סיפור שישמח אותך

סיפור שישמח אותך

בשבת בלילה הגענו עם הקטנה (או טו טו בת שנה) למיון של בי"ח דנה בגלל וירוס הקאות (חששנו מהתייבשות). טוב, אחרי בדיקת דם ומתן מעט מים כל 10 דקות (סה"כ כמעט שעתיים), שוחררנו הביתה. כששאלתי את הרופא מה עם התזונה, הוא אמר שממחר אפשר לתת לילדה תמ"ל, אבל מדולל. אמרתי לו, אני מניקה. ותשובתו היתה: טוב, הנקה אי אפשר לדלל. בעלי ישר הזכיר שהילדה לוקחת גם תמ"ל ולכן אפשר לתת לה בקבוק מדולל. לי היה ברור שאני אניק, לא משנה מה יגיד הרופא, אבל בשביל הקטע שאלתי את הרופא מה עדיף. אז הוא אמר לי "הנקה, כמובן!". הייתי בשוק ואמרתי "זאת פעם ראשונה שאני נתקלת ברופא כל כך פרו הנקה גם אצל ילדה גדולה". והוא אמר "כנראה שלא דיברת עם פרופסור זה וזה (סליחה, לא זוכרת את השם שהוא אמר)". ואז אמר לרופא השני שהיה בתורנות "שמעת, היא אומרת שפעם ראשונה שרופא הוא כל כך פרו הנקה". והשני ענה "טוב, היא אף פעם לא דיברה איתי". בקיצור, מסתמן שיש רופאים פרו הנקה בדנה, אפילו מאוד פרו הנקה. גם אחרי גיל חצי שנה. ואני מניחה שזה ישמח אותך (ואולי אפילו זה הודות לך?).

Shellylove

New member
בדנה מרבית הרופאים פרו

(העברת אותם בטח סדנת חינוך, לא?) אנחנו היינו מאושפזות שבוע עם דלקת ריאות חמורה כששלי הייתה בת 1.4 וכל מי שראה אותה (מתמחים, מנהל המחלקה) יונקת אמר שזה מצוין ומאד התלהב (מה גם שזה הקל עליהם בביצוע כל הבדיקות - היא ינקה תוך כדי).

And who do you think was their

teacher? That whole class of residents were my students and they were my best students, and I am just waiting until they finish their exams and become doctors so that I can refer you to them!! Do you remember the name of the doctor? Ther is Dr Gil, Raz, Yoav, Michal, Tamar, Ronite, Rotem........all either are breastfeeding fathers, or breastfed their babies becuase of my teaching, and I am very proud of them. These doctors are also the doctors in the Tipat halav clinics in tel Aviv. By the way, with vomitting, your milk is always first choice, even before water, but you should not give ANYTHING to a baby who is vomitting until one hour has passed since the last time he vomitted. After that you give small amounts of breast milk every 20 minutes. Most babies dehydrate becuase the parents tried to give too much drink too fast, and this made the babies vomit more than they drank.​

למעלה