סיפור שהיה...

dudusch

New member
סיפור שהיה...

פגשתי אותה בטיול הגדול של אחרי הצבא. נכנסנו לתחנת דלק, ושם היא הייתה, עובדת עם דוד שלה בתפעול התחנה. כששאלנו אם הם מכירים דרכי נוף למקום הבא אליו רצינו לנסוע, התנדבה מייד לסיר איתנו באיזור, במקומות אליהם תיירים אינם מגיעים. כשחזרנו מאותם המקומות (מדהימים ביופיים), הציעה לנו להצטרף אליה ללילה בבקתתה ביער. כעת דמיינו לכם: בקתה באמצע היער, בלי מים זורמים, טלפון, חשמל, אבל עם אח מבוערת... חבר שלי תפסאת הסלון עם האח, כך שאנחנו (היא ואני) נדדנו לחדר אחר, ושם עשינו סקס, פעם אחרי פעם... נרדמנו תשושים, אך התעוררנו עם עלות השמש, המשתקפת בחלונות הגדולים שבחדר השינה, בינות לעצים ניתן היה לראות אגם קטן מנצנץ לו באור הבוקר הרענן. מאחר והיה קר, נאלצנו להתחמם...(כאילו נזקקנו לתירוץ). בימים הבאים נדדנו איתה ממקום למקום, לאמא שלה, לאבא שלה...בכל מקום השארנו מזכרות מתוקות של אהבה... זו היתה תקופה מטורפת... סקס לפני ואחרי האוכל, סקס לפני השינה, אחרי השינה ובמקום שינה... מישהי שאהבה את הפעולה הזו לפחות כמוני... על המכונה, במקלחת, על גדת אגם, בבקתת עץ, מול הזריחה, ליד האח הבוערת... מקווה שיש לכם חומר למחשבה בלילה קר זה... מקווה שתשתפו, ובנות, אתן מוזמנות להזמין אותי... כעת על המדף לידך...

פלג^ר

New member
וואו מתוקי אהבתי אבל הייתי רוצה

לעשות אהבה על דיונת חול חמה.שנתכרבל ונשתולל מענג והנאה.יווו כיף

dudusch

New member
כשברקע ...

על דיונת חול, בקרחת יער, על אי של חול צבעוני... אגע בך ברכות, אשרטט את קוויך לאט לאט... אשגע אותך אגרה אותך, לפני שאטעם את כולך...

פלג^ר

New member
אתה עלול להתמכר לריח המשכר הנידף

מגופי החטוב המשורטט מלאכת מחשבת.לחוש את מגע ידיך את עונג שפתיך

למעלה