סיפור

Iris-1

New member
סיפור ../images/Emo63.gif

היא היתה קטנה. הסתכלתי עליה לא מאמינה שהיא שלי. אבל היא היתה שם במיטת התינוקות שלה כל כך יפה וקטנה ושלווה... אמא אני אוהבת אותה.... זה שלי. היא גדלה הסתכלתי עליה גדלה כל יום לומדת משהו חדש, כל יום עולמה משתנה, מרגע לרגע קשה לדעת מה תעשה. היא היתה שקטה מדי (איך פיספסתי כמה יכולתי לעזור ולא ראיתי), אולי שקטה מדי אמרה סבתא (ולו רק ידעתי מה שאני יודעת היום). תראי תראי אמרה איך היא מעסיקה את עצמה, כאילו אין אחרים מסביב. היא לא מחייכת אלינו, אין קשר עין איתנו. משהו לא בסדר. העדפתי לטמון ראש בחול בדיוק כמו בת יענה. שתקתי. בכיתי בפנים. וואו לו רק ידעתי מה שאני יודעת היום. לו רק היו מקומות כמו שהיא נמצאת בהם היום לתינוקות רכים כל כך רכים. אולי החיים היו נראים אחרת היום. אבל אני אוהבת אותה, כל רגע היא במחשבה שלי, כל רגע היא איתי. היא פה והיא לא פה. היא שם ולא שם. היא בכל מקום. והיא שלנו. כן היא שלנו על כל הקשיים, על כל מה שחסר. אני אוהבת את התאוצה שלי, את השכל שלה, את השקט שלה לפתור דברים, את הרעיונות שלה לתעסוקה, את הרעיונות שלה בכלל. את הכל. תודה שהייתם איתי. שהרשיתי לי להכנס לעצמי ולחלוק איתכם. איריס.

אשלונית

New member
ייייייאאאאאא

איזה אמא! אם אמא שלי לא היתה אמא שלי, את היית הבחירה הבאה שלי!!!!

droli

New member
כמה שאת מזכירה לי אותי,

כשבכורתי היתה גוזלית הדבר היחיד שעשתה היה לשבת. לשבת זקוף אפילו. שעות מול הטלויזיה, פטפטת חופשית ולזוז - יוק! בגיל 9 חודשים ניגשתי לרופא המשפחה, אמרתי לו שכנראה אני אמא הסטרית ולא נורמלית, ובכל זאת הבת שלי עדיין לא זוחלת, ולא מראה סימנים לכך. הוא לא שאל אפילו שאלה אחת והפנה אותנו מיד להתפתחות הילד בקופ"ח. אם זה מה שאת רוצה - תקבלי. זה מה שהרופא אמר. די במזל הבחנתי שהילדה לא מתפתחת תקין, מה שהסתבר יותר מאוחר, כטונוס שרירים נמוך. היינו צריכים ללמד אותה לשכב על הבטן כמו אריה, וללמד אותה לזחול. את השעות של הצרחות אצל הפיזיוטרפיסטית אני לא יכולה לשכוח! למזלנו - הכל הסתדר. טונוס שרירים נמוך הוא משהו שנשאר איתך לכל החיים. טוב - נדיה קומנא´צי היא כבר לא תהיה. אבל היא מקסימה, ואני אוהבת אותה, והיא הכי שלי שבעולם! (בינתיים עד שאיזה איש יקטוף אותה) אחותה אגב - לא נולדה עם זה, וגם היא מקסימה. איריס - אני מקווה שגם לכם יסתדרו הדברים. אמא אוהבת

דליה.ד

New member
תמיד יש מה לעשות

בני הצעיר נולד עם טורטיקוליס, הקללה הזו מרמזת על צאוור תפוס ועוד אפשרות לסדרה של בעיות.היה לו גם היפרטונוס - כלומר טונוס שרירים גבוה: כולו היה מתוח ונוקשה. מגיל יום עיסיתי אותו 3 פעמים ביום, ביצעתי תרגילים שקיבלתי מהפיזיותרפיסטית וגם אצלי הצרחות הבקיעו שערי שמיים. היום הוא אמנם היפראקטיבי אך טונוס שריריו מווסת יפה, הצוואר התפוס השתחרר ולא הופיעו שאר הבעיות שמאפיינות טורטיקוליס (בעיות של א-סימטריה בפנים, בעיות דיבור וכו´). מדובר בילד שובה לב, מנומש כהוגן, עם עיני תכלת מדהימות ופה חריף ביותר! מ ש ה ו ... איזה מזל שאנחנו אמהות!! שיש לנו היכולת לעשות את כל ההבדל!

למעלה