סיפור שנגמר בטוב

shamgar

New member
סיפור שנגמר בטוב

שלשום רציתי לבדוק את הטיסן החדש שקניתי ,במסגרת זו רציתי לתדלק כדי לראות אם אין לי נזילות כמובן החדרתי את הצינורית (מהמשאבה החשמלית) לצינורית התדלוק , ולחצתי על הכפתור כדי להזרים דלק לא עברו 5 שניות ושמתי לב שהמשאבה מתאמצת מהר באתי ללחוץ על הכפתור כדי לכבות את המשאבה והיא התפוצצה לי בפנים והתיז לי כמות גדולה של דלק לעין השמאלית מהר מאוד הלכתי לשטוף את העין כמובן שהיא כואבת ושורפת . פנו אותי למיון בתל השומר וכמובן שלקחתי את מיכל הדלק איתי ביצעו לי בדיקות והתברר שהקרנית שלי נמסה בגלל הדלק . יש לציין כשהגעתי למיון שטפו לי את העין עם מיי מלח שמו לי משחות טיפות ועוד פעם בדיקות ולבסוף הלבישו לי מן תחבושת על העין. היום הלכתי לבדיקות והתברר שהקרנית שלי החלימה כמו שצריך אבל אני רואה קצת לא ברור אבל העין תחלים תוך יום יומיים. חברה מניסיון !! כשאתם מתדלקים שמו עליכם משקפים כדי להגן על העניים זה מאוד חשוב מכיוון שהמהירות תגובה שלי בשטיפת העיין הצילה אותי מעיורון. אז חברים תלמדו מניסיונם של אחרים!!!

Afik Mazor

New member
נכנס לי לעין דלק ולא קרה לי כלום

גם יוצא לי לשתות את זה כאילו זה מיים וממש לא קורה כלום

IL Mafisto

New member
חביבי יש לך בטן מברזל.... :)

לפחות מרכיב אחד בדלק הממוצע רעיל- שמן קיק הוא פשוט רעל. גם אם אתה עובד עם שמנים סינטטים למיניהם אני לא יכול להבטיח לך שזה כל כך בריא לשתות....אמנם יש מצוקת מים בארץ אבל... בברכה ובהומור עדי ברמן

umbo

New member
דלקים

בדיוק ההיפך!!!!! שמן קיק זו פשוט תרופה שפעם השתמשו בא נגד כאבי בטן וצרות אחרות. מתנול - לעומת זאת זה רעל !!!!! אחת התוצאות של שתית מתנול זה עיוורון. אל תנסו את זה.

IL Mafisto

New member
לגבי שמן קיק-לא בדיוק..

צמח הקיקיון הוא צמח רעיל, בכמויות קטנות מאוד ומבוקרות, יש לו תכונות מרפא אבל מעבר לזה זה פשוט רעל. שתה מילק-שיק.. עדיף
עדי

Afik Mazor

New member
אל תגזימו

זה לא שאני יוצא למסלול ונגמר הקולה אני מתחיל לשתות דלק אבל אתה עובד עם הדלק ולא פעם צריך לנשוף ולשאוף מהצינורות סיליקון האלו וקורה שהכל חוזר לך לבטן. וגם קורה שהצינורית משתחחררת מהשסטום ועף לך שפריץ לעין. זה לא מיץ פטל, אבל זה גם לא כזה רעל

leef

New member
זהירות מהדלק

רבותי שמן קיק אינו רעיל הוא אותו שמן שמשמש כנגד כאבי בטן , החומר הרעיל והמסוכן בדלק הוא : המתנול המתנול חודר לדם גם דרך העור כך שאם הידיים נוגעות בדלק חיי יש לנגבם מייד , המתנול בשלב הראשון גורם לעיוורון ולאחר מכן יכול לגרום למוות . מומלץ לכל אילו שמשתמשים במתנול נקי לניקוי מנועים וכד´ להשתמש בכפפות לטקס מתאימות . אחת הבעיות של המתנול היא שהוא בוער ללא להבה גלויה ישנה איזו שהיא להבה כחולה שלא כל כך נראת לעיין . שימו לב שאתם מרגישים חום ולא יודעים מאיפה זה בא זה המתנול יש לכבות את האש בדרכים המקובלות אף על פי שקשה לראותה . ניטרומתן הינו רעל כששותים אותו אך במגע עם העור לא ידועה לי כל תופעה מסוכנת , אם משהו יודע על מה יש להיזהר מהניטרו מוזמן לכתוב . בברכה , אריה פישמן תחביב צפוני

הדלק של הטיסנים מסרטן

שלום רב, חברה זו ממש לא בדיחה כל העניין הזה של ההלצות על שתיית דלק. יש לי קשר חברי עם מספר כימאים ששניים מהם בעלי תואר דוקטור לכימיה ודיברתי איתם על החומרים מהם מורכב הדלק וכל אחד מהם הזהיר אותי בדאגה לשלומי יותר מפעם אחת שאני חייב להשתמש בכפפות כי החומרים האלו מסרטנים. הנזק הוא לא מיידי אבל הוא מופיע אחרי שנים רבות של שימוש בחומרים אלו אני יודע לפחות על טיסנאי אחד בן שישים ומשהו שלקה בסרטן ומת (אינני בטוח מה הקשר אבל שווה לבדוק מה מצב תחלואת טיסנאים ותיקים כדי לדעת להיזהר) בנוסף לכך שמעתי על יותר ממקרה אחד של שתיית מתנול שגרם לעיוורון מקרה אחד שנשמע מצחיק אבל ממש לא, זה שמישהו ניסה להתאבד על ידי שתיית מתנול אבל הצליחו להציל אותו בזמן אך הוא נשאר עיוור. בברכה אבי ורטהיימר

leef

New member
לאבי

לגרבי סרטן לא ידוע לי מאנפורמציה עם מומכים לכימיה ורפואה עיוורון ידוע ומוות גם . לפי מה שנאמר לי לא ידוע עדיין על קשר בין החומרים הללו למחלת הסרטן בברכה אריה פישמן

ep333

New member
אז מה לגבי נשימתו של הדלק?

אם הדלק אכן מסרטן.. מה קורה כשאנחנו נושמים אותו כל היום? גם בשעת תדלוק.. גם כשהוא נשרף.. וגם כשהוא מאוחסן.. ליד הבית.. בבית או באוטו? חברים.. סרטן זה לא נעים.. :)

umbo

New member
הגזמת

אפשר גם בלי להפחיד מתנול הוא חומר מסוכן כשילדים חסרי נסיון "שותים" אותו, אבל חומר מסרטן?! אתה מכיר משהו שלא אמרו עליו שהוא מסרטן ? עצם השהיה בזמן ההטסה בשמש מסרטנת, אז מה לא נטיס ? נטיס אבל נזהר !!!

jeblesh

New member
נודניק ../images/Emo6.gif

שי אני מסקים איתך שאפשר להגיעה לאחלה ביצועים אים טיסן חשמלי אבל אים ניתרו מנתול אפשר להגיעה ליותר אז למה לאנשים ליקנות משהו כמו דיאבלו חשמלי או לייזר או כול דבר דומה בישויל תריינר או סתם תיסן ארובתי שפשות כיף להתיס סבבה אבל אים רוצים ביצועים אפשר לקבל טובים מי חשמל ומדהימים מי דלק לא?!

shamgar

New member
דרך אגב זה לא טיפת דלק

זה ממש השפריץ דלק המשאבה התפוצצה

2fly ron jerasi

New member
סוף טוב הכל טוב

שמחתי לשמוע שיהיה בסדר בסוף. אתה צודק ב 100 אחוז צריך להזהר מהדלק הזה , גם לי קרה כמה פעמים שנכנס לי לפה קצת דלק וזה ממש לא נעים ואפילו מאאד מסוכן. ואיך לא , גם לעין נכנס לי והייתי בטוח שהתאורתי , הרגשה ממש מפחידה. הרעיון של לתדלק עם משקפי שמש ממש לא מצחיק לדעתי אפילו מעשי ומומלץ. קורה לפעמים שצינורית הדלק מחליטה לקפוץ ואז מקבלים שפריץ לפנים. החלמה מהירה. רון www.2fly.co.il

מקווה שתחזור ..

להטיס בקרוב ושהכאב יחלוף דרך אגב לא עדכנת אותנו איזה טיסן רכשת בסופו של דבר בברכה דני קרנר

shamgar

New member
תגובה

קודם כל אני כבר רואה ואיך אומרים: "כבר שיבצו אותי לטיסה מבצעית" כבר ביום שבת רכשתי לבסוף את הטיסן

בחירה מצויינת

מקווה שתהנה מהטיסן יש לך הרבה מה ללמוד מהטיסן הנ"ל ותוכל להתקדם לרמה מאוד גבוהה של הטסה בזכות טיסן זה בברכת שבת טיסות מהנה דני קרנר הובי מוטורי

למעלה