סיפור שכזה . ( ארוך ) .

סיפור שכזה . ( ארוך ) .

אז איך להתחיל . ? אני כאן כבר עוד מעט 3 שנים . התחלתי לצ'טט בצ'ט ואחר כך עברתי לפורום נשואים נשואות , בגלל הזמנה של מישהיא , ואני בכלל לא נשוי , וגם אין לי כמעט ניסיון במערכות יחסים , או בסקס . אחר כך עברתי לפורום 20 פלוס , ומאז אני שם . אני מחפש קשר רציני , חברות ואהבה , ובינתיים ללא הצלחה . עד שבזמן האחרון קצת נימאס לי . יש לי שותף שכל הזמן רוצה לעשות סקס עם בחורות , ואני לא יודע מה הניסיון המיני שלו , הוא גם לא מדבר טוב עיברית , הוא עלה מברזיל ב1994 , ולפעמים קשה להבין אותו . אז בקיצור , לפני כמה ימים היה לי רעיון לחפש בישבילו בחורה בישביל סקס , בדקתי מודעות כאלו בעיתון , וטילפנתי יחד איתו להרבה מקומות . בסוף מצאנו מקום קרוב לבית שלי בתל אביב . וביום חמישי אחד הוצאתי במיוחד מהבנק שלי 500 שקל , גם בישבילו וגם בישבילי , למרות שיש לי אוברדראפט של יותר מ3 אלף בבנק . אז בסוף הלכנו למקום הזה ביום שלישי האחרון , וטוני , השותף והחבר שלי , פתאום לא רצה , והסתלקנו משם . למחרת בבוקר הוא ביקש ממני שוב 200 שקל , ובצהריים , שחזרנו מהעבודה , אז הוא אמר שהוא היה באותו מקום , והלך לבחורה אחרת . אז גם אני רציתי , זה היה ביום רביעי , שלשום . ולפני זה לא הייתי עם אף בחורה ,ולא עשיתי סקס מעולם . אז הלכנו בלילה , לאותו מקום , וקיבלה אותנו בחורה שקוראים לה דניאל , ניכנסתי לחדר וישר היא לקחה לי את ה200 שקל . אחרי זה היא אמרה לי להתקלח . אמרתי לה שלא הייתי עם בחורה אף פעם . אז היא יצאה מהחדר ונתנה לי להתקלח לבד . אחרי זה היא שוב ניכנסה . סיימתי להתקלח , ועשיתי כל מה שהיא אמרה לי . נישכבתי על המיטה . באמצע . והיא הלבישה לי קונדום בטעם בננה , ועשתה לי מין אוראלי . עד שגמרתי בפעם הראשונה בחיים שלי במצב ערות . ואחרי זה היא יצאה מהחדר ואמרה לי לשטוף את הזין שלי שוב במיקלחת . ואז היא חזרה ושאלה אותי אם יש לי כוח להמשיך . אמרתי שכן , אבל כנראה שזה לא היה נכון . כי כשרציתי לעשות סקס רגיל , אז כבר לא עמד לי יותר . היא הלבישה עלי עוד קונדום , ושכבה עלי , וישבה עלי , וניסינו גם תנוחה מאחורה , אבל שום דבר לא הלך כבר . וזהו , היא אמרה לי לחזור שוב , ונתנה לי כרטיס ביקור עם השם שלה . כל היומים האלה לא הפסקתי לחשוב עליה , . כאילו התאהבתי בה . אני חושב שזה בגלל שסקס ואהבה באים ביחד . היום יש לי עוד 200 שקל אחרונים . היא אמרה שהיא עובדת יום כן ויום לא . אני מתכנן לטלפן אליה ולבוא שוב . לפעם אחרונה , ועד הפעם הבאה , אולי עוד חודש . עד שתיהיה לי חברה , ואעשה את זה איתה באמת . עד שתהיה לי מישהיא אמיתית . ואני לא יודע אם תהיה לי בכלל . זהו , אני לא יודע מה יהיה בעתיד .

הספרנית

New member
אז ככה...קודם כל ברוכים הבאים../images/Emo39.gif

שנית...סקס ואהבה לא! באים ביחד. את חש כך משום שהיא היתה הראשונה שלך (פחות או יותר) אם אתה מעדיף ללכת לזונות בשביל סקס זה כבר עניין שלך, אבל שים לב שלא להרגיש כלפיה כי זו לא אהבה, מה גם שלא יעלו בראשך המחשבות "לגאול" אותה מהזנות ולצאת איתה...... באשר חעתיד, זה בסדר...אף אחד לא יודע מה יהיה בעתיד
שיהיה בהצלחה.

טוב . תודה רבה .

טוב . זה לא אהבה . ולא עלו לי לראש מחשבות כאלה . זה קורה רק בסרטים . ... :0) .

STIVENZ 426

New member
גם אני.

אז איך נתחיל? אני כאן כבר עוד מעט שנתיים, התחלתי בחיפוש אחר תמונות עירום של שוודיות, ונשארתי בגלל המחיר. (או השירות.. לא זוכר.) ואני בכלל לא נשוי. גם לא גרוש. ולא אלמן. לא. עד שבזמן האחרון קצת נמאס לי. יש לי בן דוד, קוראים לו תאופיק. הוא גר בכפר זרזיף ויש לו מסעדה. כבר 3 שנים. הוא עלה מדרום לבנון לפני כמה זמן, ובגלל שבדרום לבנון עשו לו זובור, קצת קשה להבין אותו. עכשיו לתאופיק יש מאחורי המסעדה מכון. והיתה פשיטה של המשטרה לקחו לו את סווטה , אינגריד ויוליה. נשארה לו אחת , דניאל, לא משהו. שעכשיו היא בחופשת מחלה בשל עגבת קשה. אז איפה הייתי? אה.. במכון.כן. אז לפני שבוע היה לי רעיון, לדבר עם חמיד הבן דוד השני שלי, הוא עוסק ביבוא. הוא מהדרום, ולסדר לתאופיק בחורה בשביל סקס. אז לקחתי אותו ונסענו עד לגבול מצריים. חמיד כבר היה מוכן עם הבחורה בצד השני של הגדר. הכל הלך חלק, עד שהגיע ג'יפ של מג"ב ותאופיק ברח. אני לא עשו לי כלום כי יש לי יופי שוודי... חמיד לקח את הכסף, ואת הבחורה, ואני יש לי אוברדראפט של 3000 דינר בבנק שלי (בנק סטיבנס. ריבית נמוכה- זה כדאי). למחרת בבוקר תאופיק הראה סימני מצוקה ובצהריים כבר היינו בדרכנו לגבול. חמיד הביא את הבחורה ולקח עוד כסף. לקחנו אותה על הגמל של תאופיק היישר לכפר שלנו, כפר זרזיף. כשהגענו נכנסתי איתה למכון להראות לה, והיא ישן לקחה לי את ה200 שקל האחרונים שהיו לי. אמרתי לה שחם לי והאמת שהזעתי כמו סוס, אז נכנסתי להתקלח, והיא יצאה מהחדר. אחרי זה היא שוב נכנסה, ואז יצאה, היא בטח שכחה משהו. ואז היא חזרה, ויצאה וחזרה. סגרה את הדלת. היא הלבישה לי קונדום בטעם בקלאווה ואמרה לי לשטוף את הזין שלי שוב, וצחקה עלי שעכשיו הוא לא נרטב. (כאלו בגלל הכובעון) במקלחת היו מים קרים, כי תאופיק שכח להדליק את הדוד לפני שיצאנו, וכל העסק התכווץ לי לאללה. היה לה קצת קשה בחושך, אבל בסוף היא מצאה אותו, ושמה עלי עוד קונדום, (על הכתף)ואז היא ישבה עלי (היה רק כיסא אחד בחדר) ואז שכבה עלי (המיטה נורא קטנה) וניסינו גם שהיא תשב על הכיסא ואני אשכב, אבל שום דבר לא הלך. וזהו. וזהו , היא אמרה לי לחזור שוב , ונתנה לי כרטיס ביקור עם השם שלה, "לודה" (זה בלועזית LUDA) . כל היומים האלה לא הפסקתי לחשוב עליה , . כאילו התאהבתי בה . אני חושב שזה בגלל שסקס ואהבה באים ביחד . היום יש לי עוד 200 שקל אחרונים . היא אמרה שהיא עובדת יום כן ויום לא (היום לא.) . אני מתכנן לטלפן אליה ולבוא שוב . לפעם אחרונה , ועד הפעם הבאה , אולי עוד חודש . עד שתיהיה לי מישהי שתעשה לי כביסה לבד , ואעשה את זה איתה באמת . עד שתהיה לי מישהיא אמיתית . ואני לא יודע אם תהיה לי בכלל . זהו , אני לא יודע מה יהיה בעתיד . כי עכשיו זה הווה. ועכשיו מעונן. כלומר מאונן. לא? שלכם תמיד. רק בשמחות. סטיפנס 426.

למעלה