סיפור קצת מוזר

סיפור קצת מוזר

קצת רקע.. אני בן 19 ואני כרגע עתודאי לפני כשבועיים היתה לי בגרות (אני משלים) ולקחתי לאמא שלי תאוטו ובערב שבאתי אליה לעבודה כדי להחזיר לה אותו וללכת לתפוס אוטובוס חזרה למכללה (למעונות) עצרה מאחורי מכונית בחניה (שאני כבר מחוץ לאוטו) ושואלת אותי "אפשר לספר לך משהו?" אני מסתכל לצדדים לראות שהיא מדברת אלי... ועונה לה... היא סיפרה לי שהיא ישבה באיזה פאב שהיא מכירה תבעלים וזה והוא שאל אותה משהו לגבי חבר או משהו כבר לא כל כך זוכר... ושהיא אמרה שאין לה אז הוא אמר לה שאולי שהיא תצא מהפאב היא תיראה אתו עובר פה בחניה... בכל מקרה, ככה התחילה השיחה בנינו, התחלנו לדבר והבנתי שהיא בת 33...בסוף השיחה החלפנו פלאפונים וכל אחד המשיך לדרכו. אחרי כמה ימים תפסתי קצת אומץ והתקשרתי אליה, ומאז אנחנו נהיינו בקשר יומיומי כמעט בפלאפון וכל הזמן אמרתי לה שאני רוצה שניפגש ויהיה מה שיהיה ניזרום עם הקשר הזה... היא כל הזמן אמרה שזה לא ניראה לה שזה עושה לה רצח אופי אבל בסוף בספונטניות ניפגשנו ביום שישי אחרי צהריים (יום שישי האחרון). בכל מקרה.. ניפגשנו וישבנו בבית קפה שבמיקרה היה ריק, ולקראת סוף הפגישה היא בדקה שאף אחד לא מסתכל והתנשקנו. אחרי זה הלכנו למכוניות שלנו התנשקנו עוד קצת ושוב ניפרדנו כל אחד לדרכו. יותר מאוחר בלילה הוספנו אחד את השני במסנג'ר ודיברנו טיפה, יותר נכון היא שלחה לי תמונות שלה שהיא היתה בחו"ל. ומאז כמעט ולא דיברנו, שלחתי לה ביום שבת SMS והיא לא הגיבה וביום שני התקשרתי אליה פעמיים בזמן המחצית של הדרבי והיא גם לא ענתה... ושניגמר המשחק שוב התקשרתי והיא ענתה אבל השיחה היתה מאוד קצרה כי היא היתה במשחק ו"קצת" התרגשה מהניצחון של הפועל ואמרה לי שנדבר מאוחר יותר, אז מאוחר יותר שלחתי לה SMS אם אפשר כבר לדבר, והיא אמרה שלא כי היא בת"א ואחר כך נוסעת עם ידיד. היום בבוקר שלחתי לה עוד SMS אם היא ערה (אני ממש מציק שאני רוצה משהו). קיצור כמה שאלות לי אליכם. מה דעתכם על הקשר בנינו? (14 שנים הבדל) מה הסיבה שאני זוכה לסינונים מצידה? מה עובר לה בראש (קיבינימט) ?

nate2000

New member
היא לא מעוניינת

ובגלל שלא נעים לה להגיד בפנים היא ממציאה תירוצים. לא משנה מה עובר לה בראש ומה אנשים אחרים מהצד חושבים על הקשר שאין לכם. באותו הרגע התאים לגברת ילד צעיר אבל אחרי מחשבה שניה בטח החליטה שעדיף לה גבר בגילה והחליטה לסנן.

ענתי44

New member
תשכח ממנה

כמי שנמצאת בקשר אהבה עם בחור צעיר מאוד ממני, חצי שנה, אני אומרת לך שזה לא קל. וכל הסביבה רוחשת וגועשת מהרכילות הפיקנטית. אני לא יודעת את הצד שלה אבל, או שהיא חיפשה קצת אקשן, או שמצאת חן בעיניה, אבל, היא קיבלה רגליים קרות, וסביר להניח שגם מכריה ניסו להניא אותה מקשר עם בחור צעיר. בכל מקרה, לפי התגובות שלה היא המשיכה הלאה. אתה יכול לשלוח לה מסר אחרון ואם לא תגיב תניח לה. בקשר לשאלה שלך על קשר בין בחור צעיר, אתה, ובחורה מבוגרת זה תלוי. אם טוב לכם אז סבבה ו....ימותו הקנאים, או כמו שחברה שלי אומרת " שיחיו ויאכלו את הלב". רק תדע לך שזה לא קל.

dana0500

New member
עזוב אל תיכנס לדברים מורכבים...

לדעתי תשים את הסיפור בצד כאילו היה סטוץ ופשוט אל תתיחס אלייה לא נראה לי שהיא בשבילך עם כל המחשקים האלו ואתה עוד צעיר למה לך לצאת עם מישהי מבוגרת ממך ב14 שנה זה רק יביא אותך לבילבולים לך תדע מה עומד מאחורייה ומה העבר שלה חלילה לא מזלזלת בה אבל נראה לי מאוד מוזר העניין וגם הצורה שהיא ניגשה אלייך והכיר אותך קיצר לא מריח טוב לדעתי צא תכיר בנות צעירות לגיל שלך בהצלחה

נ ט ע 9 1

New member
אכן לא מריח טוב

לי יש תחושה באוויר של אישה נשואה, עכשיו זה בכלל סיבה ללכת, וכמה שיותר מהר..

ממש לא לחצתי

הפגישה ביום שישי היתה מאוד ספונטנית היא חזרה מאימון ובדרך חזרה אמרה לי יאלה 10 דקות אני אצלך ואמרתי לה שלא מתאים לי כרגע וניפגש בערב... אז היא אמרה שאין מצב בערב... ושאני יבוא עכשיו.. בכל מקרה לא לחצתי... וזה ישמע מצחיק אבל גם חברים אמרו לי שזה מריח מסריח... אבל באחת השיחות ששאלתי אותה מה השם משפחה שלה היא אמרה לי בציניות בטח תחפש אותי בגוגל... ושהייתי בבית סתם לצחוקים באמת חיפשתי וגיליתי שהיא עובדת במועצה של המושב שלה. אם היא נשואה או לא אני לא יודע, היא מספרת שהיא נפרדה מחבר שלה לפני חצי שנה בערך, וזהו

omer73

New member
להערכתי

היא לא מעוניינת, וכל הפגישה שהייתה נערכה לאחר שהפעלת לחץ, ועכשיו היא פשוט מתחמקת. יכול להיות שאני טועה, אבל ככה נראה לי. מה שכן, אם אתה לא מסכים איתי, אולי תשלח לה הודעה או תשאיר לה הודעה קולית שכשהיא תחליט שהיא מעוניינת לדבר/ להפגש איתך שתצור קשר. אם היא מעוניינת היא תמצא את הזמן והדרך להתקשר, אם לא, אז תבין את הרמז, ופשוט תמשיך הלאה.

INVINSIBLE

New member
בלי קשר לכל זה..

אני מחשיבה את עצמי לאדם פתוח מאד, אבל נניח. נעגל את הגיל שלך ל20, והיא בת 33. זה שילוב הזוי לגמרי. למרות שכבר היו סיפורים פה ושם על זוגות עם הפרשי גילאים ענקיים, אני חושבת שזה באמת לא מתאים. למה? כי אשה בת 33 לרוב השאיפות שלה לחיים יהיו שונות מאלו של גילך. אתה, הרגע התחלת את החיים . חתונה, ילדים, השכרת דירה ועבודה קבועה זה עדיין לא חלק מהחיים שלך. אצלה איכשהו כן. היא מאד פרועה עם ההתנהגות שלה לדעתי חח לצאת עם בחור בן 19.. בקיצור, אני אולי יכולה להבין שזה נורא אטרקטיבי שמישהי בוגרת כל כך מעוניינת איכשהו אבל בלי קשר לכלום זה פשוט לא קשור . אה ואגב. הידיד הזה שלה נשמע דיי מחשיד. אתה באמת מאמין שהיא יוצאת עם גבר בצורה ידידותית? בהצלחה

למעלה