חצלציל קסם
New member
סיפור תאונה+שאלה..
קודם כל שלום,לא ידעתי שקיים כזה פורום
אז ככה: זה היה ב2 בפבואר השנה, יום גשום,יצאתי למשמרת לילה (מלון על הטיילת). נסעתי על רחוב ארלוזורוב לכיוון הים ובקטע שלאחר אבן גבירול נהג מונית מפגר מהנתיב הנגדי החליט שהוא פונה במקום אסור(קו הפרדה לבן רצוף) ללא איתות כשהוא נעצר בלי להמשיך את הפניה,למזלי נסעתי לאט (בגלל הגשם) אך זה היה מאוחר מדי ובלימת חירום הסתיימה בהחלקה על צד שמאל עד עד לפגיעה במונית (עם הראש\גוף שלי,אני לא בדיוק זוכר).קמתי מיד כדי לראות שאני שלם,ואיך שאני קם,נהג המונית שהבין מה שהוא עשה נתן גז וברח משם.עכשיו לציין אנשים טובים באמצע הדרך שעצרו את התנועה,מאוד דאגו לי,ניסו לעצור את המונית וכשלא הצליחו לקחו את המספר שלה.אחד האנשים הנפלאים שם התעקש לקחת אותי לבית החולים איכילוב (אני רציתי להמשיך לעבודה,בטיפשות יש לציין).יצאתי באמת בנס,אם לא הייתי עם קסדה סגורה אני לא יודע אם הייתי כותב עכשיו כאן,חוץ מהמון כאבים למשך שבוע אין זכר לתאונה (חוץ מצלקת קטנה ברגל).פחות חשוב אך גם הקטנוע (טייפון) יצא בזול עם מראה שבורה,וינקר שמאלי שבור,וארגז מרוסק. כמובן שיום למחרת הגשתי תלונה במשטרת ישראל,שכללה את מספר המונית ועדים לטובתי (לא מעט).עבר לא מעט זמן מאז ועדיין משטרת ישראל לא חזרו אליי בנושא,הבעיה היא שגם איבדתי את טופס התלונה. בהחלט הייתי רוצה לראות את החלאה הזה יורד מהכביש לכמה שנים טובות (זו גם הפרנסה שלו). השאלה היא,האם אפשר לברר במשטרה גם ללא הטופס תלונה? למה הם מתמהמהים כל כך? אולי הייתי צריך להיהרג כדי שהנושא יטופל? את מי אני אמור לתבוע אם אין את הנהג הפוגע? אשמח לתשובות. והכי חשוב,סעו לאט ובטוח כי לא סופרים אותנו בכבישים ואנחנו כל כך פגיעים על הכלים האלה. עומר.
קודם כל שלום,לא ידעתי שקיים כזה פורום