סיפור שספרתי לבני

סיפור שספרתי לבני

שלום לך , תינוק רך ומתוק שלי ! אני עכשיו רוצה לכתוב לך מתוך לבי אני חייב לספר לך סיפור יפה כל כך סיפור אשר הגיע ממרחבי הזמן סיפור אשר הגיע ממש מקצה העולם . במקום אשר בו נוצרת העולם מוזר כל כך ירוק ושחור עד השמים ויש המון אש והמון מים . במקום בו נוצרת נעצרים השמים , במקום בו נוצרת נוגע השלג במים והגשם יורד כל השנה והמים נוגעים במים והרוח נושבת- סופה עזה ואנשים חיים כמו לפני אלפיים רציתי לספר לך על אהבה אשר חיברה את שני קצוות העולם בחוט שזור ברגש ובעצמה גדולה, רציתי לספר לך על מסע מופלא על אנשים נחמדים וטובים על מכניסי אורחים כה חמים על אנשים קטנים ופשוטים אשר את עולמם אוהבים במקום שבו נוצרת על שפת הים הדרומי יש נמל קטן ואגמים עצומים בעולם שבו נוצרת יש עולמות של מים רבים יש צדפות וסרטנים ופירות של ים כה מופלאים . ושם האדמה רועדת ושם ההרים שחורים ושם השלג ממעל ושם אוהבים ואוהבים במקום שבו נוצרת דולקת אש תמיד בוערת ומחממת את בתי העץ הקטנים ובאוויר יש ניחוח של עצים בוערים . במקום בו נוצרת יש סימן חיים כמו בבריאת העולם, כמו בבראשית, שם האדמה רועדת , שם יש אש ומים, שם העולם מתחיל ושם הוא נגמר . בן שלי הקטן פרי אהבה עצומה בן שלי הקטן פרי זיכרון לעולם בן שלי הקטן פרי כאב וצער בן שלי קטן פרי תקווה ואמונה . שלך באהבה אבא יגאל

למעלה