סיפור ששמעתי עכשיו

patetta

New member
סיפור ששמעתי עכשיו

בתחילת השבוע קרובת משפחה שלי (בת 9) חזרה הביתה מבית הספר וליד ביתה עמד בן אדם לבוש מדים של שוטר.האיש אמר לה שהיא צריכה לבוא איתו כי יש חפץ חשוד באיזור והם מפנים את כל האנשים ,הילדה אמרה שהיא רוצה קודם לדבר עם אמא שלה, אז האיש הוציא פלאפון שאל אותה מה המספר והעמיד פנים שהוא מדבר עם אמא שלה ומבקש אישור לקחת את הילדה.עקב כך הילדה הסכימה להיכנס איתו לאוטו ובאיזו שהוא שלב היא שמה לב שהם כבר עלו על כביש מהיר והוא פנה לתוך פרדס. אז הילדה אמרה לו (אני מצטט כמו שהיא סיפרה לי את הסיפור):"אתה לא שוטר אתה אנס.אתה רוצה לפגוע בי כמו שראיתי בחדשות ואני יודעת את השם שלך (לפי התג על המדים) ואני בדיוק איך אתה נראה ואני אספר לכולם ואתה תשב בכלא כל החיים.לדבריה האיש לא אמר מילה ופשוט החזיר אותה לכפר סבא ,היא סיפרה לאמה הכל ויחד הן הגישו תלונה במשטרה ולפי הקלסטרון שהיא תיארה תפסו אותו בזמן שניטסה לעשות דבר דומה במקום לא רחוק.תמיד הילדה הזו נראתה לי כלבתא אבל הפעם שמחתי שהיא כזו. אני יודע שהנושא הזה קצת לא קשור אבל גם זו צורה של הגנה עצמית

וואוו איזה תושיה

אחי היא נשמעת ילדה אמיצה מאד וזה קשור לאומנויות לחימה כי בין היתר אנחנו כאומני לחימה או כמתרגלים אומנויות לחימה לומדים טכניקות להגן על עצמנו ,בד"כ אנו לומדים לתת מענה אגרסיבי ואלים לאנשים שמסכנים אותנו או רוצים לפגוע בנו ובספור הזה יש ל נו דוגמא להגנה עצמית מילולית מונעת (היא מנעה את הההתקפה עוד באיבה)שהיא לא פחותה ואפילו עדיפה על תגובה בטח ובטח לילדה בת 9 מול אדם מבוגר

../images/Emo45.gifכל הכבוד לילדה!

זו הצורה הכי טובה להגנה עצמית: שילוב של קור רוח ותושיה מנעו עימות פיסי. אני לא מדבר על רק על עימות פיסי של ילדה מול גבר בוגר אלא על כל מצב שיש בו סיכוי לעימות פיסי ושאולי אפשר לפתור אותו באופן כזה. כל הכבוד לילדה על התושיה שגילתה, להורים שלה שחינכו אותה ככה, ולמשטרה שתפסה את המניאק.

מזלה שלא רצח אותה כדי שלא תזהה

אותו. אמנם במקרה הזה זה עבד, במקרה דומה יכול היה לא אעבוד. פחד להיות הורה היום...

tiger claws

New member
דוד - מה שאמרת עכשיו ממש נכון

היא לקחה סיכון ויכלו לרצוח אותה בגלל זה(אני רק רוצה לציין שהסיכויים שלה לשרוד אם האנס היה ערבי-מוסלמי הוא אפסי אם היא הייתה נקלעת למצב כזה).

להלן קישור גזעני.

אנס ורצח ילדה בת שמונה. אני תובע להעמיד לדין את השוטרים והעיתונאים הגזעניים.

Boogieman

New member
וואלה אתה צודק.

ברור שעדיך להיאנס ע"י אנס יהודי כשר משלנו.

חחחחחחחחח

והעיקר לסלק מהצבא חייל עם עקרונות וערכים עצמים ומוסר--חייל מצטין משריון! ולהשאיר אנסי-קטינות בחיל אוויר של צה"ל.

אם אתה מתייחס לסיפור עם הרמטכ"ל

והחייל שסירב ללחוץ את ידו אז הנה דעתי שלי: הרמטכ"ל הינו מבצע הנחיות מדיניות, יותר מאשר מתווה אותן. חייל שלא מבין זאת אינו נבון והנ"ל אף חסר היה דרך-ארץ אלמנטרית: מי שאינו יודע לכבד את המבוגרים / בכירים ממנו - אינו נושא בערכים אמיתיים אלא סתם בשאיפה למצויינות אישית. אשר לחולי בחה"א: יש לטפל בו ללא קשר למאורעות אחרים.

הגבול בין פח"ע ופלילים מפוקפק.

מעשים פליליים מקרב אוכלוסיה תומכת טרור,אינם יכולים כל כך מהר להימנות עם המאזן הפלילי הרגיל.לפי דעות שונות,מדובר על פעילות לאומנית לכל דבר.העבריין גם מרוויח את תוצאות מעשיו הפליליים וגם לוקח נקם ומעניש את האוכלוסיה האזרחית השנואה עליו לאומנית.יש סטטיסטיקה ברורה למדי בנושא.והיא לא גזענות.לא הערבי באופי שלו עושה כך וכך.אוכלוסיה שנמצאת אתך במצב מלחמת טרור חסרת רחמים,עושה כך וכך.

עברנו לעוף פוליטי

לא חושב שכאן המקום לדון בזה, אבל לראייתי יש עדיין ערך להטלת אחריות אישית על פעולות היחיד על כל המשתמע - זה כולל גם אי שחרור פליליים במחוות פוליטיות ללאומנים.

דו קרב

New member
לצערי, בימינו, כל פנייה אליך היא

חשודה ויש לנהוג כלפיה בזהירות רבה. פנייה יזומה מצידך מורידה את רמת הסיכון באחוזים רבים.

למעלה