בית,ואני ממתכונן לחזור,ומחפש את האוטו..ומחפש ומחפש כשעה ואני שם לב שאני עושה את כל הדר כבר כמה פעמים,בסוף אני נזכר..חניתי ברחוב עמק הזיתים,,הביתה.ומאז לא נגעתי באדום הזה..קאמפרי!

טרה10

New member
ואותי הודי אחד לימד לשגב על הגב..ו.

להעביר את המחשבה סביב הגוף..דרך הראש והצד והרגליים..מסביב ואז הרגשתי ריחוף כזה וכולי באויר איזה 5 ס"מ..!

magy

New member
עזוב שטויות טרה,,,,,

5 ס"מ.......ריחפת....... מדדת??? גם באורגזמה נדמה לך שאתה עשרים ס"מ מרחף....... אז מה???. זה ריחוף של הראש ולא של הגוף...... גם במדיטציה אין ריחוף ממשי.......רק כאילו......... התנסיתי..........במדיטציה.......כלומר........

טרה10

New member
שאלה גסה 3..

שאלה גסה 1 ראי למעלה בקשר לדחיה..שלי בכלל רחוק נורא..ןלאחרונה ויתרנו על חגיגה משפחתית בצפון בגלל זה..שצריך לישון..שם.! או איפשהוא.! שאלה גסה 2..כל אור שהוא זה לא אותו דבר. שאלה גסה 3. אורגזמה ואוריגמי זה אותו דבר.! סמאאם.. וברור שזה היה רק תחושת ריחוף..אבל הדימוי של האורגזמה הוא על אחריותך.. לא שזה רע..אבל אצל גברים זה אחרת.! ואצל אחרת זה אחרת. ועם אחרת זה אחרת. וכן הלאה.. מקבלים כרטיס אשראי וכרטיס מועדון.! יש לך.?

למעלה