סיפור...

sahar85

New member
סיפור...

זה התחלה של סיפור שכתבתי פני כמה שנים ועבר שיחזור לאחרונה, מקווה שתהנו.... יש לי עוד הרבה עבודה לפני, זה רק ההתחלה של הסיפור.

avitano

New member
שגיאה בפתיחת הקובץ

קודם כל, ברוך השב, מה שלומך סהר? התגעגענו, חסרת לנו :\ הקובץ שמור כ docx אולי בגלל זה נסה לבצע "שמירה בשם" ולבחור סיומת doc ולא docx כרגע הקובץ לא נפתח אצלי אפילו שיש לי אופיס2007

sahar85

New member
קובץ מתוקן...

אצלי מעולה. אני בסוף הקורס, יש לחץ מטורף... אוטוטו סטאז' (אילת, אני בא....) ואז מבחנים וזהו............. תכין את הבטן יקירי. חוצמזה, הכל מעולה... יש לי בנזוג מדהים (חודשיים פלוס ב"ה...) ואני מאושר מהחיים... מה איתך? וכולם? מה נשמע חברים????

סהר - אתה מוכשר גם באפיית סיפורים...

טרם קראתי את כל הסיפור אבל עלעלתי ורפרפתי בדפיו. (ברשותך הדפסתי אותו כדי שאוכל לקרוא אותו בכייף בעלותי על יצועי - זה הזמן הנוח לי ביותר לקרוא ספרים, בלוגים וסיפורים, קשה ל'קרוא תוך המחשב, נוח יותר לקרוא מהדף). שמע סהר - יש לך כשרון מולד, כתיבה פשוטה יפה ועניינית. אגב, את המאפים שלך טרם טעמתי (נכון אני אשם שלא באתי למפגש בירושלים והפסדתי... מן הסתם יהיו עוד הזדמנויות) ואני עדיין מחכה לעוגת הגאולה - יש לי רעיון לצורת העוגה (טיף טף2 החדש צירף כאן תמונה של בית הבחירה - נו יש לך אתגר לבנות עוגה דמוי בתמונה - אולי בתור עבודת גמר? מה דעתך?) שמח לשמוע שמצאת את שאהבה נפשך, תמשיך להנות מהחיים. בהצלחה במבחנים וכשתהיה בסטאז' באילת מסור ד"ש לחבר ילדות שלי - שהיה חבר שלי בקטע, עד שהתחתן וירד אילתה. סתתתתתתתתתתתתתתתםםם...(אני בקשר טלפוני איתו ופני כחודשיים נפגשנו דרום הקרוב יותר, לאחר שלא התראנו קרוב ל-25 שנה - היה זה מפגש נוסטאלגי)

לא יכולתי להתאפק ולחכות...

/tapuzforum/images/Emo13.gif לשעת עלותי על יצועי, הגעתי הביתה למנוחה ומיד לקחתי את הדפים וגמעתי את הסיפור על תשעת פרקיו, סהר-אדם (מה השם האמיתי?) סיפור חייך כתוב בטוב טעם, כתיבה תמה ותמימה, ניכרת הכנות ותמימות הנעורים (משחקיך נם הבנות ממש מזכירה לי את ילדותי). אהבתי, יישר כח ומצפה כמובן להמשך... שוב בהצלחה במבחנים ובחייך החדשים מזה חודשיים. אוהב אותך אחי הצעיר ושולח אליך /tapuzforum/images/Emo140.gif

sahar85

New member
תודה תודה

אני- סהר, הדמות בסיפור- אדם, הקשר ביני לבין אדם מקרי לחלוטין אם כי עד איפה שכתבתי זהו סיפור חיי, בשינויים קלים, ההמשך (שנמצא כרגע רק בראש מחוסר זמ ואולי קצת מוזה...) אינו קשור כלל וכלל לחיי... אחרי שאני אכתוב עוד אני אפרסם... ותודה על הפרח...

למעלה