סיפור של חזרה ממועדון...

סיפור של חזרה ממועדון...

לא יודעת איך הגעתי למצב הזה אבל מצאתי את עצמי בלי הסעה הבייתה, מה שלא קורה... אולי לא תמיד אני דואגת להלוך ולחזור אבל אני תמיד יודעת שמישהו שאני מכירה יחזור לאיזור ויפנה לי ולחברתי שני מקומות... רק חבל שהיום זה לא קרה... עצרנו טרמפ (כן, כן, לראשונה בחיי, בגיל 18....) עם נהג משאית שנראה בהתחלה מפוקפק -אבל לבסוף התגלה כסבבי בבי... (אין לי תיאור יותר טוב, סורי...), בעודנו נושאות וחברה שלי מדסקסת איתו על בנו הכדורגלן השחום הרגשתי כאילו עברי לידר מדבר אלי... אמרתי לה: רעותי, אני שומעת את הקול של עברי... יכול להיות שמישהו שם לי משהו בקולה?! רעות: לא, אבל אולי ה3 וודקה מלון עשו את העבודה... אני: ואללה סיס, יש מצב לחצב... אחרי שניה, "ואיי בייבי, אני שומעת את עברי לידר מדבר אלי... " ואז שמתי לב שהרדיו פתוח, אז ביקשתי מהנהג האדיב להגביר מעט את הרדיו, ידעתי שאנישומעת את הקול של עברי אבל לא זיהיתי איזה שיר זה... הרדיו היה מ-א-ד חלש... בכל אופן, זה היה "בחולצת פסים", נרגעתי, עברי לא דיבר אלי מתא המטען וגם לא מכוס הוודקה... אני רגועה, אני הולכת לישון לילה טוב...

Ez sLeeP

New member
ברור...

חחח... הודעות שיכרות - ההודעות הכי טובות. אני צריך לעשות את זה פעם.

אפשר גם לספר משהו?

ידעתי שתסכימו... מוקדש לנדבוש גם כי הוא הקדיש לי את הפינה שלו וגם כי הוא עוד מעט יהיה נהג חדש _בעזרת השם...) טוב אז אתמול אמא שלי בקשה מני ללכת לטייל 10 דקות עם הכלבים שלי (וב"כ מצטרפים עוד כל הכלבים של השכונה...) אז...הלכתי! לבשתי את המעיל הגדול של אבא, ויצאתי לי ב-11 וחצי בערך לטייל. חזרתי הביתה- עוד לא הספקתי להגיד כלום-אבא שלי ]שט מעלי את המעיל ואמא אמרה- הגעת בדיוק בזמן. אני שואלת-"מה קרה???" הם אומרים-" אח שלך התהפך עם האוטו בכביש האחורי." אז הכביש האחרוי זה כביש שקרוב למחסום (ארז..דהההה..) וכמעט אף אחד לא נוסע שם. זה כביש צר וממש גרוע אבל הוא מקצר את הדרך בשתי דקות. אז שאלתי- "מה?! מה קרה?? הוא בסדר? צריך משהו?" הם ענו לי שהוא בסדר גמור והלכו. אני נותרתי המומה, האלכי את הכלבים ונכנסתי הביתה. שאלתי את אחי התאום מה קרה והוא ענה שכלום, הכל בסדר. הוא התהפך עם האוטו של הקיבוץ (לא שלנו- מפחית את הדאגות). ההורים חזרו ב-12 וחצי הביתה וסיפרו שהוא התהפך על עשב שם ושהוא בסדר גמור. לא כואב לו כלום. והוא אמר משפט אחד-"הו, רק עכשיו אני מבין את המשמעות של חגורת בטיחות". זה לא משפט כל כך דרמטי ומטיל אימה אבל תחשבו- כי הם הוא לא היה מתהפך על עשב- הוא היה מקבל מכה חזקה יותר. אם הוא היה נוסע טיפה יותר לאט- המכה היתה קטנה יותר אבל חגורה- אם הוא לא היה חוגר חגורה הוא היה מדמם שם. וכמו שאמרתי- אף אחד לא נוסע שם כמעט. (רק מחבלים..)וההורים שלי בכלל לא ידעו שהוא נוסע (הוא בן 19-אין סיבה שיגיד..) אז הוא היה שם מדמם למוות, עד הצהריים שאז מתחילים לנסוע שם. זה לא כזה טרגדיה כי לא קרה לו כלום אבל...תעשו טובה-תחגרו אח שלי ניצל- גם אתם יכולים. אממממ זהו. ועכשיו יש לי פה בבית טכנאי מזגן, 4 כלבים שנובחים חזק, ואני כרגע נשכתי את השפה. אווץ'!!! התעוררתי היום בבוקר ועשיתי עבודה בתנ"ך- אתם ולטים איזה חרוצה אני? היום יש מסיבה ענקית של כל הבית ספר שלי-"נשף" ואני לא הולכת לזה. סתם רציתי לשתף. זה הולך להיות משעמם ויותר מידי אמריקקי... התקשרו לשאול אם אני רוצה לבוא אבל -נוותר. אבל זה לא קשור.. אני אשמח אם תגיבו לשם שינוי...

lollapalooza

New member
אני אגיב../images/Emo70.gif

גם כי נועית- בובית ביקשה וגם כי היא צודקת
כל פעם שאני נוסעת עם אנשים באוטו, מיד יהיה המתחכם שיטען ש"החגורה לוחצת לי", ש"מאחורה לא צריך" וכמובן, התירוץ החביב עליי- "עזבי, לא יקרה כלום". על אנשים כאלה, ולא משנה עד כמה הם חברים שלי, אני צורחת עד שהם חוגרים. במקרים קיצוניים אני גם ארד מהרכב. אין דבר כזה "לי זה לא יקרה". פשוט אין. אתה יכול להיות הנהג הכי טוב בעולם ואיזה אידיוט יבוא וייכנס בך ואתה תמות. אז אנשים, חבל שבגלל דבר כ"כ קטן תפגעו בעצמכם או במישהו שנמצא איתכם ברכב. עד כאן פינת הזהירות בדרכים עם הדס- סעו בזהירות

Ez sLeeP

New member
ברור שחוגרים.

מדליק מי שמקליק ראשון, וכל זה. מי בכלל נוסע עם אנשים שלא חוגרים באוטו? עצוב שיש עוד אנשים כאלו. לדוגמא, השמיניסטים שלנו שסיימנו לפני שנתיים (כלומר כבר שנה ומשהו בצבא) - ארבעה מהם נסעו ליגור (נראה לי לאולטראסאונד) וחזרו רק שלושה. נהג ניו-זילנדי, שהיה רגיל לנסוע בנתיב ההפוך (שלוחות בריטיות ארורות), וברגע עייפות, שכח שהוא בישראל. היתה התנגשות חזיתית, ואחד, שלא חגר חגורת בטיחות מאחורה שילם בחייו. עצוב, כ"כ עצוב. לאחותי היתה תאונה דומה (כמו לאח שלך) בדרך לעתלית, והיא ל א חגרה חגורה. היא סטתה לשול הדרך, ומשם למעין שדה כזה, ולמזלה לא התהפכה. מאז היא חוגרת חגורה תמיד. חבל שרק מקרים כאלו צריכים לגרום לנו להתעשת. מזל שאחיך לא נפגע.

גמני מגיבה !!!!! ../images/Emo187.gif

נועית קודם כל משו אישי: הגעגועים !!! אני לא עומדת בזה.. אולי אני אשב ואולי תעני לי כבר למסר??????????????????????????????????????? טוב די ללחוץ על הבחורה שתענה לי למסר אחד מסכן... בעניין החגורה, אנייודעת על מה את מדברת בגלל חגורה אחת אני היום בחיים ולא מרוסקת .. זה כי הייתי חכמה לחגור!!

ה-נשף! איך היה?-

אוקי אז-היה פשוט נפלא, אני כל כך שמחה שהלכתי! היו כמה קטעים מסריחים-שכמעט אי אפשר בלעדיהם- ילדות כמעט ערומות בקור של 4 מעלות, דיבורים על- "ראית איך הוא התלבש" "ראית מה היא לובשת" גררר!!!! אני חיית לציין-שאני לא עשיתי את זה!! (טוב אולי רק קצת בלב) אממממ אבל- אנשים ממש באו עם שמלות ערב מהודרות וזה בידר אותי, אנשים ממש באו עם חליפות ועניבות...וזה היה נחמד. רק למה להוציא כל כך הרבה כסף על דבר כזה?! הגענו- היתה קבלת פנים- ואז הופעות מצחיקות של אנשים שאין להם בושה לעמוד מל כל הבית ספר. ואז התחילה מוזיקה של שנות ה-60-70-80. היה מצויין! ואז עברו למסיבה רגילה. יש לציין שרקדתי 4 שעות ר-צ-ו-ף- בלי לעמוד או לשבת לשניה אחת. אני לבשתי חצאית שחורה כתום וכו'...שמתי לי פודרה, צבעתי ריסים...וזהו. היו מלא שיכורים. ידיד שלי שאל אותי- נוצ'י את שיכורה?? הסתכלתי עליו איזה דקה במבט כועס וצרחתי עליו- שנועה *** תיהיה שיכורה?!?!?!!?!?!?!? ואז הוא אמר- אה וואלה! מצטער! חח זה היה מצחיק. אבל הרגשתי ממש שיכורה ולא שתיתי כלום(אני ילדה טובה!) אבל עיצבן אותי שהיו מצלמות-ואני ממש ממש שונאת מצלמות!!! ולסיכום- היה מצויין, שמחה שבאתי בסוף, החמיאו לי על הבגדים-זה עשה לי מצב רוח טוב, היה מגניבבבב!!!! (קצת יותר מידי אמריקקי אבל נחמד) תודה על ההקשבה.

lollapalooza

New member
נועית../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אמרתי לך שיהיה כיף
כ"כ שמחה שנהנית מותק.

Ez sLeeP

New member
אם לא תפסיקי עם ההערכה הנמוכה הזו,

אני אכה בך! נמרצות!! אני שמח שהלכת. ומקווה שעודדתי אותך ללכת. וגם אם לא היתה לי יד בדבר, אז כיף שהלכתתתת

שמחה שנהנית אבל...

נועה, אני לא מבינה אותך. למה את חושבת שמי שמשתכר אז ישר יש לו איזשהי בעיה או וואטאבר? להשתכר זה לא חטא!!! "יין ישמח לבב אנוש"! מותר לך לשתות. זה לא יהרוס לך את התדמית של "הילדה הטובה" עליה את שומרת בכזו קנאות. אני לא אומרת לשתות ולהשתכר עד אובדן חושים ואז להקיא את הנשמה ולקום בבוקר עם הנגאובר ולגלות שעשית משהו שבחיים לא היית עושה ככה סתם. אני מדברת על לשתות ככה שהראש יסתובב קצת. שתשמחי קצת. ואני לא אומרת תעשי לעצמך מנהג לשתות כל סופשבוע ולבלות את שישי שבת בראש טוב... בכלל לא. אבל אל תפסלי לפני שניסית. ואם לא ניסית אז אל תתנשאי מעל אלו שכן שותים וכן ניסו. ולמי שהולך למחות ולומר ששתייה זו סתם בריחה ושזה הרגל לא בריא וכאלו אז אני אומר נכון, אבל לא תמיד. אני שותה ולא בתור הרגל. פעם זה באמת היה כל סופשבוע אבל עכשיו זה פעם בחודש או אפילו יותר. ולי זו לא תמיד צורה של בריחה אלא צורה של התמודדות עם עניינים שגדולים ממני. אם אני צריכה לדבר עם מישהו על משהו שממש ממש קשה לי איתו וניסיתי כל דרך להתחיל שיחה בעניין ונכשלתי, אני מחכה למסיבה שבה יש שתייה, שותה קצת לשחרור הלחץ ומדברת.... זה המסר שלי לאומה! אני מפסיקה מהר כי לנדב נשבר מהמחשב [פעם ראשונה בהסטוריית האנושות!!!!הההההה!!! מאורע מדהים ואני שמחה שהייתם איתי ברגע מרגש זה!!] סליחה שאני דרמה קווין... נושי.

נועה

אין שום קשר. אם אני מסוגלת בלי- ואלכוהול מגעיל אותי- למה לי לשתות? ואיפםה התנשאתי? ואין שום קשר לתדמית. אני לא חשובת שזה נכון. כל אחד יכול לעשות מה שבא לו. אני לא אשתה. ויש לי הרבה סיבות.

lollapalooza

New member
נועית

אם את לא מסוגלת- את לא חייבת... להפך
יותר אלכוהול בשבילנו
Cheers

that's the spirit!!!

ונועה- לא התכוונתי שאת צריכה לשתות. התכוונתי שלא תפסלי את זה. ואם את לא רואה שאת קצת קצת מתנשאת בקטע הזה לפעמים אז כנראה זה סתם אני אבל כל פעם שאני אומרת לך שאני שותה, אז את ישר אומרת שאני אלכוהוליסטית ושאני חייבת להפסיק. זה עושה לי תדמית מסוממת ואני ממש ילדה טובה. היה לי תקופה ממש גרועה של המוווון אלכוהול וסיגריות וזה, אבל עכשיו? אני לא נגעתי בסיגריות כמעט חודש וגם לא שתיתי המון זמן... בעצם שתיתי ביום שבת אבל זה לא נקרא כי זה היה כולה שתי בירות. טוב לא משנה איבדתי את הפואנטה שלי... נושי.

נועה-

אם אני מתנשאת בקטע של הילדה הטובה את מתנשאת בקטע של הילדה רעה...סתם.. נושי מה נסגר?? את לא יודעת שזה בצחוק? כל אחד עושה מה שהוא רוצה!! את רוצה לשתות-תשתי-אני לא רוצה -אני לא אשתה. נגמר הדיון. סליחה שאני עצבנית אני פשוט כל כך לא מרגישה טוב!!!!!

למעלה