סיפור+ שאלה

borekas123

New member
סיפור+ שאלה

היי לכולם קוראים לי טל והאמת שאני לא ממש מרכיבת פזאלים כמוכם (לא ממש ניסיתי אבל אני לא בטוחה שיש לי כל כך הרבה סבלנות
...אבל מי יודע מה יהיה בעתיד) בכל אופן רציתי לשתף אתכם בסיפור קצר (טוב? טוב
) לפני דיי הרבה שנים קיבלתי פאזל ליום הולדת- 300 חלקים של מורדילו אבל העניין הקשה הוא שהפאזל היה משני הצדדים, והכל מלא בשחור ולבבות ורודים ושני אנשים קטנים בכל צד... בקיצור התחלתי אותו לפחות 4 פעמים אבל תמיד איכשהו הפסקתי (חוסר סבלונות, התפרק, חוסר זמן...) יום כיפור האחרון לקחתי את עצמי בידים ובניתי אותו, הרגשתי כל כך טוב ואני מתארת לעצמי איזה הרגשה מעולה זאת לבנות פאזל של 5000 חלקים
. מאז יום כיפור הפאזל יושב על המדף...ומחכה...אין לי לב לפרק אותו וקשה לי להחליט איזה צד למסגר... נראה לכם שיש איזשהי דרך לשמור על שני הצדדים? איכשהו להדביק? לא משנה לי לא למסגר, אני רק רוצה שהפאזל ישמר (ובשהיה על המדף אני לא בטוחה שזה יקרה. מה דעתכם? תודה ומקווה שלא שיעממתי אתכם יותר מידי :)

תומסקה

New member
אם הפאזל מודבק...

את יכול לשים עליו מהדק משרדי (לא מהפשוטים, יש כאלה כמו צבתות...) לשים בורג על הקיר... ואז לתלות... כשתרצי תוכלי להפוך צד... אבל אני לא בטוחה אם זה טוב לעשות ככה...

borekas123

New member
מממ...../images/Emo12.gif

איך אני יכולה להדביק את הפאזל? לפי מה שהבנתי מדביקים אותו על משהו? או שהבנתי לא נכון?

תומסקה

New member
זה הדבק...

יש חברות מסוימות שמספקות את הדבק עם הפאזל <כמו EDUCA> אבל גם ניתן לקנות אותו... אני יודעת שניתן לקנות אותו רק באינטרנט... לא מכירה חנויות שמוכרות את הדבק הזה... צירפתי קישור... את חייבת להדביק את הפאזל אם את רוצה לתלות אותו... ואם את לא בעד קניות באינטרנט, נסי אולי יש בחנות פאזלים בדיזינגוף דבק כזה.

borekas123

New member
../images/Emo51.gif רבה

אני אבדוק את העניין ואולי פשוט אבחר צד אחד...

liors91

New member
יש לי רעיון

אחרי חודש שלא הייתי באינטרנט פשוט עברתי דירה וכל הסידורים הקשורים בזה עכשיו אני עובר על החודש האחרון ואם עדיין לא הדבקת את הפאזל לדעתי אפשר להדביק אותו בדבק הפאזלים שהוזכר ואז להניח את התמונה בין 2 לוחות פרספקס ולתלות בעזרת וו לתקרה וכך ניתן לראות את הפאזל מכל צד

borekas123

New member
האמת...

שכבר הדבקתי אותו פשוט מרחתי דבק והדביק מעין ניילון יצא חביב לא רציתי ולא ציפיתי למשהו מדהים...כי אני לא אתלה אותו אבל לא רציתי גם לפרק אותו תודה בכל אופן

למעלה