סיפור ...

Netta79

New member
סיפור ...../images/Emo142.gif

"הרביעיה" כשהייתי בת 14 , חברה שלי הכירה לי את ידיד שלה (אלון), הוא היה בדיכאון והיא חשבה שאני אצליח להוציא אותו מזה ... הוא התקשר והשיחה קלחה כאילו אנחנו מכירים שנים ... וכך יום יום , בטלפון שעות אני גרתי בראשון , הוא בירושלים אז טלפון זה מה שהיה אחרי כמה חודשים , אלון הציע לי להיצטרף לטיול שלו עם חבריו נסענו לעין גדי עם ירון וגל והיה מדהים מאז היינו יחד - "הרביעיה" הם נסעו אלי כמעט כל יום (ירושלים -ראשון , לא סתם) יצאנו יחד , ים , סרטים , מסיבות , התכרבלויות בבית...איזה כייף כל אחד מהם , נהיה ידיד אישי וקרוב - כמו אח אפשר לומר בראיה לאחור , שהקשר שלי איתם , בנה אותי חיזק לי את הביטחון (בכ''ז , 3 בנים "גדולים " ממני , מחמיאים בלי סוף , אוהבים אותי "על באמת") וכך היינו ...שנים כל פעם שהיה לי חבר , התרחקתי טיפה , אבל תמיד היינו יחד והם , קצת קינאו , אבל תמכו והיו שם תמיד וככה , לאט לאט הרביעיה כבר לא היתה אותו הדבר... אלון יצא מהארון , עבר עם חבר לאמסטרדם גל הכיר חברה שלי הם יצאו והוא פגע בה ... ירון , ירון רצה יותר מידי , היתה בנינו נשיקה שהרסה קצת והחבר שלי לא יכל לסבול אותו ... אחרי שנגמר עם החבר , לפני שנה וחצי התקשרתי לירון , הוא היה אמור לטוס לניו יורק יומיים אחר כך אז בילינו , כמו פעם , את היומיים האלה ..... בנתיים הסתבר , שאלון , ההומו - חזר בתשובה , התחתן וגר בהודו גל , פגש מישהי , והתחתן ירון חזר מארצות הברית ועבר לגור דקת הליכה ממני אתמול ב-1:00 בלילה , טלפון ... "טיפטיפ (זה שם החיבה שלי), תארזי את עצמך בטריינינג ובואי " "אין מצב , סופה בחוץ ואני עובדת מחר" "יש לי הפתעה בשבילך , כולם פה" "אני באה" וכך 3 דקות אח''כ, אחרי שנים , נפגשנו שוב , הרביעיה הייתי מאושרת , להיות רק עם שלושתם שוב , כל כך יחד , כל כך אוהבים ישנו כולם אצל ירון בדירה - עשינו "מסיבת פיג'מות" כמו בימים ההם
~נטע תודה למי שקרא עד הסוף
כייף שיש עם מי לשתף ....... אני כל כך שמחה !

אלמרה

New member
גם אלון שהיה הומו חזר בתשובה

והתתן? פפפשששששששששש... יפה! סיפור מקסים. למה? למה לי זה לא קרה?

Netta79

New member
אלמרה ...

קודם כל תודה שקראת
למה גם אלון ? מי עוד? כן , אלון כנראה לא מוצא את עצמו ... דיברנו על זה קצת אתמול אני מקווה שעכשיו הוא סגור על עצמו כי יש לו שני ילדים מדהימים ... (ראיתי תמונות ) למה לך זה לא קרה? איזה חלק? אתה יכול לנסוע עם הומו לאמסטרדם ,לחזור בתשובה ולגור בהודו... אני לא בטוחה שאתה רוצה
~נטע

אלמרה

New member
ברור שקראתי הכל. את כותבת נפלא

ולמה שאפספס ולו מילה אחת. השאלה שלי היתה איך גם אלון שהיה הומו (מילא - סגור על עצמו כעת) אבל הוא חזר בתשובה!! לא שמעתי על הרבה חוזרים בתשובה העושים מסיבות פיג'מות... וכן, אני לא ממש אוהב את הרעיון לנסוע לגור בהודו... מילא עם הומו באמסטרדם הוא מיד יעלם ואני אוכל להנות מהתעלות ומהבירה ומהאוכל האינדונסי...

Netta79

New member
../images/Emo13.gif

זה לא שעשינו אורגיה ,
היינו כולנו בסלון עם טריינינגים ודיברנו כל הלילה , הוא נהיה דוס מגניב כזה וכמו שאמרנו , אלון נשאר אלון , הומו , דוס , אותו דבר ... תודה רבה על הפירגון
~נטע

טליה1233

New member
נטע../images/Emo70.gif נ ה ד ר ../images/Emo141.gif

זו חברות אמיתית שלא הגיל ולא השנים יכולות לה
שמחה בשמחתך
)))))

טאKילה

New member
איזה יופי../images/Emo140.gif

למה לא קראת לי למסיבת הפיג'מות?
תעשי חיים מתוקה אחת
אהבתי לקרוא אותך

../images/Emo39.gif

אחלה סיפור נטע... הזכיר לי את "הרביעיה" שאני חלק ממנה... מאחרי הצבא ועד עכשיו... גם לנו יש את זה שיצא מהארון את זאת שחזרה בתשובה(אני) את זה שנשיקה מיותרת קצת הרסה אבל התגברנו ואת זה שמנסה לשמור על כולנו כל השנים.. לפני החתונות והשבתות הלא נוסעות שלי היינו כל שישי - שבת מבלים יחדיו אמצע השבוע מלאן "מסיבות פיגמות" אף פעם לא הבנו למה כל אחד שכר דירה בנפרד אם כל ערב מישהו היה ישן אצל מישהו.. עבדנו יחד כולנו באותה חברת פיצות.. היינו ועדיין חברים הכי טובים.. מה ששומר אותנו כל השנים זה שלמרות השינויים ולמרות הדרכים הנפרדות הנשים/הבעלים השונים והשונות כל אחד חי את חייו בנפרד אך תמיד יש את החברות יחד.. כייף לך שנפגשתם שוב מאחלת לך שתזכו לחדש קצת מן החברות.. זה נפלא וכייף.. אחלה כתיבה.. אהבתי... |חיבוק)

Netta79

New member
אחתוש....../images/Emo142.gif

איזה מגניב שגם לך יש את זה ... נכון כייף?

למעלה