סיפור קצת מעצבן..

ליאן.

New member
סיפור קצת מעצבן..

והרבה מזעזע.. אחותי עבדה כמוכרת במאפייה בעיר. (זאת שפגשתם באחד ממפגשי הפורום) בעבר היא עבדה שם בעבודה המועדפת ולאחרונה החליטה לחזור לשם. היום היא אמרה לבוס שלה, שבגלל שהיא חולה, היא כנראה לא תוכל להגיע ביום-יומיים הקרובים. (יש לה חום והיא משתעלת כמו סוס) הבוס התחיל לספר לה על הבעיות שיש לו עם העובדים ושהיא לא יכולה שלא להגיע ולבסוף פיטר אותה. למה הוא ציפה? שהיא תתעטש על המאפים בחנות? שתשתעל על הלקוח בפרצוף? היא גם אמרה שבפעם הקודמת שהיא הרגישה לא טוב, הוא הכריח אותה להגיע. זה כל כך מעצבן אותי! הזלזול בעובד, הזלזול בלקוחות.. לאן אפשר לפנות ולהתלונן?

גידי42

New member
../images/Emo31.gif עוד סממן של מדינתנו ההולכת

ומתפרקת. חצי מהעובדים שלי חולים ואת אף אחד אני לא מפטר עקב כך. מקסימום נחסן אותם נגד שפעת. ואני אתנדב להזריק את הזריקות הראשונות

ליאן.

New member
אחח גידי..

חבל שלא כולם כמוך..
הצעתי לה להתחנף לבוס, לעבוד ביום שישי, וכשהמקום יהיה עמוססס בלקוחות, להשאיר כרטיס ביקור אישי בצורת חיידקים, על כל המאפים בחנות, ממש מול הלקוחות. הבעיה היא, שבטח אחרי שיגיעו לקוחות אחרים, הוא בטח ימכור את זה לאנשים אחרים..

liti

New member
וזה שהוא פיטר אותה פתר את הבעיה?

תסלחי לי אבל הוא ממש לא נשמע האדם הכי אינטיליגנטי בעולם. דווקא בתקופה בה אין לו עובדים הוא מפטר עובדים חולים? יותר טוב עבורה שהיא לא שם. לגבי התלונה- לא חושבת שיש כל כך למי להתלונן אך במידה והיא עבדה שם באופן קבוע (מעל שנה- לפי דברייך לא נראה לי) וקיבלה תלוש משכורת אז ניתן לדרוש פיצויים.

ליאן.

New member
עזבי פיצויים.

אולי יש מקום להתלונן במשרד התברואה? או להתלונן איפשהו על תנאי העסקה מפוקפקים?

liti

New member
במשרד התברואה ../images/Emo26.gif

תוכלו להתלונן על תנאי תברואה קלוקלים, לא על תנאי העסקה. נסי לברר במשרד העבודה מה ניתן לעשות אך לדעתי הם יאמרו שחבל לכן על המאמץ.

ליאן.

New member
אם מוכרים מתעטשים לך

על המאפים, זה לא מצביע על תברואה לקויה?

liti

New member
את בהחלט יכולה להתלונן ../images/Emo26.gif

במשרד הבריאות על כך, הבעיה היא שמכיוון שלא מדובר בפעולה של בעלי המקום אלא של העובדים יהיה מאוד קשה להטיל את האשמה על הבעלים, שיוכל לטעון כי העובדים, גם אם הם הגיעו לעבודה חולים באשמתו, עושים זאת במזיד וכדי להרוס לו את העסק.

עמית@

New member
חצופים פאתטיים- הרי זה לא ממש

מרנין ומעורר תיאבון לקנות ממוכל מנוזל- מה גם שזה לא אחראי (מבחינת המנהל
)

Lear22

New member
לדעתי

היא יכולה לתבוע אותו לבית דין לעבודה, אבל היא צריכה כל מיני הוכחות לכל הדברים האלה. תנסי אולי להתייעץ בפורום עבודה\עורכי דין או כל מיני כאלה בטוח יש פורום שמתייחס לדברים כמו אלה, הרי יש פורום לכל דבר במקסימום כנסי לפורום "שאלה קטנה" ותשאלי שם. הם ידועים בתשובות שלהם

למעלה