סיפור קצר.

GeminI joe

New member
סיפור קצר.

תומר. -אמרו לי שאני גס רוח ובוטה, וזאת לא דרך שילד נחמד ומתוק כמוני צריך לדבר. ושאלתי, מה עשיתי? מה בסך הכל עשיתי? ניסיתי להסביר לאמא, שאם רותי מבקשת ממני בהפסקה להגיע מאחורי המגלשה והיא רוצה לראות לי, אז גם אני רוצה לראות לה! ביקשתי בתמורה, רק שיהיה פייר. וקיבלתי עונש.. אני תומר, אני בן 11. -אמרו לי שאני צריך לשנות את ההתנהגות שלי במהרה ולא זה יגרור תגובות. שאני לא יכול לומר כל מה שעולה על רוחי בלי איך המנהלת קראה לזה, אני צריך ללמוד "לסנן מילים". ושאלתי מה עשיתי? מה בסך הכל עשיתי? ניסיתי להסביר למנהלת שרק הצעתי למורה לתנ"ך לסרק את הפיאה שלה מידי בוקר, ככה היא תראה טבעית יותר. בלי כוונות נסתרות ובלי רמיזות פשוט אמרתי לה. היא נפגעה ואני, קיבלתי עונש... אני תומר, אני בן 16. -תמיד אמרתי שבן אדם שאוהב אותך יאמר לך את האמת כל הזמן. בלי לשקול מילים. אז הלכתי אליה. ניסיתי להסביר שאני לא מתאים לה. שזה לא משהו אחד ספציפי וזה שילוב של הכל. "אני לא יכול להניח על זה את האצבע". אני לא אוכל לאהוב אותה כמו שמגיע לה. אני יודע את זה. וכנ"ל לגבי. היא רחוקה מלהיות קצת שקט בשבילי. ומעבר למסך הדמעות שלה והחומה שהיא בנתה סביבה לא ראיתי כלום ממנה אחרי. אני תומר, אני בן 23. אחרי הכל ועד היום, אני לא יודע כלום. אמרו לי שאני גס רוח ובוטה מאוד ושזאת לא צורה שילד נחמד ומתוק כמוני צריך לדבר. אמרו לי גם שאני צריך לשנות את ההתנהגות שלי במהרה ולא זה יגרור תגובות. שאני לא יכול לומר כל מה שעולה על רוחי בלי לסנן. ואני שתמיד חשבתי, שלבן אדם שאני אוהב אני חייב את האמת ולא "לשקול מילים". אני תומר. ואני עדיין לא יודע. מה לומר, מתי , ואיך. אני תומר. ואני עדיין לא מבין למה אני חייב לכולם. למה אני חייב להשתמש בשקר שלכם ולא באמת שלי? ואיך זה שאף פעם, לא נראה שזה ישתנה? S.K

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif נורא אהבתי את זה ש..

סגנון שונה מכל מה שקראתי כאן ובכלל בזמן האחרון קליל אמיתי ומציאותי מחכה לעוד יצירות שלך ש. ~כוכב~

GeminI joe

New member
תודה :)

היה לי קצת קשה איתו בהתחלה אבל בסופו של דבר נראה לי שהצלחתי להעביר מה רציתי לומר בעצם.

moree

New member
וואוו,אהבתי מאוד!!

אחלה הבנה יש לך ברשותך אני מעבירה את זה למישהו שאני מכירה,טוב?

white star

New member
../images/Emo54.gif בהחלט סגנון שונה

ומעניין. האמת ציפיתי לסוג של טוויסט בסוף, אבל הסיומת שלך בהחלט יפה

למעלה