סיפור שהיה כך היה.....

שחר 673

New member
סיפור שהיה כך היה.....

כשהייתי תלמיד תיכון בכיתה י"א נפלתי קורבן למתיחה מבחילה במיוחד, תלמיד אשר מעולם לא היה חביב אלי פנה אלי בהפסקה והציע לי מחצית מן הסנדביץ שלו, הבטתי בו בפליאה אך החלטתי לא לדחות את "ידו המושטת לשלום" וקיבלתי את מחצית הסנדביץ מידיו.
בסוף היום ניגש אלי חבר משותף שלנו וסיפר לי כי הסנדביץ שניתן לי הכיל נקניק מבשר "חנזיר" (חזיר) והתלמיד אשר "כיבד" אותי בתועבה התפאר בפני חלק מתלמידי הכיתה במעשה הקונדס שבוצע כנגד התלמיד שהיה ידוע בכיתה כשומר מסורת. (אני)
לאחר שהצלבתי מידע עם עוד שני תלמידים ושוכנעתי למעלה מכל ספק כי נפלתי בפח, ניסיתי בכל כוחי לשמור על חזות שלווה, לא עלה על דעתי לפנות למחנכת או למנהל התיכון על מנת להתלונן.
בסיום הלימודים המתנתי לחלאה מחוץ לשערי התיכון "ופירקתי אותו לגורמים", "החוויה" אותה הוא חווה לא הסתיימה מהר, והיא התרחשה לעיני תלמידים רבים שהביטו מהצד ולא התערבו. למיטב ידיעתי הוא אושפז ליממה בבית חולים.

הורי החלאה הגישו נגדי תלונה במשטרה ודרשו את הדחתי מן התיכון, עוד באותו הערב הורי זומנו יחד איתי לחקירה בתחנת המשטרה הסמוכה למקום מגורינו ושם הסברתי לחוקרת כי "יהודים מאמינים" אינם מעיזים להכניס אל פיהם שבלולים , סרטנים מן הים, בשר חנזיר או שאר שרצים כאלה ואחרים ותארתי בפניהם את הסיבה לאנדרלמוסיה.
התלמיד שהוכה על ידי הודה במשטרה כי אכן "כיבד" אותי בסנדביץ מבשר לא כשר בכדי לצחוק ממני.
הוזהרתי נחרצות ע"י החוקרת לבל אחזור על מעשיי.

למזלי, בכלל לא נפתח לי תיק פלילי אשר יכול היה למנוע את גיוסי לצה"ל.
כמו כן הועברתי לכיתה אחרת.....זו הפעם הראשונה מיני רבות בה "נחסמתי"....

סיפור קטן מעברי הרחוק.

pynokyo

New member
סוף סוף משהו מעניין

חתיכת סיפור הבאת לכאן.
אני מנסה לחשוב איזה לקח אפשר ללמוד מהסיפור הזה.
אולי לא לסמוך על ידידים לא כל שכן על אויבים
וגם כשהיד מושטת לשלום אי אפשר לוותר על החשדנות לפחות לתקופה מסויימת.
מעניין לשמוע איך היית נוהג היום באותה סיטואציה - האם היית מחטיף מכות או שאולי היית מוצא דרך מתוחכמת יותר להחזיר לו כגמולו.

סיפור מדהים..

מזלו של הילד שיצא מזה בחיים איך שאני מכיר אותך כבעל רקע ונסיון נרחב בקרב מגע.

זה יכל להיגמר מאד גרוע מבחינתו.

שחר 673

New member
קרב מגע וגם ג'ו ג'יטסו, בעברי הרחוק

הייתי מכור לתחום, כיום קשה לי יותר למצוא זמן לנושא אני משתדל לבצע אימון של שעה אחת לשבועיים במכון mma של חבר.

Nika33

New member
מסוכן אתה :)

גם אני בעברי הרחוק למדתי אומנויות לחימה. זה היה סוג של השרדות. באיזשהו שלב עברתי למכון שהייתי הולכת בו מכות גם עם בנים, שלדעתי זה קשה כי הם הרבה יותר חזקים, וגם עם כל מני בנות שיותר גדולות ממני. באיזשהו שלב נמאס לי מזה והפסקתי. עכשיו חשבתי על לחזור לזה, אבל אני חושבת לעצמי שאני יכולה להפגע. פעם לא היה בי פחד, עכשיו אני מבינה שאפשר לשבור עצמות. עברתי כל מני דברים בחיים ויש לי מן רצון כזה לחזור לעבר.

שחר 673

New member
אני ילד טוב
, כשאיני מתאמן אני

מתרחק מאלימות כמו מאש.
לתחום הזה אין גיל, חזרי לאט לאט בהדרגתיות, בסה"כ כל אימון כזה הוא סוג של טיפול פסיכולוגי, אתה מרחיב את חוג החברים שלך, בטחונך העצמי מתגבר כמו כן כושר גופני וגמישות.
אשתדל בעתיד להצליח להגיע לאימון בשבוע.

RossieL

Active member
הפעם הראשונה מיני רבות בה "נחסמתי"

השורה הזו גרמה לי לחייך,
איך הצלחת באיבחת משפט לחבר את החלקים של פעם עם החלקים של היום

ועם הסיטואציה שסיפרת עליה? נדמה לי שהיום היית נוהג אחרת,
מתון יותר, מתוחכם יותר, חושב יותר.
[אני נסמכת אך ורק על ה"הכרות" הכתובה שלי אותך מפה בתקופה הקצרה בה אנו כותבים באותו הפורום]

אמרו חכמים םממני "כַּבְּדֵהוּ וְחָשְׁדֵהוּ" ואני מסכימה עם מי שנוהג כך, כי בסיכומו של יום יוצא ש יד המכבד תמיד על העליונה.

שחר 673

New member
אכן, כתבתי גם לפינוקי, יותר מידי מה להפסיד, כמו כן, ניסיון

החיים עושה את שלו.

pynokyo

New member
קוריוז שקרה בצעירותי

כמו הרבה צעירים, רציתי להתנסות בכל מיני חוויות - אחת מהן היתה עישון חשיש.
בזמני עישון מריחואנה היה פחות פופולארי - אבל ג'וינט חשיש היה מסתובב בין החבר'ה.
הקיצר, באותה תקופה עישנתי סיגריות טיים -
ובקופסה היתה מוכנה לי סיגריה מגולגלת עם חשיש.
יום אחד מנהל המחלקה בעבודה ביקש ממני סיגריה - התלבטתי אם להגיש לו את הקופסה ולקוות שהוא יקח סיגריה רגילה או לשלוף סיגריה ולהגיש לו.
ביד רועדת פתחתי את הקופסה, ניערתי אותה קצת כדי שאחת מהסיגריות תבלוט מעט החוצה - למזלי יצאה סיגריה רגילה, הוא שלף את הסיגריה והלך לחדרו.
דמיינתי, מה היה קורה אילו היה מעשן את הג'וינט, ומסתובב מסטול בעבודה

אהבתי את המשפט שלך:

עישנתי סיגריות טיים ובקופסה היתה מוכנה לי סיגריה מגולגלת עם חשיש.
איזה יופי..

להודות על האמת, את מפתיעה אותי מרגע לרגע.

חחחחחחחחחחח

יא חשישניקית.

pynokyo

New member
היינו ילדים וזה היה מזמן - היום נשארו רק הזיכרונות

כבר למעלה מ- 30 שנים אני לא מעשנת, לא שותה, לא מז.....
.
מכיר את הבדיחה על ההוא שהלך לרופא והתלונן על כאבי גב?
איש אחד הלך לרופא והתלונן על כאבי גב.
הרופא בודק אותו ושואל:
מעשן? לא, לא עונה האיש
שותה? לא, לא עונה האיש
מזיין מהצד? לא, לא עונה האיש
אומר לו הרופא:
אהה אדוני, שמח לבשר לך שאין לך שום בעיה,
אתה פשוט מלאך, צומחות לך שתי כנפיים

Nika33

New member
אולי בתור אדם מאמין הגזמת אבל

אני מאמינה שיש אנשים שצריכים ללמוד את הלקח בדרך הקשה. אצלי יש מישהו שמטריד אותי כרגע, אבל מרוב שהוא פחדן הוא עושה את זה בצורה שאני לא יכולה להחזיר לו, מחמת חוסר ראיות והספק. ובכלל, אני חושבת שכשאנשים נמצאים במצב מצוקה יש כל מני נשמות טובות שמנצלות את זה , על אחת כמה וכמה נשים במצוקה, ועוד כאלה שנראות טוב.

למעלה