סיפור של חבר טוב

dj shimi g

New member
סיפור של חבר טוב

שלום לכולם רציתי שתתנו/ תביעו דעתכם בבקשה .. אני מדגיש שזה סיפור של חבר שלי שלא רשום פה בקהילה ומה לא עושים בשביל חבר.. קדימה אני נותן לו לספר תסיפור שלו (הוא כותב) אני כיום בן 18 וחצי.. לפני שנתיים פחות או יותר הייתי בארה"ב... היהי מדהים והכל אני לא אפרט הכל אני רק אכנס לקטע החשוב באמת.. היהי שם לימודי קיץ ואחרי כמה ימים נכנסו קב ' ילדות כוסיות בטירוף הייתי דלוק על משיהיא בלונדינית כל השבועיים ולא היי לי כלום איתה ואם אחרות (היה בקטנה ) כי כל הזמן חשבתי עליה... אחרי שבועיים שהיינו שמה, הייתי דלוק על מישהיא והיא לא רצתה (הבלונדינית) ביום האחרון יצאנו כולנו אנחנו חברים מהקב' שלי וחברים מהמדינה שלה למועדון.. במועדון היה לי המון בטחון והרגשתי טוב עצמי דבר שלא היה הכי הרבה בטיול... ופתאום שמתי לב שיהיה לי מצב עם חברה של ההיא שהייתי דלוק עליה קיצר הזמנתי אותה לשתייה.. הלכנו במטרה לשתות אבל טכלס לא ביזבזנו שקל.. מיד נתתי לה יד והרגשתי שזה היום שלי היום... הלכתי לים נשכבנו שם.. היא מסתכלת עליי ואני עליה אני אומר לה מה את רוצה לעשות היא כזה אומרת מה אתה חושב...?!?!?! ואני מיד הסתכלתי עליה.. היה לה מבט מחורמן עליי בטירוף איך שהוא זה זרם הצטרפתנו איזה שעתיים מזמוזים והכל... אח"כ חזרנו למועדון בו היינו .. (היא רצתה שחברות שלה " לא ידאגו") עלק חח היא אמרה משהוא לחברות ואז מיד כעבור כמה דקות יצאנו שוב לים הפעם זה היה רציני היא הייתה מאוד מחורמנת עלי (הייתי בתול אז) וביקשה שאדחוף לא אצבעות היא הראתה לי בדיוק איך נענתי תחילה זה היה אצבעות אבל אם הלשון לא העזתי... זה הגעיל אותי .. הכל היה מאהבה ולא סטוץ חד פעמי ניקשרנו מאוד מאוד והייתה אהבת אמת .. היא גרה מחו"ל אז ידענו שדבר כזה לא יחזור לפחות לא בקרוב אבל הייתה תחושה שזה הדבר האמיתי... בקיצור הפסקנו כי כבר היה בוקר והיה לימודים למחרת.. היא רצתה לבוא לחדר שלי ולרדת לי .. אבל לא יצא כ"כ מה גם שהייתי מאוד נבוח שיראו אותנו ביחד לא יודע למה.. זה היה סודי כזה.. שלא יראו אותנו ביחד היא לא רצתה שחברות שלה ידעו מה עשינו.... ככה שהכי נידפקתי גם היא גמרה ונהנתה ואני לא נהנתי מגמירה או חדירה לקוס שלה.. הייתי צריך לאונן או משהוא כזה... תוך כדי שהיא נהנתה הייתי גם נבוח כי זו הייתה פעם 1 בדיעבד עשיתי טעות.. שאני אוכל לתקן שאסע עליה ( אפרט בהמשך) אבל נהנתי היא הייתי ערומה במקומות האינטימים... בכל זאת זה היה על שפת הים ולא בחדר סגור ככה שיש מצב ראו אותנו אבל זה לא עניין אותנו נאי חשוב שהמנקה או משהוא ראה אותנו.. זה היה הלילה הכי כיף בחיים שלי ...!!!!! היום אחרי שנתיים אני טס למדינה שהילדה גרה שם.... עד לפני שנה היינו מתכתבים במסנג'ר ואימייל מכתבי אהבה וכו'.. זו הייתה אהבת אמת אף פעם לא הייתי מאוהב מלבד בה.. אחרי כמה זמן היא הפסיקה לענות למכתבים ולא דיברנו כ שנה, היא לא מחוברת יותר למסנג'ר ולא עונה לי לאימיילים (הפסקתי ממזמן לכתבו כי הבנתי שזה לא הולך ...) אולי מרוב שהיא אהבה אותי היא רצתה לשכוח כי הבינה שיהיה קשה להתראות) היום התקשרתי אליה שלוש פעמים ולא שמעו בפעמיים הראשונות (נתתי לבן דודי לדבר כי התביישתי ) אולי אבקש מדודתי כי היא יודעת את שפת הילדה וככה זה יהיה יותר ישיר ופחות מבייש.. ובפעם השלישית שהיתקשרתי היא עשתה קול של זונה (הילדה חרמנית מאוד) אני כמובן הייתי נבוך וניתקתי ברגע שהיא לא דיברה באופן רציני ונורמלי... היא אמרה את שמה ועשתה כאילו היא גומרת ממש תקליט של זונה זה היה לא נעים השפלה.. עכשיו אני יודע שאם אומר לה שאני בא למדינה שלה היא תעשה שמניות באוויר לראות אותי ( לפחות אני מניח /מקווה) =מה אתם מציאים לי לעשות לנסות להתקשר אליה ולכתוב לה אימיילים ... או לעזוב אותה בשקט ולהסתדר עם אחרות... ???

"חדירה לקוס שלה"..../images/Emo5.gif

בקיצר חומד,הילדה המשיכה הלאה, עכשיו הגיע תורך (סופסוף).

dj shimi g

New member
אוקי זההחבר

קוראים לי ג'ואי אני ניראה מעולה והייתי שמח אם מישהיא מפה רוצה להגשים פנטזיה אני בן 18 וחצי ואם יש מישהיא מעל 23 עד שלושים זה יכול להיות נחמד .. אני אוהב סקס ותותח במיטה אבל לא הכי מנוסה.. חשוב שתראה טוב

dj shimi g

New member
זה ג'ואי

פעם אחרונה שאני פה.. אם יש משיהיא שרוצה להתנסות וכו' להשאיר מסר אישי .. אני בטוח שנהנה יחד .. ילה צ'או

offנועה

New member
פעם אחרונה, קדימה בנות להזדרז../images/Emo94.gif

בעל הבית השתגע!!! יש פה מכירת חיסול של ג'ואי ואתן מפסידות!! כל הקודמת זוכה. היום יש, מחר אין! מי אמרה אני ולא קיבלה?? קדימה קדימה, לא להתבייש! היום תחשבו, מחר תבכו. יאללה לא ללעוס! לבלוע, לחומוס אין עצמות! מה זה פה? בוטיק? לא מודדים, לוקחים והולכים!! אני הולך.. לך!! ויפה שעה אחת קודם..

באמת לא יפה מצידנו-נועה

אין, אין, הרגת אותי,היתי באמצע הביס של הסנד'וויץ וכמעט נחנקתי ...

offנועה

New member
שומו שמיים, כפרה עליך..

יש פה אחד מחפש לדפוק, אולי אפשר לקמבן, את יודעת...

offנועה

New member
בקצב הזה ../images/Emo6.gif

גם הוא ימות לבד בחושך, אם הוא ימשיך עם המכירות חיסול..

למעלה