סיפור קצר

סיפור קצר

ביום ראשון, שני ורביעי הייתי במילואים, וביום שלישי נסעתי עם בן לאסוף את טל מן הישוב אמירים שליד צפת. ולכן רק היום יכולתי להגיע ללשכת התעסוקה לאקדמאים. בדרך כלל אני הולך בימי ג´ בסביבות 13:00. וחייבים להגיע פעם בשבוע כדי לשמור על רצף. אז פתאום(10:30) נזכרתי שאני צריך לחתום היום והתקשרתי ללשכה ואמרו לי שהבחורה שמטפלת בי מקבלת עד שעה 11:00. אמרתי לעצמי זה כבר אבוד. אבל למה לא לנסות? יצאתי מהר ונסעתי ברכב ולא נלחצתי מעומסי התנועה. והגעתי לשם, ולא מצאתי חניה וישר נכנסתי לחניון ורצתי ללשכה והגעתי שתי דקות לפני 11. ראיתי כמה אנשים בחוץ, והשומר לא נתן להם להיכנס. לא היה נראה שיש סיכוי להכנס, אבל אני שידרתי מסר ברור: אני נכנס. ואיכשהו זה הסתדר, והשומר היה ממש כועס על מישהו שהתחיל לריב איתו, ואז גם אני נכנסתי ואמרתי לשומר "אח שלי, תעשה טובה בחייך", ושמתי לו יד תומכת ואוהבת על הכתף ורצתי אל הפקידה שלי.... שאלתי אותה אם אפשר להכנס, והיא אמרה שאמתין. זהו הצלחתי. אחרי כמה דקות, נכנסתי וסיפרתי לה את מהלך הענינים. זה נראה אבוד אבל עשיתי זאת למרות הכל!!! היא סידרה לי הכל, רשמה את המילואים, ובעיקר חייכה אלי... ביציאה השומר היה ממש רגוע, ואמרתי לו "תודה אחי" עם יד על הכתף, והוא אמר לי "יום טוב" או משהו כזה והודיתי לו. הרגשתי שהענקתי לו את חום אהבה ובטחון שהוא היה זקוק לו. הרי הוא השומר, ומה? אין לו מילה? אז מה אם יש עוד שתי דקות? הרגשתי ממש בסבבה. הצלחתי להעניק למישהו !!! אח איזה כייף.

גיל גיל

New member
דיויד, אתה מלך!

לפעמים זה מצליח גם לי... אני משדר משהו סמכותי/חברותי ופשוט מצליח ליצור את הקשרים האלה, אבל מה לעשות שלא תמיד זה מצליח...

חוכמית

New member
זה בדיוק בניצוץ שיש בך

דויד יקר, אתה פשוט נפלא. יש לך ניצוץ אדיר אל תהסס להשתמש בו.כולנו נצא נשכרים מכך.

חוכמית

New member
טוק טוק טוק טוק ../images/Emo33.gif

איה, מאיה, קאיה, זהרי, מעגלים, קיפי, רחל אורלי???????? אתם איתנו????

חוכמית

New member
גרררר....

אורלי... אל תתחבאי. ספרי לנו משהו מעניין והפעם בלי בושה או לבטים. בא לך קצת לצאת מהקונכיה??? או שעוד לא??? אולי נתקתק ביחד????

אורלי_ל

New member
הקושי האמיתי הוא להתבטא

כמו שקשה לי להתבטא כאן קשה לי בכל מקום. כי תמיד קיים הצורך ש"כולם יאהבו אותי" וברור שאי אפשר להיות חופשי ככה. גם לחיות בשלום עם הפחדים, והפחד הכי גדול הוא שיצחקו עלי (גם בגלל הפחדים - אירוני) מזכרת עוד מהילדות. לא אני לא פוחדת שאתם תצחקו עלי (אני יודעת שלא) זה פחד שקיים בעולם האמיתי בחוץ. הפחד להיחשף. רבאק הרי לא עשיתי שום דבר רע אז למה אני מתחבאת? פחד לגלות למישהו שהוא מוצא חן בעיני והייתי רוצה להכיר אותו. כאילו מי אני בכלל ש...? הפחד שיראו אותי, ומצד שני אני כל כך רוצה להיראות. אני מרגישה לפעמים כמו חייזר קטן... שאף אחד לא יכול להבין אותו. יש אנשים שכן. עם החבר שלי לשעבר יש לי קשר עמוק וכיף לי וטבעי לי איתו. אני אוהבת אותו אבל לא מתאים לי לחיות איתו (מכל מיני סיבות). ואני פוחדת מהמפגש עם מישהו חדש, כי הוא בטח לא יבין אותי ולא יאהב אותי וכו וכו... אורלי והקונכייה

חוכמית

New member
אורלי´לה מתוקה

כמה אני מבינה אותך, אוי כמה המערבולת הזו קשה. אז אני אנסה סתם לדבר איתך כמו חרה בשיחה פנים אל פנים טוב???? רוצה???

חוכמית

New member
מתוקה

אז מה שעלה לי בראש כשקראתי את ההתלבטות להגיד למשהו שהוא מוצא חן בעיניך זה... שהיתה תקופה בחיי שהחלטתי שאני חייבת אבל חייבת לצאת מהפחד המטופש הזה. אז, יש לי צד מאוד אמיץ ומעשי בנשמה ואני פשוט...התחלתי איתם, כן, כן, בלי בושה. בלעתי הרבה רוק מהפחד לפני כן אבל הלכתי על ובגדול ותדעי לך משהו אורלי´לה, בלי שהבנים ישמעו כי זו שיחת נשים.... הם מתים על זה. זו פסגת הפנטזיות שלהם.האמיני לי, אני יודעת כבר כמה דברים בחיים שלי. האמיני בעצמך ובמה שאת רוצה, בחרי לך את הגבר שאת רוצה (החסירי כמה פעימות, שימי סומק למנעת חוורון לפני...ו...) לכי איליו, בבטחון כי את יודעת שאת הכי הכי שיכולה להיות. כי זה המצב. אין עוד אורלי אחת כמוך. הפחד במקרה הזה לא לעניין כי את הולכת לנסות אז קחי את זה בחשבון ותבלעי אותו. הפעם השניה כ"כ קלה ונעימה לעומת הראשונה.כמו כל דבר אחר בחיים. מדובר בעשייה בינתיים. את חשבון הנפש עושים אח"כ כי רק אז אפשר לאחר ההתנסות.ושוב...אל תשכחי, הם מחכים שזה יקרה להם...כולם.... אגב, לדעתי הקשר עם החבר הקודם שאת מתארת אותו כטוב ונעים מפריע תמיד להמשך הלאה. כי תמיד יש לאן לברוח אחורה. ואם רוצים להתקדם קדימה צריך לגמור עם מה שהיה. רוצה עוד???

אורלי_ל

New member
חוכמית, נתת לי אתגר קשה מדי

מי מחוויר? הפנים שלי יבערו כמו אש, בטח מישהו ישפוך עלי דלי מים לכבות לי את הפרצוף
(אגב אני אף פעם לא מתאפרת.) אני יודעת מה הפתרון לבעיות שלי, זה לא העניין. זה פשוט נורא קשה ליישם, אוף! (עוד עוד, בטח שרוצה...)

חוכמית

New member
איך אמר דויד,

זה קשה אבל קשה זה טוב.... טוב אז אני הייתי מחוירה ואת תאדימי זה ממש לא משנה בעיקר שהבנת את הכוונה. בטחון עצמי זה משהו שקשה להגיע איליו ורובנו ככולנו סובלים ממנו. אם לא היה פחד=חוסר בטחון אז היינו מעזים לעשות הרבה יותר ממה שאנחנו עושים באמת. חוץ מזה אם חושבים בראש שקט מה יכול לקרות??? מקסימום יגידו לי לא!!! מה זה אומר?? שאני לא בסדר??לא!!!ממש לא!!! לא זה המקום הכי בטוח של כל בנאדם שלא רוצה להתקדם. קשה,קשה, אבל כמו שאמר דויד... יש שתי אפשרויות, או שפורצים את המעגל ומתנסים בעוד דברים, או שנשארים בקונכיה שנראית בטוחה אבל... לבד שם נכון??? אנחנו אוהבים את הקונכיה הזאת כי אנחנו מכירים אותה ובחוץ...יש שמש חזקה שמסנוורת לנו את העיניים, או רוח קרה, או חושך, או שקר, או ש....השד יודע מה. הכל מונע מפחד וזה לא כדאי לחיות בפחד כי אח"כ כשהוא יעלם יהיה נורא חבל על השנים שעברו ולא עשינו איתן כלום חוץ מלסדר את הקונכיה... מה עוד שאת עושה את הצעדים קדימה אבל כמו כל סרטן מצוי עושה גם כמה אחורה

אורלי_ל

New member
טוב... ../images/Emo13.gif

אמרתי לך כבר שאני אוהבת אותך? לא, כי אם אמרתי אני לא אגיד עוד פעם, הפקרות היה לא תהיה. נשיקות

Mאיה

New member
יההה, איזה דו-שיח מעניין!!

אהבתי... קראתי כל מילה בשקיקה והתחלתי לחשוב על הדברים שאמרת חוכמית... ולגבייך אורלי, מכירה את ההרגשה הזאת...ואת יודעת מה, חשבתי על מה שחוכמית אמרה, שהגברים מתים על זה שבחורות מתחילות איתן...חשבתי על הבחורים שהכרתי בחיי, וואלה הבנתי שהבחורה צודקת. נו, אז אנחנו עושות פרוייקט? בואי נראה מי תופסת את האומץ ראשונה....ואת לא מתארת לעצמך כמה אני לא אמיצה בקטע של להתחיל עם גבר. האמת היא שאף פעם לא ניסיתי למרות שתמיד דחפתי את החברות שלי להתחיל עם מי שמוצא חן בעינהם... אז אני מגיעה למסקנות: 1)או שפחדתי יותר מידיי. 2) או שלא היה גבר ש"עשה לי את זה" עד כדי מצב שאני אתחיל איתו... 3) או שניהם יחדיו( שתי המסקנות).

אורלי_ל

New member
מאיה אהובתי

בחיי, הרגע כתבתי פה הודעה ומישהו אכל לי אותה! אז אני חוזרת: לא דיברתי בהכרח על גברים אלא בכלל אנשים שהייתי רוצה להתקרב ולשוחח, כמו במפגש, כשתפסתי "תסמונת דג". ונחזור לנושא החביב עלינו - גברים - וואלה מרימה את הכפפה!!!

Mאיה

New member
יאללה,

כל אחת מספרת את החוויה שלה טוב? אני אנסה לבצע את זה היום...אם יהיה מישהו שווה בכלל..חההההההה וחוץ מזה לא ממש נעים לפני כל המשפוח´ה....אבל, נראה...

Mאיה

New member
אורלי- ניסיתי!

ניסיתי למצוא מישהו שווה...לא היה! אז לא ניסיתי להתחיל...אבל הפרוייקט בעינו עומד!! יש משהו מחדר החדשות שלך?

אורלי_ל

New member
חחח... מה את חושבת שתתחמקי?

עכשיו ברצינות: אני לא מעוניינת לדווח על כל צעד שאני עושה, מעדיפה לשתף אחרי שארגיש שעברתי כברת דרך (או בכל מקום וזמן אחר שאבחר). טוב? את מצדך מוזמנת לשתף - מתי ואיך שבא לך כמובן! אוהבת אותך.

למעלה