סיפור ראשון...

CupidGirl

New member
סיפור ראשון... ../images/Emo13.gif

תמיד אהבתי ללכת לחדר כושר אחרי העבודה. היום, כשאני מסיימת לעבוד רק ב-10 בלילה במשרד עורכי הדין קצת קשה לי להתמיד. בגלל זה שמחתי שפתחו לי ממש ליד הבית חדר כושר קטן שפתוח 24 שעות ביממה. כך אוכל ללכת בכל שעה בלילה ולהתאמן כמעט לבד רוב הזמן. אתמול עבר עלי יום ממש קשה בעבודה, המצגת שעבדתי עליה כבר כמעט חודש נעלמה לי מהמחשב ונאלצתי להשאר במשרד עד 12 בלילה.... החלטתי שאני לא מוותרת ואני הולכת להתאמן. לבשתי את הגופיה הוורודה הצמודה שלי שמבליטה בדיוק כמה שצריך, וטייץ שחור קצר והלכתי להתאמן, חייבת להוציא קצת אנרגיות. לא התפלאתי שהמועדון היה ריק מאדם... רצתי במשך חצי שעה, עיניים עצומות, מתנשפת ומזיעה ונעלמת מהעולם האמיתי....בדיוק כמו שרציתי. כשפקחתי את עיניי ראיתי אותו. מה בן אדם כמוהו עושה בחדר כושר בשעה כל כך מאוחרת? מממ... רואים שהוא מתאמן הרבה. הוא גם הסתכל עלי, עיניים כחולות חודרות, גוף מושלם. השרירים היפים שלו הציצו מבעד לחולצה. הסתכלתי למטה לעבר הגופיה שלי וראיתי שהיא ספוגה בזעה, אני בטח סמוקה לחלוטין, אבל הוא בטח חושב שזה בגלל הריצה... ראיתי שהוא הולך לכיוון המלתחות והחלטתי ללכת אחריו. כל דבר בי כמה אליו... לגעת בו, להרגיש את הגוף המדהים הזה קרוב לגופי. נכנסתי בשקט למלתחות הגברים... מצאתי אותו מיד, רק שנינו שם לבד והוא ערום כביום היוולדו. בלי הבגדים היה אפילו יפה יותר. היה לו קצת קשה להעלים את הזקפה המושלמת שלו. איזה זין יפה וגדול... אני כל כך רוצה אותו בתוכי. הוא הסמיק: "זה המלתחות של הגברים, אני חושב שהתבלבלת..." עניתי לו "כנראה שאתה צודק..." הסתובבתי ללכת והוא עצר אותי, מחייך. "אם את כבר פה, רוצה להצטרף אלי לסאונה?" הוא כבר לא התבייש... ובהחלט לא היה לו ממה.... הורדתי את הבגדים המיוזעים ונשארתי עם ביקיני ורוד קטנטן. הפטמות שלי היו זקורות מתאווה והרגשתי כמה אני רטובה.... נכנסנו לסאונה, הוא לא הדיר את עיניו ממני. מהר מאוד ידו עברה ללטף את איברו הזקור והוא התחיל להשמיע קולות של הנאה. הרגשתי שאני לא יכולה יותר... הכנסתי 2 אצבעות לתוך הכוס שלי שכבר היה מוכן... התחלתי לעסות לעצמי את הדגדגן. הוא הסתכל עלי מענגת את עצמי וחייך... תפס את ידי ושלף אותה מתוך תחתוניי... הכניס את שתי אצבעותיי לפיו ומצץ בתאווה את מיצי התשוקה שלי. "מממ, את טעימה". ללא היסוס הוריד ממני את החזייה ואת התחתונים והתכופף על הספסל בסאונה, מתייצב בדיוק איפה שצריך. בתנועות מעגליות התחיל ללקק את הכוס שלי בהנאה, אני כבר התחלתי לרעוד...מרגישה את הלשון שלו מלקקת ומוצצת בדיוק כמו שצריך... מתחננת שייכנס אלי, אבל הוא כאילו לא שומע, מכניס אצבע ועוד אצבע לתוכי ומזיין אותי עם אצבעותיו. אני מרגישה שאני הולכת להתפרץ. הוא תופס לי את התחת בשתי ידיו וממשיך ללקק אותי במרץ. הוא הופך אותי על הגב ומתחיל לזיין אותי, מכניס את הזין שלו לתוכי. אני כל כך רטובה ומרגישה שעוד רגע אני מתפוצצת.... הוא מזיין אותי במרץ, ממלא את כולי. שכחתי כבר מהיום הרע שהיה לי... הוא גומר, זרמי זרע בתוכי, בדיוק שאני צורחת מהנאה וחווה את האורזמה הכי חזקה שהייתה לי... בשתי ידיו החסונות הוביל אותי למקלחת, התקלחנו וסיבנו אחד את השני בהנאה... הזדיינו שוב... נהנים מכל רגע. "מחר, אותה שעה?" שאל אותי... "בוודאי". לפחות עכשיו המנוי שלי לחדר כושר יישתלם...

taltal0n

New member
איזה תיאורים , מדליק ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יפה יפה

אני בטוח שבמקלחות שרפתם יותר קלוריות מבכל האימון שעשיתם לפני זה

CupidGirl

New member
תודה ../images/Emo13.gif

נכתב בהשראת המכון שיש לי ליד הבית... והבחור שהכרתי לא מזמן ועושה לי אימונים אישיים... מממ...

killing me softly

אין לי מושג עם זה המשקה גוארנה אקזוטיק החדש או סתם סערת יצרים פתאומית, אבל איפשהו בסביבות 22:00 אמש מצאתי את דרכי לדירה החמודה שלה, אי שם בפאתי גבעתיים, מקפץ במדרגות מזמזם את "אהבת חיי" בביצוע של המעודה הזה. ריj הwhite mask הגיע אליו כבר כשפתחה לי הרווקונת שלי בשמחה את הדלת. "ו'או..." התפעלתי בדרכי מהשיער המתולתל במראה הרטוב והמטמטם שלה... "איזה כיף שבאת..." היא מקפצת ומתחברת לפה שלי עם הטעם הטבעי והמדהים שלה. אנחנו מתיישבים על הספה , מבריקים את המוח עם "אחד נגד 100" של אברי גלעד , מלטפים ומתנשקים עם כל תשובה נכונה שלנו. לא עומד בפיתוי, כי פשוט אי אפשר לעמוד בפיתוי מול הציצים המהממים שלה הקורצים מבעד לגופיה הלבנה, ואני מכניס את ראשי תחתיה ומתבודד עם שניהם בהנאה. "מסגד אל ג'אזאר זה בעכו או ביפוווווו.." היא שואלת ככה בקושי כשפיטמה מדהימה נמצצת בתאווה וידי השניה חשה בחמימות והרטיבות שבוקעים ממנה. זה המשפט הברור האחרון שהיא הצליחה להוציא כשבדקה שאחרי היא נאלמה מהאופן המבריק שבו הסרתי את תחתוניה וגופייתה. אני מתפשט ב-9.2 שניות, כשזוכר כמה היא אוהבת להסיר את תחתוניי בעצמה ולגלות את הזין הזקור הזה לעולם. היא נשכבת על גבה מושכת אותי עליה, מחבקת אותי בידיה ורגליה. ידי האחת אוחזת בזין הנאמן הזה, מתחכך בפתח החם והטוב כ"כ מחדיר אותו קלות ומוציא...מחדיר קלות ומוציא.... "אתה הורג אותי..." לוחשת "הורג אותי...הורג..." ואני בוחר לחדור כל כולי לתוכה, עצם לעצם, אל תוך נשמתה, מסתפח לקצב נשמתה ההולך ומתגבר.....היא אוחזת בישבן שלי מניעה את שלה ותוך דקה היא פורצת ביבבה ארוכה, רעידה מטריפה ונשיקה של תודה מדליקה......

למרות שאני מתעב מוזיקה מזרחית

השיר הזה תפס אותי....סססאמממק..... ויש לי סטיה רצינית שאני חייב להתוודות עליה. בבקשה לא לצחוק. אני מכור לכוכב נולד!

הההההא!!!! [פאניקה] ../images/Emo2.gif

אה, סליחה, פורום טיפול במכות חשמל בסטיות קשות זה לא פה, תנסה ב-ט'. זה יותר נורא מהדברים הכי איומים בפורום BDSM, השתגעת?! ועוד בקול רם?! אני מקווה שמנהלי הפורום לא יחסמו אותך [תחסמו! תחסמו!] שכן נראה שאתה צריך טיפול נ.ב. ככה מתאמנים?

אני יודע מה יכול להוציא אותי מזה...

שתי כפיות חשקומיצין עם כדור ציצקומיצין לפני השינה. בדוק. והאימון ב-20:30... עכשיו משלים את הדיסק...

למעלה