סיפור שכתבתי

Bartal j

New member
סיפור שכתבתי

הקדמה פלאדין: לוחם אור קדוש בשירות האל. מכשפה: אישה המטילה כשפים. "שנים שחולפות יטשטשו את הצלקות, פגה הקללה, הקשר הגורלי נקרע, הלב לא ידמם מעתה עם כל פעימה תיבש עוד דמעה עם כל תקתוק בשעון אשכח עוד זיכרון"... במילים אלו מחיתי את שאריות הדמעות שנקוו בארובות עיני ובידיים רועדות אחזתי במספריים וניתקתי את הקשר שעוד נותר גוזרת לשני חתכים לא שווים את הסרט האדום הקשור ומניחה להם ליפול כאבן נגולה מליבי בלא אומר דבר הנחתי להן לצנוח בדממה שקטה על פני הרצפה הקרה לאחר מכן הבטתי דקות ספורות מרוכזת בלהבת הנר המרצדת ומטילה צללים כהים , יוצרת על קיר חדרי מחול שדים אימתני שאני החלטתי לא לקחת חלק ממנו, זה הכישוף האחרון שלי, המחיר שהעולם הזה דרש ממני היה יקר מידי ופצע את נשמתי. בנשימה עמוקה הרמתי את מחברת הכשפים הישנה שלי שהכילה כל כך הרבה מילים מתחילה לתלוש באופן אוטומטי דף דף , עוקרת את הדפים מן המחברת, מותירה אותה עירומה ומפקירה אותם לחסדי האש הלוהטת נשבעתי לשכוח כל מילה שכתבתי ועתה תישרף באש, כל מילה שרציתי לצעוק ולא הצלחתי, עד מהרה המילים הפכו לאפר ולא נותר מהן דבר.. לאחר מכן הורדתי את הטבעת מידי השלכתי את טבעת הפנטגראם שלי אל האש היוקדת שדרשה עוד קורבן לכלות, הלהבות אחזו בטבעת מנסות להשחירה אך לא הצליחו לאחוז בכוכב החקוק על הטבעת , הכוכב שלי סירב להישרף בלהבות. הקללה העבר: נשאתי עיניי אל עבר חלוני, שטיפות הגשם טפטפו קלות על זגוגית החלון כרומזות לי להציץ מבעד למסך הזכוכית הרטוב, בארצי אומנם אין שלג אבל הגשמים פוקדים אותה לרוב, בילדותי נהניתי לרוץ בגשם, לרקוד בטבע ולחזור רטובה על לשד עצמותיי לביתי. הלילה טיפות הגשם לא הצליחו לפתות אותי לצאת החוצה ,שום חלום ילדות לא הצליח לגבור על התחושה הקמאית שלי, יכולתי לחוש בו בנוכחותו האפלה שוטפת את הרחובות החשוכים, למרות שעיניי לא הצליחו לראות את מה שליבי הרגיש, עורי הצטמרר באופן אינטואיטיבי , ימים מספר לכן קלפי הטארוט בישרו לי את בואו הקרב , לא היה מקום לספק ידעתי שהוא בעקבותיי ושהמקום הבטוח היחיד שנותר לי בעולם הזה הוא ביתי, מבצרי, אחזתי את קמע ההגנה שהכנתי לעצמי כשליקטתי אדמה מן בית הקברות הישן ומילאתי את הבקבוקון באדמת המוות כשאני חוקקת את מילות הכישוף שלי בדמי על הקלף שהכנסתי לבקבוקון הוודו שענדתי על צווארי , נחושה בדעתי לא להזמין את הרשע והטומאה ולהיכנס בצל קורתי , כשיצאתי מחדרי שמעתי קולות של ילדה מן הקומה התחתונה, זיהיתי את הקול של ביתי הקטנה וקראתי בשמה, הבנתי לאימתי שהיא לא לבדה, מיהרתי לרדת במדרגות ונחרדתי להיות עדה למחזה שעיניי חזו כבתצוגת אימים ביתי הקטנה הסתכלה עלי בחיוך "אימא תכירי את החבר החדש שלי, לוקאס הוא נתן לי ממתק והיה גשום בחוץ אז הזמנתי אותו פנימה" אמרה לי ילדתי הקטנה , הבטתי בדמות הגבוהה בעלת השיער הבהיר כשלג שנעמדה ליד ילדתי וליבי החסיר פעימה, "פלאדין!" ירקתי את השם בבוז " רק שטן שכמותך מסוגל להערים על ילדה קטנה ותמימה, צא מביתי אין לך מקום פה!" סיננתי בזעם מבעד שיניי , יורקת את המילים המורעלות כנחש קוברה ארסי המתכונן להכיש את קורבנו , בשבריר שנייה שלחתי את ידי והרחקתי ממנו את ילדתי המבולבלת. הדמות שעמדה מולי החלה לצחוק, צחוקה הרעיל את חלל החדר וסימר את שיערות ידיי שלפתו את ילדתי קרוב אלי. "באמת חשבת שעם הכשפים שלך תצליחי להרחיק אותי?" בקע קול עוין מהשפתיים של הדמות כשהעיניים של הגבר הזר התקשחו והפכו חלולות וחסרות רגש כשני בורות אפלים ללא תחתית, שום חמלה לא בצבצה בשחור. בזריזות של נחש שלפתי את פגיוני מחגורתי וכיוונתי אליו ישירות ללא היסוס "הסתלק מכאן רשע חזור לאפלה שממנה באת" צעקתי במלוא כוחותיי. "באתי לדרוש את מה שמגיע לי מכשפה! יש לנו חשבון בלתי סגור שהגיע הזמן ליישב, את יודעת שהילדה הזאת לא שייכת לכאן ובכל זאת הבאת אותה לפה בטקסים המשוקצים שלך את היא זאת שעברה על החוקים מכשפה בת השטן לא אני, מטרתי רק שלמור על האיזון בעולם" השיב לי הפלאדין בנימה קפואה כקרח, ניכר היה שאיומי לא הרשימו את אויבי וכי סבלנותו עומדת לפקוע. תמיד השתוקקתי לילדה שתישא את דמי ותמשיך את השושלת שלי, אך כשלא עלה בידי להעניק חיים לילדה זו, ביקשתי אותה מהעולם האחר, היקום הקשיב לי וכך קיבלתי את הילדה המיוחדת הזו כמתנה מאימי הקדומה ותפקידי לשמור עליה, עכשיו בא הפלאדין הזה ודורש את חייה של היצור הקטן הזה? "על גופתי המתה תקבל את הילדה! אני אעדיף למות לפני שאמסור אותה כקורבן לשטן כמוך" השבתי לו בצעקה מרדנית ולפיתתי התהדקה סביב זרועה של הילדה הקטנה שהחלה לפרוץ בבכי היסטרי. הפלאדין חייך חיוך עוין וקודר "אם זוהי בחירתך למות אז כך יהיה בשם האל אני חורץ אותך למות בשריפה, את תישרפי בגיהנום המיועד לחוטאות כמוך" השיב ובהינף יד החלו להבות של אש לאחוז את קירות ביתי, בכייה של ילדתי הקטנה התגבר , חיבקתי את הילדה הנפחדת קרוב אלי, "אל תפחדי אימא שלך כאן" לחשתי רכות באוזנה ובמילים אלו ניתקתי את קמע בקבוקון החול מצווארי והשלכתי אותו למרגלות הדמות, הבקבוק התנפץ בחוזקה ותוכן אדמת בית הקברות המקוללת נשפך חוצץ בין שתינו לבין הדמות, אחזתי בפגיוני וחתכתי את כף ידי במהירות תוך כדי אמירת קללתי "אני מקללת אותך בדמי שלי ובאדמת המוות שלרגלך, המוות שלי ישלח אותי היישר לחיקה של אימי הקדמונית אבל אתה בשל סירובך לעזוב את אדמתי תהיה לכוד לנצח, מפלצת שאפילו העולם הבא מסרב לקבל לחיקו, לעולם לא תראה שוב את האור שבשמו אתה נלחם פלאדין, תמיד תהיה מעונה ורדוף בקללת הדם אך הדם היחידי שיוכל להציל אותך יהיה הדם של הילדה הזו שדם המכשפות זורם בעורקיה, שאותה אתה מעוניין להקריב לאש, אתה שבא להרוג אותה תאלץ להתחנן לרחמיה של האויבת שלך על מנת שתיתן לך מרצונה החופשי לשתות את דמה,כדי לשחרר אותך מהקללה, אך לעולם לא תצליח למצוא אותה" באומרי זאת השלכתי את פגיוני המגואל בדמי היישר אל החזה של הפלאדין ההמום, שניסה לעצור את קילוחי דם שפרצו כנהר מחזו הפצוע מסכין הכשפים שלי מתאמץ לשמור על נשימותיו כדי שיוכל לצאת מדלת הכניסה ולהזעיק עזרה אך גופו התמוטט על הרצפה, הוא התגלגל ברעש על המדרגות של חדר הכניסה, מוטל על האדמה כבובה, מרוקנת חיות לעת עתה לפחות.. ניצלתי שעת כושר זו ורצתי עם הילדה הקטנה אל הכניסה שומרת עליה מפני הלהבות שהחלו ללחך ולהפיל את קורות התקרה , ידעתי שהדקות ספורות ושתיינו לא נספיק לברוח, אם מישהי צריכה למות היום זאת לא תהיה הילדה הקטנה הזו "רוצי ילדתי ואל תביטי אחורה" ציוויתי עליה מוחה את דמעותיה "מאמא.." המשיכה הילדה לבכות אוחזת בשמלתי מסרבת להפסיק לבכות. נאבקתי בעשן שהחל למלא את ריאותיי "אין זמן קטנה תהיי חזקה שעתי הגיעה אך לא שעתך רוצי וברחי מהסיוט שרודף אותך תזכרי מי את ותחייי, קחי זה יגן עליך שמרי עליה" אמרתי והסרתי את טבעת הפנטגראם שענדתי, והנחתי אותה בכף ידה הקטנה לפני שהספיקה להתנגד דחפתי אותה הצידה ברגע האחרון , קורעת אותה ממני שנייה לפני שהלהבות הספיקו לאחוז בשרוולי שמלתי, ידעתי שהצלתי אותה וזה היה חשוב יותר מחיי שלי..

Bartal j

New member
פרק א: רציחות.

ההווה: המאה ה21 הייתי בידיוק באמצע משמרת הלילה שלי, הסתובבתי בניידת עסוקה בסריקות שגרתיות ברחבי העיר יחד עם השותף שלי אדם כשמכשיר הקשר לפתע התעורר לחיים, "ניידת סיור 101 התקבל אירוע מוות בלתי טבעי ברחוב הדקל 20 נשלח למחשב שלכם, נא לצמצם למקום בדחיפות" "כאן ניידת 101 קיבלנו את האירוע אנחנו יוצאים למקום רות עבור" השיב אדם השותף שלי לקול שבקע מן המכשיר, כשלחצתי יציאה על לחצן המגע של המחשב בניידת, נאנחתי וסובבתי את ההגה מביטה בשותף שלי שנאנח, נחמד לפתוח משמרת לילה עם מקרה רצח חשבתי לעצמי במרירות, אם יש דבר אחד ששנאתי לראות במהלך השירות שלי זה דם ובעיקר כשזה בא משולב עם גופות מדממות. כשהגענו למקום, הבחנו בגופה חיוורת שרועה על הרצפה חסרת חיים, גופה מעורטל למחצה, הבטתי מרחוק על ידיה ורגליה החשופות, יכולתי להבחין שניכר על גופה סימני מאבק , על צווארה נראו אותם שני סימני ניקוב זהים לאלה שראיתי בתצלומי מז"פ של שאר הגופות שנרצחו באותן אופן, לא היה כל כך הרבה מה לעשות בזירה מלבד לקחת עדות מעדי ראייה מבוהלים ולחכות שמד"א יגיע למקום ויקבע את המוות הידוע מראש, למרות שלא היה כל כך קר בחוץ הרגשתי צמרמורת של קור משונה חולפת בגופי כאילו מישהו מביט בי, קר לך? שאלת אותי השותף שלי בתימהון לא פשוט המחזה קצת מרתיע שיקרתי בלי למצמץ, השותף שלי הנהן וחזר לגבות עדות מבחור צעיר שלא הפסיק לבכות, עיני המשיכו לסקור את המקום כאילו בזה הרגע אני אגלה את הרוצח והוא יצא ממקום מחבואו ויסגיר את עצמו מרצונו החופשי לידינו. "ביזיון! אירוע מוות שישי בפחות משבועיים ואין לנו אפילו קצה חוט!" שמעתי את קולו של הקצין חקירות מרעיד את קירות התחנה הקטנה, כל השוטרים בתחנה יכלו לשמוע את הוויכוח המהדהד של קצין הסיור והחקירות , למען האמת זה די היה מצב מביך אם להודות, רוצח סדרתי פסיכופת שרצח עד כה שישה אנשים מסתובב לו חופשי ואנחנו אנשי החוק שתפקידנו לשמור על בטחון התושבים שרוצים לישון בשלווה בלילה נותרים חסרי אונים, הדבר היחידי שיכלנו להחזיק בו היה שם שהרוצח כנראה בחר לאמץ לעצמו ולחרוט אותו על קורבנותיו לרוב על בטנם או על רגלם "לוציפר". וגם זה לא עזר הרבה בהתפתחות החקירה אחר הרוצח האלמוני שהטיל טרור. "לדעתי מדובר באיזה תיכוניסט מושפע מאיזו כת שטן אם את שואלת אותי זה למה הוא קורא לעצמו לוציפר הבנאדם חי בסרט שהוא השטן" שמעתי את קולו של אדם השותף שלי שהתיישב לצידי והצית את הסיגריה שלו. "אם זה היה תלוי בך היינו עוצרים את כל התיכוניסטים בעיר לחקירה" החזרתי לו ומזגתי לעצמי עוד קפה בוחנת את תצלומי המז"פ מקרוב. "אתה יודע מה מוזר לי בכל הסיפור הזה, מה הקטע עם הניקובים האלה בצוואר כאילו מה זו איזו מושפעות של סרטי ערפדים או משהו כזה? איזה משוגע שמחליט שהוא שטן או ערפד?" שאלתי בקול מהורהר. "זה פשוט דארלינג" השיב אדם כאילו היה שרלוק הולמס בכבודו ובעצמו, "מדובר באיזה ווירדו תיכוניסט מושפע מכת השטן ומכל סיפורי הערפדים שמוכרים היום בסרטי קולנו ובספרים, זה באופנה עכשיו כל הסיפורי אימה האלה, על ערפדים וכל השטויות האלה שממלאים את הראש של הצעירים במקום ללמוד end of story את תראי שבסוף תחושת הבטן שלי צודקת" השיב לי אדם בחיוך של מיליון דולר כאילו במילים אלה ממש הוא פיצח את החקירה וכל שנותר הוא רק לאזוק את האשם, כזה הוא אדם, כל כך בטוח בעצמו כאילו היה מפקד התחנה בכבודו ובעצמו, לפעמים הביטחון העצמי המופרז שלו יכלו להוציא אותי משלוותי. "אתה יודע מה הדבר היחידי הטוב בתחנה הזו שלא קידמו אותך לחוקר על התיק הזה" עניתי לו בציניות, וסיימתי בשלוק אחרון את הקפה האחרון שהחזיק אותי ערה המשמרת הזו. "אאוץ' מכה ישירה בליבי המסכן " אדם העמיד פני מעונה והחזיק את ליבו בצורה תאטרלית כאילו בזה הרגע יריתי בו כדור שפילח את ליבו. "אני חייב לציין שאת במיטבך היום שלי יקירה, זה מה שאני אוהב בך הקשיחות שלך אנחנו צריכים יותר לדון בסיפורים כאלו כל הרציחות מסביב זה מוסיף אקשן לזוגיות הבלתי אפשרית שלנו" המשיך בחיוך שובב. " אוי תעשה לי טובה אדם ותחסוך ממני את פניני החוכמה שלך על הבוקר, ואם תסלח לי אני צריכה לזוז הביתה יש לי כמה סידורים לעשות ברשותך" סיימתי ללבוש את מעילי החורפי והתכוונתי לצאת מהתחנה אך הוא החזיק בזרועי מסרב לי ללכת בכזו קלות. "אוקיי עכשיו רציני עזבי אותך מגופות, היום בשמונה אני ואת סרט טוב, יין , אוכל, אני מבשל הכול עלי את רק באה הולך?" שאל אותי ונימת קולו התחלפה והפכה רצינית יותר. נאנחתי אחת התכונות הבולטות של אדם מעבר לביטחון העצמי המופרז הייתה הדון ז'ואנית שלו שכבשה את לבבות שוטרות התחנה, לפחות עד שאני הגעתי תחנה וקיבלתי אותו כפרטנר אדישה לקסמיו, נראה היה לי שהקוסם המהולל הפעם נשבה בקסמיי, לעיתים הוא היה מכנה אותי מכשפה וטוען בנימה דרמטית הכה אופיינית שלו שכישפתי אותו מהרגע שעיניו נחו עלי לראשונה. "אני אתקשר אליך כבר" השבתי לו קצרת רוח כשאני משתחררת מאחיזתו ויצאתי מהתחנה.

Bartal j

New member
פרק ב: שכן חדש

השעה הייתה כבר שמונה בבוקר כשיצאתי מהמקלחת עטופה בחלוק הרחצה שלי, נעולה בנעלי הבית הצמריריות שלי, ייבשתי את שיערי במגבת רכה והייתי בדרכי לישון כששמעתי את פעמון הדלת בכניסה מצלצל. פתחתי את הדלת וגבר צעיר גבוה לבוש במכנסי ג'ינס בהירים וחולצת טריקו עם צווארון טי עמד בפתח, "שלום אני השכן החדש" אמר בחיוך חושף שיניים לבנות בוהקות כאילו יצא הרגע מאיזו פרסומת למשחת שיניים. מצמצתי את עיניי ככדי לוודא שאיני חוזה בחיזיון תעתועים, הגבר שמולי דמה לפסל יותר מאשר לאדם, גוון עור שלו היה כל כך חיוור ולבן עד שנראה היה כאילו אחת הגופות המרוקנות מדם שהורגלתי לראות בשבועות האחרונים קמה לתחייה והחליטה לנהל שיחה איתי לפני שינה.. שוב פעם הדמיון שלי משתולל כתוצאה מחוסר שעות שינה ויותר מידי קפאין בדם עקב שתיית קפה מרובה חשבתי לעצמי והישרתי מבט אל הגבר שעמד מולי. "שכן חדש?" שאלתי בפליאה "לא ידעתי שהשכנים מוכרים את הדירה שלהם" הוספתי , השכנים שלי היו זוג קשישים נחמד ושקט שגרו בבית הישן השכן כל כך הרבה שנים עד שכבר הפסיקו לשלם את המשכנתה על הבית שלהם והם התגאו בכך שהבית הוא הנכס שלהם כך שמעולם לא שיערתי כי הם ימכרו את ביתם.. "אני מתגורר באופן זמני פה אני קרוב משפחה שלהם, באתי לשהות בביתם ולשמור עליו שעה שהם מבקרים את המשפחה שלי מחוץ לעיר" השיב לי השכן החדש שלי בחיוך רחב מתעלם מהנימה החשדנית שלי. "אוקיי אז נעים להכיר, סלח לי אבל בדיוק עמדתי ללכת לישון אחרי עבודה" השבתי לו והתכוונתי לסגור את הדלת אך השכן החדש שלי התגלה כעקשן לא קטן, ועצמר מבעדי לטרוק את הדלת. "אה א..אוקיי חשבתי שאולי תרצי לבוא אלי לשבת על קפה, את יודעת אני רוצה להכיר את הסביבה החדשה שלי פה להתערות בחיי המקומיים בזמן שאני כאן אגב אני אור ברקאי ואת מוזמנת לביתי מתי שבא לך לשתות קפה וסתם לפטפט" המשיך השכן החדש מסווה את נימת האכזבה בקולו , אם להיות כנה הוא הציג את עצמו בנחמדות שגרמה לי לחייך באהדה קלה לנוכח מאמציו, זה ודאי לא קל להיות חדש בעיר.. מי כמוני יודעת. "אני שלי , בכנות אין כל כך הרבה מה לעשות בעיר הזו אבל בכל אופן אני מאחלת לך שהות נעימה אתה גם מוזמן מתי שבא לך כמובן בהנחה ואני אהיה בבית ואם תצטרך משהו אתה יודע את מספר הדירה שלי" השבתי בחיוך שהצלחתי לעטות על פניי, למען האמת קיוויתי שילך כבר כדי שאוכל לישון העיניים שלי היו עייפות מידי לשיחת נימוסין. שממילא לא היו הצד החזק שלי, לא סתם התארים המכובדים לרקורד שהעניקו לי עמיתיי לתחנת המשטרה היו "מלכת הקרח" או "ביצ'ית קרת לב" אפילו אדם המחזר העקשן שלי נהג לכנותי "מכשפה" כמובן שהוא התכוון לרוב לפן הרומנטי של העניין אבל זה לא ממש הציק לי מאחר ומעולם לא ייחסתי חשיבות רבה מידי למה שאחרים שהם לא הממונים מעלי או הבוס הישיר חושבים עלי. העיינים הבהירות של השכן החדש שלי התרחבו "תודה על ההזמנה שלי אז נדבר" נדמה היה לי שראיתי חיוך מתעקל בזווית שפתיו. "ביי" החזרתי לו ובמהירות סגרתי את הדלת כבאינסטינקט לא מבינה איזה שד נכנס בי שגרם לי לטרוק בחוזקה את הדלת בפרצוף לשכן החדש, זה כנראה הזיות של עייפות חשבתי לעצמי,מנסה להשתחרר מהצמרמורת שאחזה בי.. זהו החלטתי המחשבות שלי מתחילות לעבוד שעות נוספות מה שאומר שאני חייבת לישון. הצצתי מבט חטוף בשעון שעל הקיר במבטח השעה כבר הייתה כמעט תשע, אני ערה קרוב ל20 שעות הגיע הזמן שלי לישון החלטתי.

Bartal j

New member
פרק ג: סיוט.

עד שסוף סוף הצלחתי להירדם צעקה חדה הרעידה את קירות ביתי והעירה אותי, קמתי ממיטתי באופן אינסטינקטיבי, חדרי נראה כרגיל אך הצעקה המשיכה להצטלצל באוזניי מתירה את קורי השינה שעוד אחזו בחושיי המעורפלים , בדממה נעלתי את נעלי הבית שלי והתקדמתי לכיוון הדלת מנסה להבין מהיכן הקול המטריד מגיע, ליתר ביטחון הוצאתי את אקדחי האישי מהמגירה כדי להקדים תרופה למכה, יש נשים שמעדיפות פנינים או יהלומים כחברים אך שנים של עבודה במשטרה לימדו אותי שעבורי החבר היחידי שמשרה עלי ביטחון הוא האקדח שלי. "יש שם מישהו?" צעקתי והתפרצתי לכיוון חדר האוכל מוכנה לשלוף את אקדחי לעבר המסיג גבול אך חרדתי גברה עוד יותר כשנוכחתי לגלות שלא רק שאין איש בביתי, אלא שהכול מסודר במקומו, מבולבלת ניגשתי למטבח ומזגתי לעצמי כוס מים קרים במטרה להרגיע את עצביי. לפתע החריד רעש נפץ את אוזניי והאורות כבו הסתכלתי מסביב מנסה לראות בחשיכה, אוחזת את אקדחי צמוד אלי, זה כנראה רק הפסקת חשמל או קצר חשמלי ניסיתי להרגיע את מוחי וניגשתי לכיוון ארון החשמל על מנת לבדוק את התקלה, אך לפני שהספקתי להגיע לארון החשמל האורות חזר בפתאומיותו, לפתע חשתי יד מונחת על כתפיי, מכת קור הכתה בגופי וגרמה לי להסתובב בזריזות של איילה כשאקדחי שלוף מוכנה להתמודד עם מה שמאחוריי , "ידיים למעלה!" צעקתי אך להפתעתי במקום פורץ רעול פנים מצאתי את עצמי מכוונת אקדח שלוף לעבר ילדה קטנה לבושה בשמלה בלויה, שיערה קלוע בצמות הילדה לא זזה רק הסתכלה עלי ישירות. "אממ מ..מי את ומה את עושה בביתי?" שאלתי בגמגום, הרגשתי מבולבלת יותר מתמיד. "באתי להזהיר אותך" השיבה לי הילדה בקול מלודי שנשמע כמו צלצול פעמונים לאוזניי. "להזהיר אותי ממה?" שאלתי בפליאה. "מהאפלה, לא היית צריכה להזמין אותה לביתך, זה לא מקום בטוח עליך לעזוב כי הוא יודע איפה את" ענתה לי הילדה קולה הפעם נמוך כאילו היא לוחשת סוד. "על מה את מדברת? מי יודע איפה אני? מי את? ואיך נכנסת לבית שלי, איפה ההורים שלך?" הצלחתי לחזור לעשתונותיי והמטרתי אותה בשאלות. " אין לי הורים, הוא הרג את המשפחה שלי" השיבה הילדה בקול חלוש ודמעות החלו לזלוג על לחייה, רק עתה הצלחתי להבחין בצבע פניה החיוור שקוף , מראה הזכיר לי את פסלי המלאכים שבוכים על הקברים. אם להיות כנה בכי תמיד הביך אותי לכן ניסיתי לשמור על קור רוח "הרג אותם? מתי זה קרה? צריך לדווח על זה" הוצאתי מכיסי את הנייד שלי והייתי מוכנה לחייג למשטרה, כמובן שלא ממש ידעתי איך להסביר את העובדה שילדה זרה נכנסה לביתי והחלה לבכות שמישהו רצח את המשפחה שלי. "את לא מבינה הוא הרג אותם והוא רוצה עכשיו את החיים שלך בגלל הדם" צעקה הילדה ולפתה את ידי בעוצמה כה רבה שגרמה לנייד להשמט מידי ולהתרסק על הרצפה ברעש, הרגשתי חום אופף את כולי "הוא שרף את הבית שלי!" המשיכה הילדה לצעוק בטירוף, ידיה חיבקו את מותניי והרגשתי שכל גופה רועד כאילו היא בובת חרסינה שעומדת להישבר. לא מצאתי את הקול להגיב כשהבחנתי שמסביבנו החלו לחוג להבות במעגלים, לראשונה בחיי הרגשתי את תחושת הפחד מזדחלת כנחש ארסי בגופי "הבית עולה באש!" צעקתי לא מצליחה להסתיר את האימה שאחזה בי, ניסיתי להרים את הילדה ולרוץ החוצה אך הילדה להפתעתי סירבה לתת לי להרים אותה, היא נעמדה במקום הביטה בי במבט עצוב "אני יודעת הוא שורף הכל, הוא לא היה אמור למצוא אותך" אמרה לי בקול מוכה יגון "רק הטבעת תציל אותך, אני שמרתי עליה תמיד אבל את צריכה אותה יותר ממני" הוסיפה והראתה לי את אצבעה הקטנה הענודה בטבעת שכוכב חרוט עליה "אני אתן לה אותה במתנה, היא ממילא שייכת לך עכשיו כי הוא מצא אותך". "אנחנו חייבות לצאת מכאן, תקשיבי לי" ניסיתי להסתיר את הפאניקה שנשמעה בקולי ולמשוך בידה על מנת לגרור אותה איתי אל היציאה. "מאוחר מידי הזמנת אותו לביתך! הוא כבר פה הוא שמע אותי באה אליך, הוא יודע שבאתי והוא מביא איתו את הלהבות!!" החלה לצרוח הילדה בהיסטריה, קולה הגבוה מחריש את אוזניי.. העשן מחניק את נשימתי.. חרף רצוני כל גופי החל לרעוד כעלה נידף ברוח, שמטתי את ידי מידה , ואטמתי את אוזניי, הצעקות חזרו להדהד בראשי והפעם חזק יותר מתמזגות עם צעקותיה של הילדה ויוצרות סיפוניה מחרישת אוזניים ממעמקי מהגהנום, הכאב שבראשי גבר כאילו מישהו בלתי נראה היכה אותי, גורם לי ליפול על ברכיי, עיניי המבוהלות הבחינו בצל כהה שזז על הקיר ממולי לכיווני , לפני שהספקתי להבין מה קורה הילדה נעלמה כלא הייתה והלהבות פסקו, אך הצל עדיין המשיך להתקרב אלי גורם לי להרגשת חולשה מתפשטת בגופי , "תתרחק ממני" צעקתי כמוכת שיגעון מנסה לזוז אחורה ולהיצמד לקיר הנגדי כמשען, אך הצל המשיך לזחול ולהתקרב אליי מסרב להקשיב לי, "תתרחק או שאני אירה" איימתי כשהצלחתי למצוא את הנשק האישי שלי על הרצפה ולהחזיקו בידיי הרועדות, "אני רצינית אני נשבעת שאני אירה!, איימתי בפעם האחרונה לפני שמסך הטלוויזיה, והמראה הראשית התנפצ בתגובה לאיומיו, לאחר מכן הכול השחיר כשהצל זינק עלי , הדבר האחרון שאני זוכרת הוא את אצבעי לוחצת על ההדק ואת קול הירייה.

Bartal j

New member
טנקס../images/Emo13.gifלדעתי את פשוט צריכה לתת דרור לדמיון

שלך.. תמריאי איתו לשחקים וזה יבוא לבד..

פנדורה5

New member
וואווווווווווווווווווו

זה מדהים, אז אני רוצה להבין... האור ברקאי הזה הוא הפלאדין מההקדמה? והילדה עם הטבעת היא הילדה של המכשפה שהפלאדין שרף? או שזו אולי הצאצאית של הילדה? והשוטרת קשורה אליה בקשר דם אולי? בכל מקרה זה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bartal j

New member
תודה את תגלי את הכל בהמשך.. ../images/Emo13.gif

אני כותבת עדיין את הסיפור אבל אם אהבת אז את תאהבי את ההתפתחויות הנוספות
אני אפרסם אותם מאוחר יותר..

ייסאן

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo107.gif../images/Emo124.gifמעולה!!!!!!~

וואו, היכן ההמשך???

Bartal j

New member
תודה אני בפינישים של פרק ה

עד פרסמתי רק את פרק ד בנתיים שמחה שנהנית

Bartal j

New member
פרק ד: חקירה.

הדבר האחרון שאני זוכרת לפני שהכול השחיר הוא את רעש הירייה וצל שחור עוטף את כולי, והדבר הראשון שנתקלו בו עייני ,כשפקחתי את עיני לראשונה היה צבע לבן, יותר נכון קיר לבן. אוזניי שמעו קול מוכר קורא את שמי , מעולם לא הייתי מאמינה גדולה, אז לרגע לא האמנתי שאני בגן עדן, לא ייתכן שאני מתה. לאחר כמה מצמוצים כשעיניי הסתגלו לראות מחדש, הדבר השני שראיתי היו פניו הדואגות של אדם, ואז הייתי בטוחה במאה אחוז שאם אדם נמצא פה אז אין סיכוי שאני בגן עדן. "שלי את בסדר? תסתכלי עלי" שמעתי את קולו אדם הפעם צלול יותר, הדאגה ניכרת על פניו, הוא הרים אותי בזרועותיו החסונות בעדינות כמו שמרימים תינוק, הרגשתי חלשה כל כך עד שלא הצלחתי למצוא בי את הכוח להתנגד, ולכן נתתי לו להניח אותי בעדינות על הספה, כשהוא לא מסיר ממני לרגע את עייניו המודאגות. "את בסדר? כואב לך משהו? הוסיף בקול רך. רקותיי עוד הלמו מזכירות לי את הכאב שעדיין לא הרפה מראשי. "כואב לי הראש" מלמלתי ולקחתי את כוס המים שאדם הביא לי לשתות מהמטבח, מנסה לסדר את מחשבותיי המבולבלות. "ה..הייתה פה ילדה קטנה " הצלחתי למלמל בגמגום לאחר שתיקה קלה, מתעלמת ממבטו המודאג של אדם שבחן אותי באותו אופן שפסיכיאטר בוחן את הפציינט שלו כשהוא סבור שהמטופל שלו איבד את שפיותו. "ילדה?" שאל אדם בקול מהורהר כשהספק ניכר בקולו, "שלי כשהגעתי אף אחד לא היה בבית, הדלת הייתה נעולה והנייד שלך היה מכובה, אז נאלצתי להיכנס דרך החלון" הוסיף במבוכה כמו ילד שובב שנתפס על חם באמצע מעשה עבירה.. "נכנסת דרך החלון? כאילו זו דרך חיזור חדשה רומיאו? או שזה פטנט לפריצה לבתים שלמדת בבית ספר לשוטרים מתחילים?" שאלתי בעוקצנות, משום מה הוידוי שלו גרם לי לחזור לעשתונותיי מהר מאוד. "בדרך כלל אני פורץ לבתים רק אם אני שומע יריות ומוצא עלמות מעולפות, את יודעת תפקיד השוטר הגיבור תמיד הלם אותי" השיב לי בציניות, "עכשיו רציני שלי ממש הפחדת אותי שתדעי לך, מה נסגר איתך? קבענו לדבר לגבי המפגש היום ושלא התקשרת ולא ענית לי בנייד אז הגעתי לבדוק מה קורה פתאום אני שומע ירייה ומוצא אותך מחוסרת הכרה" הוסיף. "משהו תקף אותי.. אני חושבת" השבתי לו מנסה להשתחרר מתחושת הצמרמורת שאחזה בי כשחשבתי על הצל שראיתי על הקיר. "תקף אותך? " שאל אדם ונראה מבולבל, מבטו סוקר את החדר כאילו הוא מחפש סימני פריצה. "שמעתי צעקות שהעירו אותי ואז הייתה פה ילדה קטנה היא החלה לבכות ורצתה שאני אעזור לה, היא אמרה שמישהו יהרוג אותי ואמרה עוד משהו לא מובן על טבעת ששייכת לי ואז פרצה שריפה אבל היא נעלמה והיה צל על הקיר שלא הקשיב לי כשאמרתי לו להתרחק ממני" מצאתי את עצמי מנסה להסביר, כשאני בעצמי לא הבנתי מה התרחש פה. "אוקיי את בטוחה שלא קיבלת מכה בראש כשהתעלפת?" שאל בחוסר אמון. "עזוב אוקיי אני לא מבינה למה בכלל סיפרתי לך" עניתי בכעס וקמתי מן הספה מנסה לייצב את עצמי. "היי אל תקחי את זה קשה מידי פשוט אני לא מבין אותך כאילו מה שאת מספרת לך נשמע הגיוני" השיב לי אדם בנימה מתגוננת. "אני אומרת לך שתקפו אותי" התעקשתי כאדם המנסה להוכיח חפותו בבית המשפט מול שופט ספקן.. "אוקיי ונניח שתקפו אותך, את מוכנה להסביר לי איך מישהו נכנס לבית שלך אם הדלת נעולה והמפתח בחור המנעול?" שאל אדם " אה גום החלון היה נעול ונאלצתי לפרוץ אותו, אגב עכשיו נזכרתי את תצטרכי זגוגית חדשה לחלון נוסף על הפלזמה והמראה המנופצת והחור בקיר" הוסיף בציניות. כשהוא בוחן את החדר במבטו. פלטתי אנחה "אני יודעת שום דבר ממה שקרה לי לא נשמע הגיוני" יללתי והחלתי לעסות את רקותיי בניסיון להרגיע מעט את הכאב, כשאדם החל לבדוק את החדר, כאילו הוא מנסה לחפש איזו ראיה שתאשש את הטענות שלי לגבי התקיפה. "מאיפה הטבעת הזו שעל האצבע שלך?" שאל לפתע אדם בפליאה מבטו ממוקד על יד ימין שלי כשעיסיתי את רקותיי. "טבעת?" החזרתי בשאלה ובחנתי את ידי, נשימתי כמעט נעתקה כשהבחנתי בטבעת הענודה על האצבע שלי, טבעת מוכספת עם כוכב חקוק עליה. אדם מיקד את מבטו בטבעת כאילו הוא צורף מנסה לאמוד את שוויה "הכוכב הזה נראה כמו הסימן הזה של כת השטן, מה שלי את רוצה לספר לי משהו שאני לא יודע" הוסיף בהתגרות. "תפסיק עם השטויות אדם, אין לי מושג מאיפה הגיעה הטבעת הזו, זו פעם ראשונה שאני רואה אותה" השבתי כשאני בוחנת את טבעת הכוכב. "אם את שואלת אותי יש משהו מפוקפק בעסק הזה" אמר אדם בחשדנות "אולי כדאי שתורידי אותה וניתן אותה למעבדה אולי הם יראו עוד סימני טביעות אצבע עליה אם את אומרת שלא ענדת אותה כביכול לפני התקיפה שלך". "הילדה הקטנה" נזכרתי לפתע וקמתי בפתאומיות בבת אחת מהספה, נעמדת מול אדם שלא הבין מה קרה לי. "היא אמרה שהיא תיתן לי טבעת שתשמור עלי, טבעת ששייכת לי!" קראתי בהתרגשות כאילו בזה הרגע גיליתי את אמריקה. "התחלנו שוב עם הילדה הקטנה? חשבתי שהסברתי לך למה לא ייתכן שמישהו נכנס לבית שלך מותק" השיב לי בביטול כשהוא ממשיך לסקור את החדר בהצגת השרלוק הולמס הבלשית שלו.. "אני לא מורידה אותה מהיד אדם," סירבתי לבקשתו " אני יודעת שזה נשמע לא הגיוני אבל אני מרגישה שלא סתם הילדה הזו הביאה לי אותה יש סיבה היא אמרה שאני בסכנה וגם אם אתה לא מאמין היה פה משהו בחדר הזה וייתכן והטבעת אולי תגן עלי" ניסיתי להסביר יותר לעצמי מאשר לו. אדם נאנח "טוב אני מרים ידיים אני לא מבין כלום בכל הסיפור הזה אבל דבר אחר מובן לי שמשהו מלוכלך פה ומשום מה את מסתירה משהו ומנסה להמציא סיפורים הזויים ומצוצים מהאצבע כאילו אני איזה אידיוט שמאמין להם" ענה בקשיחות והביט בי במבט החוקר שמאבד סבלנותו. "אני לא בחקירה פה ואני לא מסתירה כלום, אמרתי לך בדיוק מה קרה למרות שאני בעצמי לא מבינה מה קרה עדיין ואם אתה מסרב להאמין אז זו בעיה שלך לא שלי!" התגוננתי אינסטינקטיבית. " אין לי שום אינטרס לשקר לך ועם כל הכבוד אני גם לא חייבת לך הסברים" ירקתי את המילים בכעס לפני ששמתי לב שהמילים שאמרתי פגעו בו כשהוא שתק לרגע ועיניו מושפלות. "אוקיי את צודקת זה לא ענייני אני טיפש שבכלל באתי לכאן" השיב לי בנימה קרה קפואה כקרח, "את מוזמנת להתקשר אלי כשתחזרי לעצמך" הוסיף וטרק את הדלת. הנחתי לו ללכת, ידעתי שאני לא אמורה להתפרץ ככה אבל לא התרגשתי מהסצנה שלו מאחר והכרתי את מצבי הרוח שלו, מחר אני כבר אדבר איתו בתחנה אמרתי לעצמי, החלטתי לתת לו להירגע קצת, אחת הסיבות שאדם לא מקודם לדרגה בכירה יותר למרות הוותק שלו בשורות המשטרה היא המזג החם שלו, הבנאדם פשוט צריך ללמד להירגע קצת והוא לא מבין את זה, בתור השותפה שלו הכרתי טוב מאוד את השיגעונות שלו שלא עשו עלי רושם. נשארתי עוד קצת לבחון את הטבעת שעל אצבעי, מנסה להבין מה משמעות הסמל הזה לפני שקמתי מהספה, נאנחתי הסלון נראה כמו אחרי הפגזה אווירית. לאחר שסיימתי לנקות את שברי הזכוכיות שמעתי נקישות בדלת, ניגשתי לפתוח את הדלת במחשבה שאדם התחרט או חזר להמשיך את הסצנות שלו אך להפתעתי בפתח עמד לא אחר מאשר השכן החדש שלי...

Bartal j

New member
תודה רבה סיימתי את הפרק החמישי ../images/Emo13.gif

ממשיכה לפרק השישי...

Bartal j

New member
פרק ה: הפתעה

פרק ה: הפתעה. " היי שלי סליחה על ההפרעה, אפשר להיכנס?" שאל אותי בחיוך רחב השכן החדש שלי. "אממ כן" השבתי והנחתי לו להכנס, לאור מה שקרה רציתי להיות כרגע בחברת אנשים גם אם לא הודיתי בכך בקול. "תרצה משהו לשתות?" הצעתי בנימוס, מנסה לשפר את כישורי האירוח שלי. "תודה אני אסתפק במים" השיב כשהחיוך עדיין לא מש מפניו. "שמעתי יריות הכל בסדר?" הוסיף כשמבטו ממוקד על פניי "הו סתם צפיתי בסרט ושכחתי להנמיך את הווליום של הטלוויזיה" שיקרתי למרות שהייתי מודעת לכך שהחור בקיר שיצר הקליע חושף את השקר שלי, לא השתוקקתי לשתף זרים באירוע המוזר שקרה בסלון שלי. אור המשיך לשתוק כשהגשתי לו את כוס המים, לפתע גופו נדרך כאילו איימתי עליו באיומי אקדח. הבחנתי שחיוכו התמידי נמחק מפניו כשמבטו נח על הטבעת הענודה שעל אצבעי, הכוס החליקה מידו ונשברה ברעש נפץ על הרצפה. "יותר מידי דברים נשברים היום" מלמלתי בעצבנות קלה כשניגשתי לנקות את הזכוכיות מהרצפה. "ס..סלחי לי על השלומיאליות שלי" הוא מלמל ועזר לי לנקות את השברים מן הרצפה, חוסר השקט עדיין ניכר בשפת גופו. "אאוץ" פלטתי אנחת כאב כשחתיכת זכוכית חתכה את אצבעי וטיפות דם החלו להכתים את הרצפה. "רק זה היה חסר לי עכשיו" נאנחתי. השכן שלי נראה כאילו הוא עומד להיחנק, עם זאת ידיו עצרו אותי מלקום, "תישארי פה אני אביא לך פלסטר איפה זה?" הצליח לפלוט , "במגירה הראשונה בחדר האמבטיה" השבתי והוא מיהר להימלט מהמקום כמו גנב שנמלט מזירת הפשע, לאחר דקה חזר כשהוא מחזיק תחבושת ויוד. נשכתי את שפתיי כדי לא להוציא קול כשהוא החל למרוח את היוד המחטא ששרף על החתך המדמם. "הטבעת מפריעה תצטרכי להסיר אותה כדי שאחבוש לך את היד" הוסיף בקול מכאני. הורדתי בחוסר רצון את הטבעת והנחתי אותה לצידי נותנת לו לחבוש את ידיי בדממה. הבחנתי שהוא נושך את שפתיו תוך כדי הטיפול בי. "אתה בסדר?" שאלתי אותו, ידעתי שיש אנשים שלא מסוגלים לראות דם. "אני בסדר את בסדר?" החזיר בשאלה אוטומטית. "תודה לך זה רק חתך קטן קצת דם לא יהרוג אותי" השבתי בחיוך, פניו עדיין נראו רציניות כשהוא סיים לחבוש את היד "הטבעת הזו שלך?" הוסיף בקול מוזר כמעט עוין כשסיימנו ביחד לאסוף את השברים. "אממ אפשר לומר" עניתי. "אבל אל תדאג אני לא מכת השטן אני שוטרת" הוספתי בחיוך בניסיון לשבור את האווירה הרצינית שנוצרה. " את מאמינה בשטן?" שאלתו הפתיעה אותי. "שטן?" השבתי לו בשאלה, מנסה לחשוב על תשובה ראויה.. "אני מאמינה ברוע של אנשים, ראיתי מספיק בזה בתור אשת חוק אבל לא בכל הסיפורים ההזויים האלה על שטן, גיהינום וגם עדן" עניתי. "הבנתי ובמכשפות את מאמינה?" המשיך לשאול. "מכשפות?" שאלתי בהפתעה "אני חושבת שקצת עברתי את הגיל הזה של האגדות" הוספתי בחיוך, השאלות המוזרות שלו גרמו לי לגחך ולשכוח מעט ממה שקרה קודם לכן. "מעניין" אור הוסיף בעניין והתקרב אלי "תרשי לי" שאל בנימוס והרים את ידי מבטו מהופנט על הטבעת "בתור אחת שלא מאמינה בכשפים זה בהחלט מעניין שאת עונדת את הסמל הזה" הוא הוסיף. "מה מעניין?" שאלתי בסקרנות. "זה פנטגראם, את לא יודעת מה זה?" החזיר לי בשאלה. "לא מה זה?" המשכתי לשאול, מתעלמת מהמשפט הסקרנות הרגה את החתול. "בעבר היו נשים שטענו שהן מכשפות, הן נהגו להשתמש בסמל הזה לכשפים שלהם" השיב בקול נמוך שנשמע לי כלחישה. "אנשים חושבים שזה סמל של השטן כי אותן נשים היו משרתות את השטן ומשתמשות בסמל הזה למטרותיהן, הן חיו חיי חטא ולכן דנו אותן למוות כעונש על הפשעים שלהן" נימת קולו הפכה רצינית יותר ולרגע הוא נשמע לי כמו איזה מטיף דתי שמטיף לקהל מאמיניו בניסיון לשכנע אותם בצדקתו. משום מה המחשבה על אנשים נשרפים, החזירה מחדש את הצמרמורת שאחזה בגופי קודם לכן. כשהלהבות הדמיוניות הקיפו אותי. "קר לך? את רועדת" שאל בקול מסתורי, מבטו גרם לי אי נוחות. "סתם זה נשמע מטורף מידי כל הסיפור הזה של לשרוף אנשים" השבתי להפתעתי השכן שלי החל לצחוק "העולם הזה כולו מטורף" ענה בחיוך, חיוכו חזר לפניו. כאילו בזה הרגע סיפרתי בדיחה משעשעת. "ספר לי על זה אחרי שנים במשטרה ראיתי מספיק" השבתי לו. " בכל מקרה אם את רוצה לדעת על הסמל הזה אז יש לי מספיק מידע להראות לך בספרים שלי, אני אומנם לא שוטר אבל אחד התחומים המעניינים אותי הוא מחקר" השיב מתעלם מתשובתי. "אממ בהזדמנות אני אשמח לעיין" החזרתי בחיוך מנומס, הסקרנות אומנם געשה בי אבל העדפתי לשמור על איפוק, למרות נחמדותו של השכן החדש שלי והרצון שלי לא להישאר לבד אחרי מה שקרה, עדיין הרגשתי חוסר נוחות בלתי מוסברת ממנו. צלצול הפלאפון שלי קטע את השיחה בניינו "סלח לי שנייה" הפטרתי ועניתי לשיחה, על הצג הופיע המספר של אדם. "אדם אני עסוקה זה חשוב?" שאלתי בחוסר סבלנות אך קול בלתי מזוהה גרם לי להחוויר. " שלי את יודעת מי אני אם החיים של השותף שלך חשובים לך תגיעי עוד שעה לבית הקברות, יש לי הפתעה בשבילך, אל תודיעי לאף אחד אחרת השותף שלך יהיה הקורבן השביעי שלי" השיחה התנתקה. "קרה משהו? את חיוורת" השכן שלי נראה מודאג. "אהה סלח לי אבל אני צריכה ללכת" פלטתי ומיהרתי להוציא מהמגירה את הנשק האישי שלי יהיה מי שיהיה הוא ילמד שהוא התעסק עם הבחורה הלא נכונה. "ענייני עבודה?" אור לא וויתר כשהבחין בי מסתירה את הנשק במעילי. "כן אני צריכה למהר" שיקרתי לו כשעשיתי את דרכי למכונית. "אממ אם את צריכה משהו תתקשרי אלי" שמעתי את קולו של אור מאחוריי כשכבר התנעתי את האוטו. רק אז נזכרתי ששכחתי את הטבעת בבית, ממילא לא הייתי מסוגלת לענוד אותה, אבל משום מה הרגשתי בטוחה יותר כשהיא הייתה בקרבתי, נאלצתי להדחיק את החששות המוזרים שלי, החיים של אדם היו בסכנה, ועם כל הכישרון שלו לגרום לי לרצות להרוג אותו בעצמי ממש לא התכוונתי לתת למישהו אחר את התענוג הזה ולהסתפק בשותף אחר. למרות שידיי רעדו על ההגה לא התכוונתי להניח לפחד להשתלט עלי, חייגתי בדיבורית את המספר של התחנה וביקשתי שיעבירו אותי לנייד של מפקד הסיור, המשיבון הקולי ענה לי , לעזאזל חשבתי לעצמי בתסכול, דווקא עכשיו המפקד בחר לא לענות לטלפון. "יגאל סליחה על ההפרעה אבל זה דחוף זאת שלי מדברת תגיע לבית הקברות עכשיו, אני בדרך לשם, אני אסביר לך אחר כך, הרוצח שלנו נמצא שם והוא מחזיק באדם" השארתי הודעה אחרי ביפ וניתקתי. מרחוק ראיתי את בית הקברות, החניתי את המכונית ויצאתי, הגשם שהחל לרדת הרטיב את מעילי כשהזזתי את השער הכבד ונכנסתי למתחם בית הקברות, מקומות כאלה נטושים בלילה תמיד עוררו בי צמרמורת, מיששתי את אקדחי המוסתר כמבקשת לקבל מעט בטחון, קיוויתי שיגאל קיבל את ההודעה והוא בדרך, מעבר לדאגה לחיים של אדם לא יכולתי לכבוש את סקרנותי לגלות את זהותו של הרוצח שהטיל אימתו על העיר, החלטתי בליבי שאם מישהו ישים אותו מאחוריי סורג ובריח זו תהיה אני. המחשבה על הקידום שאני אקבל על לכידת הרוצח עודדה אותי. "שלי תעצרי!" שמעתי קול מאחוריי הסתובבתי אחורנית במהירות של איילה ושלפתי את האקדח מכונה כל תרחיש אימים. "שלי זה אני אור!" חזר הקול ולהפתעתי ראיתי את השכן שלי ניצב מולי. "מה אתה עושה כאן?" צעקתי אקדחי עדיין שלוף. "נראית לי מוזרה אז עקבתי אחרייך, תואילי בטובך להוריד את האקדח ממני?" ביקש ממני. החזרתי את האקדח למעילי ונאנחתי, "לא הייתי צריך לעקוב אחריי זה מסוכן מידי" פלטתי משתדלת לעצור את כעסי על חור האחריות שלו, עכשיו היה לי עוד מישהו לדאוג שלא ייהרג. "מצטער פשוט נראית נסערת מידי אז רציתי לבדוק אם הכול בסדר איתך" השיב לי בנימה מתנצלת. "אוקיי עזוב את זה עכשיו, פשוט תחזור למכונית ותנעל את הדלתות ואל תצא עד שאחזור טוב? " ביקשתי ממנו וזרקתי את מפתחות הרכב שלי לידו.

Bartal j

New member
המשך הפרק

"את בטוחה שהכל בסדר? את תסתדרי?" שאל אותי בדאגה. "עדיף שתדאג קודם לעצמך ותישאר ברכב, אני זו החמושה פה" עניתי לו. "שמרי על עצמך" לשם שינוי הוא החליט להקשיב לי "אני אשמור" עניתי לו והסתכלתי על דמותו המתרחקת לכיוון המכונית מחוץ לבית הקברות. ניסיתי לחייג שנית למספר של אדם אך הגעתי ישירות למענה הקולי, עיניי סקרו את הקברים בעצבנות, לא נראה שום סימן לרוצח באזור, התחלתי כבר לחשוב שמישהו מתכוון למתוח אותי, המשכתי לטייל בין הקברים כשלפתע צלצל הפלאפון שלי ממספר לא מזוהה. "הלו" עניתי בחשש קל "תמשיכי ישר ואחרי הקבר החמישי תפני שמאלה, יש לי הפתעה בשבילך" נשמע הקול המאיים, התחלתי לצעוד ולאחר הקבר החמישי פניתי שמאלה, "נעים להכיר עייני נתקלו במצבה הראשונה, נשימתי נעתקה כשקראתי את הכיתוב עליה, "כאן נחה על משכבה בשלום שילה גרימואר" עוד לפני שהספקתי לעכל את מה שכתוב, הבחנתי לחרדתי במשהו מנצנץ מונח על הקבר. לא היה מקום לספק סמל הכוכב של הטבעת שהילדה נתנה לי לכד את תשומת ליבי, הטבעת שלי הייתה מונחת על הקבר! צמרמורת של פחד אחזה בגופי, לא ידעתי מה זעזע והפתיע אותי יותר לראות את הטבעת שלי שהשארתי בבית מונחת על הקבר ,או לקרוא את השם שלי על המצבה...

Ayelet 363

New member
ואוו!

איזה סוף! מדהים. יש לי השערה כלשהי, אבל אני כמעט תמיד טועה...

פנדורה5

New member
וואו!!! אני עכשיו בטוחה לחלוטין שהרוצח

ואור (השכן החדש) הם לא רק אותו אדם אלא שהם גם הפאלאדין מההקדמה של הספר.

למעלה