סיפור קצר

תמוזB

New member
נעלבתי קלות

אין מישהו שווה ??? מה אני ? קישוט קיר ? (ולמי שלא מבין - אני מודיע בקול: זו בדיחה).

Mאיה

New member
האמת...

אמרת קישוט קיר...והזכרת לי את ועדת קישוט שהייתי בה בבית הספר היסודי.. וחשבתי לי...אהמממ, תמוזB איזה קישוט זה? אז נזכרתי בחודש תמוז...וה-B... נו, אולי סוג ב´ בייצור?? נראה לי אני אפנה לאיה, שתעשה ממך איזה דקוריישן. Mאיה. מצאה קישוט לקירות הפורום הרקים והגלמודים...

אורלי-יקרה ../images/Emo24.gif

אני ממש מצטערת שאת לא מגיעה למפגש (אולי תתחרטי
)-יודעת למה, כי אני ממש מתכוונת לדבר בדיוק על זה. נושא "התמכרות לאישור חברתי"-שמופיע בספר המדהים. לי יש את אותה בעיה שלך בערך, אני מושפעת מאוד במצבי הרוח שלי, מאיך שאנשים מתיחסים אלי, וזה נורא. גם אני יכולה להיות בקבוצה של עשר אנשים , אחד ישנא אותי תשע יואהבו אותי, אני אתכנס בעצמי ואאשים את עצמי. אבל אני משתפרת בזה המון, הספר מחזק אותי....הפרק לימד אותי להבין כמה זה מגוחך-כמה אני יכולה לעזור לעצמי בנושא הזה כמו בהרבה נושאים אחרים. מומלץ לך בחום לקנות את הספר בוחרים להרגיש טוב-של דויד ברנס, הוא מדבר על הפחדים, הוא מדבר על הצורך בפידבק , הוא מדבר על המון כ-500 דף, עם משימות ועיצות איך לתקן את הדברים, ממש לטפל בעצמך. את מוזמנת להתחרט ביתי וליבי פתוחים-ואני אוהב אותך כאורלי-כי אני אוהבת את האדם.בלי דרמות ואיקונים. יום קסום רחל-נשמה

אורלי_ל

New member
רחלי הנשמה

תודה. האמת היא שקראתי מלאן ספרים - הקושי הוא ביישום. אני די יודעת מה לעשות, ומתחילה בדרך... ההודעה שכתבתי עשתה לי מה זה טוב, ממש כיף! ובכלל לא אכפת לי מה חושבים על החולשות שלי. אז אני כנראה מתחילה. בקשר למפגשים, יש לי בעיה עם מוצ"שים בגלל יום ראשון בבוקר. אם אפשר להזיז את המפגשים הבאים קדימה לפחות ב- 12 שעות זה יהיה מעולה! אני מחיפה. יש לי בעיה עם "משימות" כמו שכתוב בספר הזה, כי אז יש משימות שגורמות לי להרגיש לא נוח ועצם התחושה הזאת גורם לי עוד יותר אי נוחות. אני בעד לקבל את עצמי עם הפחדים ולתת להם את המקום שלהם - כי תמיד התכחשתי. ברגע שלא אזדקק להם הם ייעלמו. להעלים אותם בכוח לא נראה לי, 30 שנה ניסיתי וכעת אני משנה את הטקטיקה! אוהבת אורלי

problem

New member
כולן יכרות בפורום o.k ../images/Emo39.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo39.gif

זהרי

New member
חוכמית יקרה

אז תודה על ההתענינות את מאוד מתוקה...אני מרשה לומר את זה לאחר שראיתי אותך כך בהנאה... אז ככה קצת על מה שקורה איתי... חלפו עליי יומים של לינץ במקום מסויים... והגם שכתבתי דברים אנשים לא הבינו אותם נכון והעדיפו ללנצץ אותי... מעבר לכל.. סוף השבוע מגיע המנוחה קורצת לי אה ועוד משהו... לגבי עוד שבוע... טוב זה כבר עתיד רחוק רחוק.... אוהב.. זהרי

חוכמית

New member
זהרי- תודה

אז נפגשנו במפגש. ובאמת פגשתי אדם יוצא דופן ברצון להתחברות להרגיש את הכל בבת אחת, צמאון גדול... כמו רבים מאיתנו. ואני רואה כל הזמן הודעות בחרוזים.... רציתי לבקש לאפשר לי לשאול אותך וגם לקבל את התשובה ל- מדוע??? מה הסיבה האמיתית בפנים בפנים שאתה כותב בחרוזים??? (אופס יצא לי חרוז...)) אפשר??? באהבה

זהרי

New member
אז ככה

שקלתי ושקלתי אם לענות אבל מאחר והבטחתי אני אתחיל מקוה שזה לא הא בחרוזים כי אשתדל כל הזמן לדבר ככה כמו שאני... עד כמה שזה ישמע מוזר אני כשאני כותב סיפור או חרוז זמן ההשקעה הממוצע הינו פחות מחמש דקות או מקסימום פחות מעשר דקות זה גורם לי לזרום ללא מחשבה ככה שהסיפור או החרוז נאמר מכל הלב וללא מחשבה יתרה..לכן אם שמת לב אני גם עושה שגיאות כתיב...וזה בגלל המהירות של הכתיבה.. כאשר אני כותב בצורה רגילה אני חושב.. ולפעמים לא רוצה לחשוב לא רוצה לשקול מילים רצה להתפרק מכל מה שיש לי על הלב כי כשאני חושב איני מוציא כל כך מהלב וזה פחות אפקטיבי ככה אני.. אני עובד במקום שאני מפעיל את המחשבה כל הזמן אני לומד וחייב להפעיל את המחשבה אבל כאן.. כאן אני זורם..מרפד את עצמי ביריעת של סיפורים שירים שאני כותב וזו הסיבה שאני גם לא שומר שום שיר אני כותב לרגע נתון ואם הרגע עבר מכיון שזה עניין של רגש הרגש גם חלף אז אין לי צורך לשמור..אוליי אם אמות ומישהו ירצה לעשות ספר שירה זה יהיה בשבילו אבל בשבילי אין צורך בכך... ובדרך כלל אני רוצה לגרום הנאה בכל מה שאני כותב כי איני משתמש בכתיבה לדברים שבשלילה... ולכן אם אחד נהנה מכל משהו שכתבתי אני מאושר אני מגיב ומודה לו על החמימות שהוא גרם לי.. מקוה שעניתי ..ככה..ככה... זהרי

זהרי

New member
דויד

שוב פעם עשית את זה והוא לא ישכח לך את זה יגיע לביתו בהנאה יישק לאישתו בשמחה יאמר היה לי יום טוב ונהנתי מאחד בחור שעשה לי טוב וכך בין האוכל לשינה יחייך הוא כל כך בהנאה ולא ישכח את שמך..."אחי" ואוליי את מראך.. זהרי

שלוה

New member
אחחח!!! איזה סיפור דוד... ../images/Emo9.gif

אני גם מתה על ימים כאלה שבהם קולות הבטן צלולים ןחזקים ושום הנחייה שלהם לא נאבדת בשלל "השיחות הפנימיות" ואז ברור מה צריך לעשות ומה יהיו התוצאות...

זהרי

New member
רציתי לשאול שאלה

אז אלו האפשרויות.. מסיבה שקטה עם נרות ואהבה ומוסיקה מיוחדת או מסיבה ריקודים עם טקילות ומוסיקה רועשת או ארוחה תמנית של בוקר של שבת.. או לא לעשות כלום...שזה גם משהו.. תנסו לענות ברצינות בבקשה... זהרי..שדוקה מחייך...

אורלי_ל

New member
זהרי...

מה הכי מדבר אליך? האינטו´ שלי אומרת שמה שכתבת ראשון זה מה שחשבת קודם כל...

למעלה