סיפור קצר

Mאיה

New member
אחי, אני גאה בך!!

אהבתי את הגישה, את הבטחון- יש לך את זה! הפתעת את עצמך והתחושה היא בטח נפלאה!

deep ocean

New member
דויד, גרמת לי לחזור לכתוב כאן!!!!!

נכנסתי וקראתי את הודעתך ואמרתי- לזה אני חייבת להגיב! אתה בן אדם כל כך יפה, חכם ומלא באהבה. זה ריגש אותי מה שעשית, שהענקת למישהו חיוך ומגע. פשוט יפיפה...!!!! 3 מקרים: אני קונה במקום שהוא סופר גדול. לא זוכרת אם סיפרתי לכם את הסיפור הזה אז אספר שוב: בכניסה עומד שומר ממוצא רוסי, מבוגר כבר שהוא די מתוסכל. לא הרבה מתייחסים אליו, למרות שעכשיו כבר לאט לאט יש אנשים שמדברים איתו, אבל בהתחלה לא היו. אני התחלתי לדבר איתו מההתחלה, בהתחלה זה התחיל בהי הי, אחר כך זה התפתח למעבר. הוא בן אדם כל כך חכם ומקשיב לדברים. טוב כבר כמה זמן שדיברנו..... יום אחד (יום שהייתי מאד מדוכאת בו אגב!) לפני כחודש-חודש וחצי הגעתי לסופר הזה ונפגשתי עם חברי בים. לפני שיצאתי לים...קיבלנו טלפון הביתה שאיבדתי את הארנק ומצאו אותו. חהחה, אני בכלל לא שמתי לב שאיבדתי אותו, מעופפת שכמוני. מה הסתבר? השומר בכניסה הלך להביא עגלות מסוף החניון, ולרוב הוא לא הולך כל כך רחוק, אבל משהו אמר לו ללכת-והוא מצא שם את הארנק שלי במקום שאם הוא לא היה מוצא-הארנק היה הולך. זה היה יפיפה. 2. סיפור שני-המושב בו אני גרה בלילות נמצא בשמירה, עם שערים. השומרים עומדים בקור, מסכנים ועייפים כאשר אף אחד לא ממש מדבר איתם, אלא רק מראים להם את המדבקה שיש להם על האוטו (המדבקה אומרת שאתה תושב המקום). יש שומר אחד-שהמבט שלו היה כל כך כבוי בהתחלה וזה עשה לי כואב בלב. אני התחלתי לדבר איתו כמו עם כולם כאשר אני עוברת עם האוטו, ומפה לשם התפתח קטע שאנחנו מדברים והוא כל כך מאושר מזה. אני מתקרבת עם האוטו והוא מזהה אותי מרחוק בכל אוטו שאני באה ואפילו אם אני באה עם אנשים אחרים, ופתאום הוא מחייך חיוך ע-נ-ק מלא אושר!!!!!! לי זה עושה טוב שאני גורמת לו לחייך!! גם הוא ממוצא רובי, מבוגר כבר. אני מציינת את זה כי לדעתי זה מה שגורם לאנשים לא לדבר איתם, ולזלזל בהם, או לא לטרוח להגיד שלום. 3. שוב סיפור שמתרחש בסופר הזה-אני לרוב קונה שם יותר מכנה פריטים כאשר אני מגיעה. כאשר אני רואה מישהו בתור שיש לו כמה פריטים אני שואלת אם הוא רוצה לקנות לפני. לרוב אנשים בשוק מהנחמדות שלי, כי לא כנראה לא קורה הרבה. ולי זה עושה נהדר! כמה זה כבר לוקח ממני? כמה דקות מזמני בשביל חיוך של האחר! בכל אופן, פעם אחת קרה לי שגם אני קניתי 2-3 דברים ואז זוג ראה אותי, מבלי שאני אבקש או משהו, ושאל אם אני רוצה לקנות לפניהם. זה היה יפה. לא ביקשתי ולא שאלתי או רמזתי והם הציעו. אותו דבר שאני עושה לאחרים חזר אלי :) זה היה נחמד מאד כי כל הפעמים שאני נותנת לאחרים לעקוף אותי-לא ציפיתי שיעשו לי את זה חזרה או משהו כזה. כשזה קרה וזה הגיע בהתפתעה זה היה יפה...אמרתי לגבר שהוא זה שדיבר-תודה, ואיזה כיף שקורה לי מה שאני עושה לאחרים והוא אמר- "לפעמים דברים חוזרים אליך" וקרץ. זה היה מקסים. בכל אופן הרגעים הקטנים האלה בחיים שאתם אומרים הי למישהו מחייכים מלטפים ונותנים קצת אהבה מתוכם הם רגעים יפים שרק בשבילם שווה לחיות! :) לגרום למישהו אחר לחייך על אמת ולא חיוך מאולץ בעיני זה יפיפיה!

Mאיה

New member
מיכלוש,

נשבעת לך, הצלחת לרגש אותי!! אהבתי, וגרמת לי לא לשכוח את האנשים הללו שאנו עוברים כל הזמן לידם ומתנהגים כאילו הם אינם קיימים... אהבתי- הולת ליישם! היו בחתונה בטח אפגוש את המנקה של השירותים, או משהו כזה...חההההה הולכת ליישם! אוהבת אותך, Mאיה.

דוידדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

סיפור מדהים, קראתי ונהניתי , אני הולכת לעבוד בחברת שמירה
, גם אני רוצה יד תומכת ואוהבת על הכתף
, וואו עשית לו את היום איזה מקסים אתה דויד, ועוד בתור שריף אתה אפילו חום מלא אהבה
. אופס פוחדת התעסקתי עם השריף,
, וואי וואי, עכשיו אני צריכה לסדר לו עוד קצת מילואים, שלא יהיה לו איך להוציא עלי את גזר הדין
, משטרת
, איפו אתם כשאני צריכה אותכם?, אני צריכה אבטחה!!!!!!!!! גאה בך אתה מקסים מרחל-נשמה

*יפעת*

New member
זו ההרגשה הכי טובה בעולם!!!

לדעת שמישהו מרגיש טוב עכשיו בגללך !! לדעת שמישהו יסתובב במשך כל היום עם חיוך על הפנים בגללך !!

למעלה