סיפור שהיה לי היום

AAA1981

New member
סיפור שהיה לי היום

היום נסעתי בכביש החוף ליד מחלף נתניה ושוחחתי בפלאפון ללא דיבורית, מאחורי נסעה טויוטה קורולה בצבע סגול והסיומת של המספר שלה -27 , בתוך הרכב היו 2 אנשים ללא מדים , לאחר כחצי דקה נשמעה סירנה מהטויטה וסימנו לי לעצור, יצא אלי אדם לבוש אזרחי והציג לי תעודת שוטר והודיע לי שאני מקבל דו"ח על דיבור בסלולארי ללא דיבורית (500 ש"ח). ואכן קיבלתי את הדו"ח, והם נסעו לדרכם, המשכתי בנסיעה ולאחר כרבע שעה ראיתי סובארו אימפרזה שטסה בין רכבים במהירות גבוהה ואחריה הטיוטה קורולה המשטרתית עם סירנה , בהמשך שמתי לב בצד הדרך שהם תפסו את הסובארו. פעם ראשונה שראיתי רכב משטרתי בצבע סגול! פעם ראשונה שראיתי שוטרי תנועה ללא מדים! פעם ראשונה שראיתי ניידת תנועה קורולה ! (לא קרינה או אוונסיס) היזהרו גם אתם מרכב כזה בכביש החוף!

S k o d a

New member
כנס ידידי

קודם כל אני אישית שמח שקיבלתה את הדוח ביצעתה עברה ועלייך לשלם עלייה -רכב משטרתי קיים בכל צבע -היחידה שנקלתה בה היא יחידת הימ"ר של התנועה זה בלשים על אזרחי לכן הם היו ללא מדים -המשטרה משתמשת בכל סוגי הטויוטות -אם אתה רוצה להזהיר מצאתה את המקום הלא נכון זה פורום של מתנדבים ושוטרים שהם לרוב שומרי חוק. דבר שני אין ממה להזהר כל עוד שלא ביצעתה שום עברה שמור על החוק יום נעים

benpual

New member
שלום , וברוך הבא לפורם משמר האזרחי

שבו כולם מתנדבים שומרי חוק......... כמה דברים: 1. רכב סגול? אפילו רכב צהוב יהיה , או רכב בצבעיים אמריקאיים..... 2. 27? הכל יכול להיות , כיום למשטרה יש איןספור מספרים....... 3. ללא מדים ? סירנה? תעודה ? שוטר? יש מצב שהם בתפקיד , ואם אתה לא בטוח בזה , פנה למה שרשום לך בדו"ח. 4. שמח שקיבלת את הקנס....... 5. ראו סובארו אימפרזה נוסעת במהירות מטורפת? נו נכון , הם צריכים לעצור אותה , למה אתה מסתכל בצלחת של אחרים? 6. אין ממה להזהיר , אני ממליץ לך להזהיר פורמים שהנושא בהם הוא נגד המשטרה , ולא בעד.......

הילה2004

New member
לא ראוי שאנשי חוק שמחים שאדם זה או

אחר קיבל דו"ח. אני שירתתי שנתיים במשטרה ורשמתי דוחות בן היתר על פלאפון אבל זה לא מכובד לשמוח על כך שהוא קיבל דו"ח. דבר שני שוטר בתפקיד 24 שעות ביממה עם או בלי מדים כך שההמלצה "לבדוק את זה" היא המלצה מטעה. אם יש לך הסתייגויות מהד"ח זכותך לשלוח בקשה להשפט. אף אחד מכם לא צדיק גמור כולם עושים טעויות וכולם חוטאים יש כאלו שנתפסים וכאלו שלא (אני לא מתכוונת לעברייני תנועה אלא לאנשים נורמטיבים). ולכן אני לא חושבת שאתם צריכים או יכולים להתנשא על הבחור. יום טוב.

איציק אתה לא זוכר אותו?

הוא היה אחד מהמתנדבים הראשונים שכתבו בפורום - אני זוכר אותו עוד בתקופה שהיה לי את כל האבלגן

החברה צודקים.. מה ההיגיון

להזהיר אותנו אם אנחנו המשטרה? וטוב שקיבלת את הדוח סיכנת עצמך ואחרים ומה הסרט? או שהם היו בלשים או שוטרים לא בתפקיד בשני המקרים יש להם הסמכות לעשות מה שעשו לך. בכל מקרא הילה 2004 אנחנו לא מתנשאים זה פשוט הזהרה טיפשית.

למעלה