סיפור

מוצרלה

New member
צפתית ריחנית, אני רואה שלצורך הענין

שינית את שמך כדי להצטרף למשפחת הגבינות
(לידיעתך !!! גבינות, במקרים רבים מתקלקלות עם הזמן, עדיף להישאר חצי זיוה) ולעינינו: אם אישך איש האשכולות לא מאמין במח"ש, אז אין מה לעשות, שיקנה חוטי מקרמה ויתחיל ליצור מתלים לעציצים, ובזמן הזה שיחשוב מה אפשר לעשות. או לחילופין להמשיך עם החיים. מצטערת שלא עזרתי ביי מוצ.......

zivadina

New member
סיפור

סיפור בחצות ליל אוגוסט לוהט ישנתי על הספה בסלון. הסלון מרוחק מהכביש כ 10 מ´. פנס הרחוב היה מקולקל, חשיכה מוחלטת. תוך שינה עמוקה חדר לראותיי עשן מפלט. הקצתי, הבטתי החוצה, ראיתי רכב חונה בחשיכה, מנוע פועל, והעשן זורם לחלוני. יצאתי לבדוק. הנהג הסתתר בחשיכת הרכב. ביקשתי זהותו. ענה. ביקשתי כי יכבה המנוע. כיבה. שאלתי למעשיו. אמר. יושב, מה? אסור? אמרתי, לא, אבל זה טורד את מנוחתי. אולי תעבור קדימה קצת. סירב. הערתי את בעלי. הוא ירד, וביקש שהנהג ייסע משם. סירב. בעלי אמר לו שמזמין משטרה. עלה חזרה לקומה השנייה וירד עם טלפון אלחוטי ואקדח (ברישיון). הנהג ראה את בעלי יורד במדרגות ונמלט. התקשרנו למשטרה והתלוננו. אמרו, כן הבחור נמצא פה ומתלונן נגד בעלך על איום בנשק. אמרתי להד"ם. אמרו אוקיי, נסגור את החקירה. למחרת התקשרו מהתחנה ותבעו הגעת בעלי לעדות באשמת איום בנשק. בעלי מסר את כל הפרטים כולל העובדה שאני העדה הראשית וכי ישנם עוד שני עדים. החקירה נמשכה 8 חודשים בסופה הומלץ להעמיד את בעלי לדין. ההמלצה נמסרה לתובע אך הוא החליט תוך 24 שעות לסגור את התיק מחוסר ראיות, אשמה וכו´. בעלי ביקש את צילום התיק וחשכו עיניו. החוקר הוסיף לעדות הנהג כל מיני פרטים לתלונה שאפילו לא נאמרו על ידו (המתלונן). הגדיל ועשה ראש משרד החקירות והוסיף עוד כהנה וכהנה אמירות שלא נאמרו ולא נטענו על ידי המתלונן. כל התיק הוגש לבית משפט ולמשרד הפנים בתביעה לשלול את רישיון האקדח (אשר הוצא להגנה על מתיישב בקו עימות בצפון), ללא ידיעתו של בעלי כלל. כל התיק הוצא מהקשרו על ידי החוקרים. לא נחקרו עדים נוספים, לא נבדקו אמירות שיקריות של המתלונן לנסיבות שהותו בחצות מול ביתי. כלום. התיק כעת בבית משפט מחדש, עם תביעת בעלי לחידוש החקירה בו. העניניים נמשכים באיטיות. האם ניתן לפרסם את הפרשה או שהיא עשוייה להיות חסויה מבחינת המשטרה? היכן ניתן לפרסם וכיצד עושים זאת? אני לא מעוניינת שבעלי יפנה למח"ש. אני לא מאמינה בשוטרים שחוקרים שוטרים. אני מאמינה לבית משפט השלום, אבל הענינים שם יגעים. אני גם לא מוכנה להטיל עומס נוסף על כוחות הבטחון ובכללם המשטרה, המגינה עלינו מפני פיגועים. מה צריך לעשות כדי לזרז את הטיפול? אני חיה בפחד מתמיד מפני חדירות של מחבלים לאזור הצפון. האקדח היה הביטחון שלי. לא מזמן חוסלו שני מחבלים במרחק יריקה מביתי. תודה.

מ.ה.

New member
למה בעלך ירד עם אקדח ?

האם האקדח היה בידו כך שניתן היה לחשוב שבכוונתו להשתמש בו ? לא וודאי שתביעה תחזיר לבעלך את רשיון הנשק. יתכן דווקא שהגשת בג"ץ נגד שלילת הרשיון.

zivadina

New member
תשובה

האקדח היה בנרתיקו, ללא מחסנית. הנרתיק שלם ולא רואים את האקדח כלל. אני לא יודעת מה ניתן לחשוב אבל עובדה היא שבעלי יצא להגן עלינו מפני הלא ידוע. וגם המאיים החביא אקדח בין רגליו כשהוא בא להטריד אותנו ואת זה גילינו רק בזמן צילום התיק. ואיך מגישים בג"צ וכמה זה עולה? תודה

igalgolan

New member
התנהגות חשודה

האם אותו אדם שהתלונןן במשטרה נתן סיבה להיותו באותו מקום במסיבות חשודות? יגאל גולן

zivadina

New member
ככל שהשקר הוא סיבה

הוא אמר כי שהה ברחוב לצורך איתור נערים והכנסתם לפעילות נוער. איפכא מסתברא, כל ילדי הישוב שהו אותו שבוע במחנות נוער ובטיולי התמצאות אשר היו כפופים לידיעתו. כמובן שהחוקרים לא טרחו לברר אמירה זו עם ועדת הנוער בישוב. כך שבפועל, לא הייתה לו סיבה להיות ברחוב חשוך בשעת חצות, עם מנוע פועל.

igalgolan

New member
והמשטרה מאמינה?

מדוע שלא תגישו תלונה על מטרד וכוונה לבצע עבירה? במיוחד אם יתברר שהאדם חיפש נערים/נערות כשברשותו אקדח! יגאל גולן

zivadina

New member
סליחה, אולי השמטתי משהו

אבל כמדומתני שציינתי כי בעלי הגיש תלונה בכתב ידו על הטרדה מאיימת, ועל כל העבירות האחרות, לפי מידע שלמד כאן באתר, אבל החוקרים פשוט גנזו את התלונה. בלי שום נימוק. "לגניזה" וזהו.

igalgolan

New member
טיפול בתלונה

ניתן לברר מה נעשה בתלונה שהוגשה. אם המשטרה המקומית לא עונה ניתן לפנות לדרגים בכירים יותר. לאחר המשטרה ניתן לברר בפרקליטות ואם יש צורך לפנות ליועץ המשפטי לממשלה. השלב האחרון הוא בג"ץ. בניחוש פרוע הייתי חושב על התסריט הבא: - חוקר פרטי (יוצא המשטרה לשעבר) עוקב אחרי איש/אשה הבוגד/ת בבן הזוג. השכנים מתלוננים ומפריעים והחוקר מחליט ללמד אותם לקח בעזרת חבריו לשעבר. - גם אם זה לא מה שקרה ניתן לכתוב תסריט ולהפיק סרט. יגאל גולן

מוצרלה

New member
zivadina - עכשיו אני אעזור לך

לפחות אנסה. המקרה שלך מאד מזכיר לי מקרה שקרה לאחי לפני שנתיים, מקרה שהפרטים מצד המשטרה מאד מוכרים. על אחי הגישו תלונה במשטרה לאחר ש"תקף" בחורה שדקרה את בתו הבכורה (אז היתה בת 15 בערך ויש מסמכים רפואיים מבית החולים, בלילה המקרה בזמן שהאחיינית שלי היתה במיון אחי היה עצור בתחנת משטרת רמת גן ללילה אחד. מה שהוא עשה, הוא גייס עורך דין טוב שיצג אותו ורשם את כל המסמכים הדרושים, כמו כן הוא כתב מכתב למפקד התחנה (במקרה זה ברמת גן) הסביר (רשם) את השתלשלות העינינים ואת סיבת התקיפה, כמו כן רשם גם שאין לו רישום פלילי וזה צריך לבוא כנקודות זכות עבורו ושהוא אדם מהשורה שניסה להגן על בתו מידי חבורות אלימות כשזה היה יכול להגמר במותה של בתו וכו´ וכו´ וכו´ את המכתב הזה הוא סיים עם רשימת העתקים ל: לפרקליטות ליועץ המשפטי בממשלה ולשר לבטחון פנים. מה שנגמר מכל זה, זה שהוא יצא בזול, הוא קיבל על תנאי לתקופה של שנה.(זה כל כך אבסורד, כי אחי לא יכול להרוג אפילו זבוב, (אלא אם כן זה זבוב נודניק ). זה פחות או יותר מה שבעלך צריך לעשות, פשוט לכתוב שמטרת הנשק היה כדי להגן עליכם,ובשביל זה מדינת ישראל אישרה לו רישיון לנשק, ומעבר לזה להדגיש שוב ושוב שהנשק היה בנרתיק ולא שלוף. מקווה שעזרתי ביי מוצרלה ריחנית

למעלה