סיפור קצת מוזר...

סיפור קצת מוזר...

לפני שש שנים בערך בליל שישי ראיתי מן דמות אנשוית מהשירותים (הייתי אז בכתה ב' ולא הסכימו שאני אפתח את השירותים אז לקחו את הידית כדי שאני לא אכנס). באותו לילה לא כל כך יכלתי לישון אז לקחתי שמיכה וישנתי בחדר של אמא ואבא. ביום שבת סיםרתי את זה לאמא שלי והיא לא כל כך האמינה לי. אז ביקשתי מאבא שלי שיפתח את השירותים שאני יראה אם יש שם משהו. שפתחנו את השירותים ראינו אולי 100 מקקים מתים זרוקים בחדר...מאותו יום יש מין קליקים כאלה בבית (לא יודע אם זה קשור) אבל זה מבהיל... האם מה שראיתי היה רוח? אני בטוח שזה לא חלום... כי אני זוכר שהסתכלתי בשעון שלי לבדוק מה השעה וראיתי מספרים (כי בחלומות הצד הלוגי של המוח לא עובד). האם הקליקים קשורים באישהי דרך? מה אני צריך לעשות? תודה...

I am a freak

New member
יש לך חור במידע.

בחלום אכן הצד הלוגי של המוח לא עובד, אבל עדיין רואין מספרים. אם בזמן חלום תסתכל על השעון שלך, אתה תראה שעה- אבל אם תסיר את עיניך מהשעון ותעלה אותם על השעון שוב, תראה שאין סדר הגיוני בשעות [כלומר, תבחין בכך שעברה שעה או שהזמן הולך אחורה]. זו אחת מבדיקות המציאות שאדם עושה כדי לתרגל את עצמו לכניסה לחלום צלול (חלום שבו האדם שלוט בחלום, בתפאורה ובשחקנים- בהכול בעצם.) בלי קשר להגדרות שלך, אני לא יודע אם הבחנת ברוח [רוח אי אפשר להראות, כי בעזרת העיניים הפיזיות שלך, לפי אמונתי, אי אפשר לראות אנרגיות- לכן ברוח אפשר רק להבחין או להרגיש]. אם אכן ראית רוח, זה לא מסביר את העובדה שמצאתם מקקים בשירותים- מה שלא מקשה על ההחלטה אם אכן ראית רוח או שחווית תופעה שונה לגמרי. מקווה שעזרתי, ולו במעט. הפריק

ArchangeI

New member
תיקון

זו אחת מבדיקות המציאות שאדם עושה כדי לתרגל את עצמו לכניסה לחלום צלול (חלום שבו האדם שלוט בחלום, בתפאורה ובשחקנים- בהכול בעצם.) חלום צלול הוא לא בהכרח חלום שבוא אתה שולט ולהפך.. חלום צלול הוא חלום שבוא אתה מודע לעובדה שאתה חולם. מצטער הייתי חייב :>

I am a freak

New member
אתה צודק בחלק השני

בחלק הראשון, אני עדיין לא מסכים. בדיקת המציאות הזו היא תרגיל שאדם חייבת לעשות כל כמה דקות, כדי להשריש אותה בתת מודע ואז, במצב חלום, הוא יבדוק את החלום באופן לא מודע ויגלה שהוא אכן חלום כי הזמנים לא מסתדרים
תודה על ההערה, באמת, הייתי צריך לדייק יותר. שבת שלום, הפריק.

היי

חחחח הם באו מהביוב אני הייתי בת 4 כשהגוקים היו לפחות 200 בבית שימוש הישן שלנו ואהבתי גוקים משום מה נישקתי אותם והפחדתי את האחים שלי ורצתי איתם זה היה כזה צחוקים!!! ובקשר ללמה -זה בגלל שהיה לך התקפת גוקים מהביוב באותו יום כנראה. המלצה שלי-לחסום ביובים בעונת הקיץ במיוחד מי שגר בקומת קרקע!!!

למעלה