סיפור של אוטובוס

מיכל 1

New member
סיפור של אוטובוס

תחנת אוטובוסים ביום שמש ואני יושבת מחכה איש אחד גדול נותן לי נייר ועליו מדבקה ואני משתוממת ובשקט חושבת מה הוא רוצה נזר המפתה? האם כתוב בה שאוהב הוא אותי? האם כתוב בה שחושק בגופי? האם דמעות מרוחות על נייר או סתם לפסטיק זול? האם את תלעות ליבו מעלה שם בעט כחול? מה הוא רוצה ממני האיש? הרי אני סתם ילדה על כביש שמחכה לאוטובוס הענק שאולי יעלם.. ואולי אגיע בכל זאת אם אסתכן פותחת לאט את אותו הנייר הוא וורוד ועליו פרח לבן מצוייר בפתק כתוב שאני האשה שכל חייו לה חיכה הוא רוצה לאהוב ורוצה לגעת הוא רוצה לענג לפנק ולדעת וכשאני מסתובבת לראות את פניו כבר הלך הוא משם נעלמו עקבותיו.. שבת שלום ממני מיכל 1

מוזה

מיהוא אותו האיש . אליו אבוא מבלי שארגיש . אכוון את פניו התועות . אל עבר מטרתו האמיתית . ראשו הכחול יסוב לבלי סוף . .... וזהו , ניגמרה לי עוד מוזה . --- שמוע עכשיו את מרתון ג`ון לנון שוב . סגירת מעגל . פאסטיק אונו באנד . 30 שנה אחרי .

מיכל 1

New member
זה האיש

יש שם איש שחוצה ימים יש לו כובע ענק והמון תכשיטים עינים צרובות משמש גדולה ושפתיים חרוכות מנשיקה יחידה זה האיש הגדול המפתה שיערו הארוך ועורו הכהה עיניו הכחולות וידיו הגדולות מלטפות מלטפות בים דמיונות ואם תבואי - תרגישי את עוצמתו ואם תבואי תהיי רק שלו והוא מחכה ופרחים בידו ואת שוב פוחדת - דוחה סיפוקו...

bozih

New member
B-) אוטובוסים של שמש

אוטובוס ירוק על סרט אספלט שחור, פריחה שופעת מרבדים של ירוק צהוב ולבן, נירות ורודים יש המון בחנויות ובסרטים, נגיעות ואהבות בשביל אלו לא צריכים איש פח אריה ונעלים אדומות, אפשר לעצום עינים לגשש ולמשש. בעז 2

למעלה