סיפור קצר

nrotem

New member
סיפור קצר

הי להי זאת קרן, לפני כמה חודשים קנינו ספה. לא ממש מעניין לקנות ספה. חרשנו חנויות, מדדנו ספות, בדקנו גימורים. יום ארוך ומרגיז. ספה! מי צריך ספה! יום אפור כזה. כשאשתי נכנסה לחנות להתמקח ולסגור עניינים, ונשארתי לשמור על הבנות החורפות באוטו (כבר אחת עשרה בלילה), הדלקתי את הרדיו והיתה הופעה שלך. והיום היה פתאום מה זה קל. ונעים. וצבעוני. אחלה ספה, אגב. אני אוהב סגול. נ.

yaharoola

New member
כיף לפתוח רדיו בדיוק כשיש הופעה של קרן../images/Emo99.gif

khvh5

New member
משדרים הופעות של קרן ברדיו???

אפשר קצת מידע? כמו מתי ? איזה ערוץ?

Red Daniel

New member
סוד קטן

בחיים שלי לא שמעתי את קרן ברדיו. אבל לעומת זאת במערכת סטריאו...

שי קרן18

New member
יום שלישי יוצא הדיסר לשרית ואומרים שהשיר

שקרן כתבה לשרית הוא: "עולם של צבעים" אני מעתיק כמה שורות..לדעתי זו לא קרן...כי זה לא הסגנון של קרן...אבל מי יודע,אולי אני טועה.. "" טבע ירוק בשממה הולך ומרחיב את הפרות אדמה ירוק וצהוב מתחברים זה לזאת השמש מאירה בקרנייה לחלון . " רק מחשבות ומחשבות מתרוצצים בראש על דשא שטוח פתוח העננים זה לא חלום זה סתם מציאות מדומה שהפכה לחלום של טבע " פזמון: לב צבוע אדום שמים כחול עולם של צבעים בהירים וקהים פרחים לבנים דשא ירוק אפשר להגיד שהחיים זה מתנה משמיים . "

מישו מוכן להסביר לי אחת ולתמיד...

מה זה "נצל"ש" ו"הקפצה"? כולם בפורום הזה מדברים ג'יבריש! מה נסגר?!?!?!?!

נעה 124

New member
מסבירה...

נצל"ש- ראשי תיבות של ניצול שירשור, וזה בעצם מה שזה אומר... זאת הודעה שלא קשורה לנושא המקורי של השירשור הקפצה- האמת היא שאני לא לגמרי בטוחה, אבל נראה לי שזאת הודעה שכותבים בשביל שהשירשור יעלה לראש העמוד (עד כמה שאני יודעת, ככל שהשירשור יותר פעיל, הוא נמצא במקום יותר גבוה בדף)

מגניב תודה....

אז כאילו כשאני כותבת נצל"ש אני מתנצלת מראש שגנבתי את ההודעה? ואם כתבתי הקפצה אז אני לא צריכה לכתוב כלום בהודעה? איזה חוקים אני מרגישה במין משחק שכולם יודעים את הכללים ורק אני נשארתי מאחור לפחות עזרתם לי להתקדם בכמה משבצות תודה....

מנסה

הקפצה - הודעה מוקפצת אם יש בה לפחות 10 תוים או אמוטיקון. בכל פעם שמישהו כותב תגובה להודעה מסויימת, ההודעה הראשית "קופצת" והופכת לראשונה בסדר ההודעות בפורום. אם הודעה מסויימת לא קיבלה תגובות וכבר עבר זמן רב והיא "ברחה" לעמוד השני, או אם היא קיבלה תגובות אבל הכותב מעוניין בתגובות נוספות, אפשר להקפיץ אותה לראש העמוד הראשון ע"י כתיבת תוכן או הוספת אמוטיקון כלשהו רק כדי להקפיץ. נצל"ש- נצול שרשור-במקום לפתוח הודעה חדשה , שרשור חדש...

shir828

New member
כבר שבוע אני מנסה להבין מה הקשר לסגול../images/Emo6.gif

למעלה