סיפור שקרה באמת 1

דג שביט

New member
סיפור שקרה באמת 1

לפני חודשיים בחזרתי מווינה חזרתי במוניות של נשר, הנהג הושיב לידי מחוסר מקום בחורה חסידית לא גבוהה אבל עם חזה פשוט ענק והוסט שניסה להסתיר רק יותר מתח לי את הרוכסן בגלל שלא היה הרבה נוסעים הנהג לקח איתנו נוסעים גם לבית שמש וכולם ירדו שם נותרנו רק שנינו והנהג בדרכנו לעיר הבירה בסיבובים כשבטעות נשענתי עליה הרגשתי את ידה מרחפת נוגעת קלות במכנסי, עשיתי את עצמי כלא משים והיא המשיכה במעין ליטוף עדיין

דג שביט

New member
סיפור שקרה באמת 2

ואני התחלתי לאבד את החושים ולאט לאט הושטתי את ידי בהססנות לעבר רגליה ואז בסיבוב חד במיוחד כששדיה נלחצים אלי היא תפסה באיברי ואני הרגשתי שאני מתפוצץ בתוך המכנסיים תוך כדאי שידי מגששת בחצאיתה היא תופסת יוזמה ומפשילה את חצאיתה ותחתונה עד אחרי הברך, התחלתי מרפרף נוגע בעדינות על מפשעתה הסגורה וההדוקה והיא החלה פותחת את רוכסני ומכנסי, מגלה שאני ללא תחתונים ומישירה את מבטה לכיווני

דג שביט

New member
סיפור שקרה באמת 3

ואני הקרבתי את ראשי לנשיקה חושנית וארוכה תוך כדאי שאני מכניס את ידי מתחת לחולצתה ולגופיתה וביד השניה מנסה לפתוח את הסוגר של החזיה והיא כששמה לב למאמצי החלה פורמת את חולצתה ותוך שניה החזיה ירדה מעליה נותנת לי להרגיש את שדיה העצומים המתוחים, היא התכופפה ולקחה את הזיין שלי לפיה והחלה מוצצת אותו בעדינות ומושכת את מכנסי מעלי, הפשלתי את מכנסי והיא נעמדה והתישבה על הזיין שלי כשהוא לחוץ בין רגליה,

דג שביט

New member
סיפור שקרה באמת 4

בשלב זה הנהג שם לב שנוסעיו קצת חוגגים מאחורה ובלי ששמנו לב הוא פנה לכיוון בית הקברות והחנה את האוטו, אז כבר שמנו לב והיא מהר ירדה ממני מנסה להעלות את חצאיתה אך הנהג אמר שהוא מוכן לשלם לנו 200 שקל אם נמשיך היא הסכימה מיד והורידה את חצאיתה ותחתוניה לגמרי ונעמדה והתחילה להפשיט אותי כשהנהג מאחוריה מלטף לה את השדיים העצומות עמדנו שנינו עירומים בטנדר והתנשקנו נשיקה רטובה וחמה והתחלתי לרדת לה כשהיא יושבת על הספסל האחרון

דג שביט

New member
סיפור שקרה באמת 5

ואז הרגשתי את הנהג מלטף את ישבני עם איברו וכשסובבתי את ראשי ראיתי שהוא הספיק לפשוט את בגדיו וחיכך את איברו בי בעודי יורד לבחורה מלקק סביב סביב ודוחף את לשוני פנימה היא גמרה עלי ואני מיד אספתי את כל הנוזלים בפי והיא משכה אותי להתנשק איתה ורק הודיעה שהיא שומרת על בתוליה הנהג אמר מיד שיש לו קונדום והגיש אותו לי, לבשתי אותו ועזרתי לה להתיישב עלי בעדינות כשהנהג עוזר עם אצבעותיו בעדינות היא ירדה עלי והנהג ליקק את שדיה והיא החניקה קריאות עונג, גמרתי בעוצמה אדירה אל תוך פי הטבעת שלה

דג שביט

New member
סיפור שקרה באמת 6

ונשארתי בתוכה הנהג התחיל לרדת לה כשאיברי עדיין נעוץ בפי הטבעת שלה ואני מלטף את שני המלונים הענקיים, אברי התקשה מיד שנית וליטפתי את מפשעתה כשהנהג מלקק בטעות גם את אצבעותי ואז היא גמרה שוב, יצאתי ממנה והבטתי בתדהמה באיברו העצום של הנהג והוא רק הצמיד את שני שדיה וחיכך את איברו עד שגמר הורדתי את הקונדום כשאיברי עדיין מתוך ורטוב והיא ירדה ללקק לי אותו ומסביב את הביצים הרגשתי שיכרון חושים וגמרתי בעוצמה חזקה אל תוך פיה, לבלוע היא לא רצתה אז היא ירקה את זה לרוע מזלה על חצאיתה התלבשנו והמשכנו לירושלים, אהבתם? נהנתם? כיתבו לי בקומונות תפוז בניק, דג שביט בתודה מראש להזכירכם הסיפור אמיתי לחלוטין

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif מממ... ברוך הבא דג שביט

נסיעה דחוסה לעיר הבירה. לשנה הבאה בירושלים הבנויה.

למעלה