סיפור קצר

סיפור קצר

אז ככה, ישבנו שלושתינו בבר אפלולי וחביב באזור, אני, שירלי וענת, ענת נראתה סביר כהרגלה אך שירלי הוציאה לי את העיניים... מכנס גזרה נמוכה צמוד, חולצה ארוכה אך הדוקה מאוד דבר שהבליט את שדיה הגדולים שגם כך אי אפשר שלא לשים לב אליהם. ישבנו לנו ודיברנו על מליון נושאים שבעולם, ענת מצאה אהבה חדשה והיא כולה נרגשת, שירלי לעומתה נפרדה לאחרונה מהחבר שלה ב7 השנים האחרונות והיא כעת חופשיה ומאושרת. אני לא יכול להוריד את העיניים משירלי, היא כל כך סקסית שזה ממש כואב (בעיקר באזור החלציים), היא מבחינה במבטים שלי ומחייכת, שולחת מידי פעם מבט מתגרה, מתמתחת לה אחורנית, החולצה שלה מתרוממת קלות, חושפת את בטנה הלבנה ואת הפירסינג שיש לה בפופיק.כך שעה ארוכה, ענת מדברת לה להנאתה ואילו אני ושירלי מחליפים מבטים מלאי משמעות, שותים עוד כוסית ועוד אחת, ענת קמה לשירותים, ומשאירה את שנינו לבד, אני מרגיש יותר חופשי לפלרטט עם שירלי במבטים וגם במילים, היא מחייכת, צוחקת מבדיחותיי , ושולחת יד מלטפת מתחת לשולחן את עבר הירך שלי, האיבר שלי מתקשה לו לאט אך היא לא ממשיכה, שומרת אותי במתח, לפני שענת מספיקה לחזור, שירלי אומרת לי, "אני מקווה שאתה לא מתכוון ללכת לישון בסוף הערב" ולא מוסיפה מילה, ענת מתישבת חזרה, אנחנו חוזרים לפטפט על כל נושא ובעצם על לא כלום, יותר נכון לומר, שאין לי מושג על דיברנו שם, המוח שלי עסוק במשפט שאמרה לי שירלי... סיימנו את הערב שתויים קלות, יוצאים אחרונים מהבר, אני הולך לרכב שלי, ענת ושירלי הולכות לרכב של שירלי, לפני שהיא נכנסת לאוטו, שירלי שולחת לי מבט אחרון ומלא משמעות. היא נוסעת עכשיו להוריד את ענת בבית ומי יודע מה היא כבר מתכננת לי... הגעתי לדירה שלי, חיש קל מסדר את הבלגן בסלון, רק זה חסר לי, שהיא תאבד את החשק למראה ההזנחה הקלה בדירה שלי. באותו רגע לא ממש ידעתי מה לעשות עם עצמי, לראות טלויזיה באדישות? לעמוד בחלון ולחכות לה? זה קצת פתאטי, לא? יצא שמה שעשיתי היה לעמוד כמו איזה טמבל ולחכות. סוף סוף הגיע הצלצול המיוחל בדלת, ניגשתי באיטיות, פתחתי את הדלת, היא עמדה שם, חיוך מפתה על שפתיה, מבט מגרה בעיניה, רק מלהביט בה נהיה לי חם, היא לא מחכה לתגובה ממני ופשוט נכנסת, היא כבר מכירה את הדירה שלי, היא היתה פה פעם פעמיים אבל בהקשר אחר. אני סוגר אחריה את הדלת והולך כשבוי אחרי קימורי גופה העסיסי, היא מביטה אחורנית אליי, נעצרת ומחכה שאצמד אליה מאחורה, מוליכה את ידיי מהמתניים שלה לעבר החזה השופע שלה, אני מרים את חולצתה, היא כבר הספיקה להוריד את החזיה בדרך, מגע אצבעותי המגששות מזקיר את פטמותיה ובעוד אני מלטף את שדיה היא גונחת לה בשקט, בקול מגרה שרק מגביר את היצר אצלי, היא שולחת את ידה אחרוה אל עבר מפשעתי, אוחזת באיברי המתוח ולשה אותו דרך המכנס, אני משחרר כפתור אחד, את השאר היא כבר משחררת, יורדת כפופה, מוציאה את הזין שלי לאט, וחיש קל הוא נעלם בין שפתיה החושניות, אני מרגיש את לשונה החמה עוטפת את גבריותי, מלקקת בהנאה כל סנטימטר, פנימה והחוצה, היא מוצצת לי, נהנית לראות אותי נאנח בקול רם, היא רק מגבירה את הקצב, משפשפת אותו בידיה, שולחת לשון אל עבר אשכיי, יונקת אותם אחד אחד, ולוחשת "שלא תעיז לגמור, רק התחלנו..." מסתכלת מעלה אל פניי, מחייכת את חיוכה המקסים והכובש, קמה לאיטה, היא עדיין אוחזת באיברי, מוליכה אותי אל הספה, מושיבה אותי, וזזה אחורה, אל מול מבטי הרעב היא מורידה אט אט את מכנסיה, מגלה תחתון לבן שיושב עליה כאילו הוא חלק מגופה, מכניסה יד אל תחתוניה, מענגת את עצמה קלות, מסתכלת עלי מלטף את עצמי, מורידה לאט את התחתונים, חושפת את ערוותה המטופחת, שפתיה התחתונות נפוחות קמעה, היא מתקרבת אלי, חופנת את ראשי בין רגליה, ואני מתחיל לנשום את גופה, מעביר לשון רטובה על שפתיה הרטובות, מגשש עם האצבע אחר כפתור התשוקה שלה, מכניס עוד אצבע ומלקק לה את הדגדגן, אני שומע אותה נאנחת בקול, אני לא מפסיק, אפילו לא כדי להביט בה מלטפת את שדיה, טעם הצוף שלה משכר אותי ואני מוצא עצמי כמעט מאבד שליטה שם, בין רגליה, "לאט יותר, אל תמהר, יש לנו את כל הזמן שבעולם..." אני מאט את הקצב, נותן ללשוני לחקור אל נקודה קטנה בין שפתיה הבשרניות ולאצבעותי לטייל אט אט בנבכי מערתה... היא הודפת אותי קלות לאחור, אני מתרווח על הספה, היא נעמדת מעליי, מעבירה עוד ליטוף בין רגליה, טועמת את הצוף שלה, וכעת היא אוחזת באיברי, מורידה את האגן שלה ישירות עליו, שנינו מתענגים על המגע שנוצר וחיש קל נכנסים לקצב איטי אך בטוח, היא עולה ויורדת, מחזיקה את כפות ידיי המלטפות את שדיה, משעינה את ראשה לאחור, שנינו נוהמים בהנאה, אני מלטף את ישבניה המוצקים, מלקק פטמה ועוד פטמה, היא רוכנת קדימה, מחדירה את לשונה את תוך הפה שלי, אנחנו מחליפים מיצים תוך כדי אנחות משותפות, אני מרגיש את השיא בא, אך אני מנסה להתאפק, ממשיך להרכיב אותה עללי, היא רואה בעיניי את השיא קרב והיא מתחילה לגנוח בקול, תנועות האגן שלה רק מתגברות, לא משאירה לי סיכוי לאיפוק, לוחשת לי "אני רוצה להרגיש אותך גומר, אל תיאבק בזה, אני רוצה לראות אותך מתפרק אל מול עיניי... " לא נותרה לי שום בררה מלבד להרפות, ולהרגיש כיצד אני משתחרר בקול אנחה, היא ממשיכה להניע קלות את גופה המפתה, מצמידה את פניי אל שדייה, נוהמת באזניי. אני מעביר את ידיי על ישבניה, ירכיה, מרגיש את הרטיבות שלה מכסה אט אט את ירכיי, מביט בה, היא עם עיניים עצומות, קמה לאיטה מעל איברי, נעמדת מולי, לוקחת את ידי, ואומרת: "בוא למיטה, אני מתה מעייפות..."

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif שלום המון Pretty boy Floid

נכנסת בסערה.

את

עולם שלם בתוך עינייך, לשונך מלטפת, אצבעותיי על פטמותייך, גבריותי נחשפת, חם ולח, מגע ידייך רטט מעביר, הפלת אותי בפח, אני לא זהיר, אותי את מדריכה, זרמים בכל איבר, בחוץ הגיעה הזריחה, אני לאט נשבר.

את II

היי לי מורה, למדי אותי מגע מהו, הראי לי עולם, נסתר ולא ידוע, קחי אותי, לסוד הכי כמוס, היי לי מורה, למדי אותי תשוקה.

גש הנה

"שב פה בבקשה, אתה יודע מדוע הזמנתי אותך לפה?" "לא" "זה בקשר לעבודה שהגשת" "מה איתה? הגשתי אותה בזמן" "לא זה הענין, אני חושבת שאתה יודע למה אני מתכוונת" "אין לי מושג" "לא חשבת שאני אגלה? אני נראית עד כדי כך תמימה?" "אני לא יודע על מה את מדברת" "העבודה שלך מועתקת" "לא היא לא" "זה לא נראה לך מוזר שבחור שלא השתתף באף אחת מן ההרצאות, יגיש עבודה שציונה גבוה?" "אמנם לא הייתי בהרצאות אך אני מכיר את החומר" "חבל שאתה מתנהג כמו ילד, חברך כבר התוודה באזני על הכל" "איזה חבר? על מה את מדברת?" "אנחנו לא ילדים קטנים, אתה העתקת את העבודה שלך" "לא אני לא, תוכיחי" "אני לא צריכה להוכיח, חבר שלך הודה בהכל" "כמו שאמרתי, אין לי מושג על מה מדברת" "אתה לא משאיר לי שום בררה, קום בבקשה וגש הנה... שתי אפשרויות עומדות בפנייך, או שפשוט תודה כי רימית, לא יקרה כלום, או שאני אוציא את זה ממך" "מה את עושה? מדוע את נוגעת בי כך?" "שששש... אתה מודה או לא?" "לא מודה... אה, סליחה, אני חושב שאני אשאיר את המכנסיים שלי עליי" "ששש... אתה לא מותיר לי בררה...." "מה... ההאאא... מה את עושה?..." "ממממ... אני אוהבת איך שהזין שלך מתקשה בתוך הפה שלי..." "מה...ממממ....ההה.... את מתנהגת כך עם כל הסטודנטים שלך?" "לא, רק עם אלו שמוצאים חן בעיניי...ממממ....מממממ...." "מישהו עלול להכנס..." "שששש... הדלת נעולה, איש לא ידע ממה שקורה פה, זה יהיה הסוד הקטן של שנינו..." "אאההה.....אוי אלוהים... הלשון שלך הורסת אותי..." "ממממ.... אז מה אתה אומר? אתה מודה?..." "לא מודה, כבר אמרתי לך...." "אני אמשיך כך עד שתודה, תאמין לי, אני נהנית מכל רגע..." "אההה....האאאא.... " "ממממ.......ממממממממ....." "אלוהים....האא...אהה....ממ..." "אז מה אתה אומר? חשבת פעם לזיין את המורה שלך? את הציוד הדרוש כבר יש לך..." "תורידי את החולצה... החזה שלך כל כך גדול.... ורך..." "תנשק לי את הפטמות...אההה....כן.... תוריד את התחתון..." "אוי אלוהים.. את כל כך רטובה... אני רוצה לראות אותך מאוננת..." "זה מה שאתה רוצה לראות?...ממממ....ממממ...ההאאאא....אה..." "כן...כן.. תפסקי את הרגליים..." "גש הנה ותחדור אליי.." "השדיים שלך כל כך רכים...הפטמות שלך זקורות... את כלכ כך רטובה..." "כן...כן...כן.... תזיין אותי, חזק... כן... ככה אני אוהבת....אהההההה...." "אחחח... המורה, אם הייתי יודע שזה מה שקורה כשמרמים, הייתי מרמה מזמן..." "אז אתה מוכן כבר להודות כי רימית?....ממממ...." "לא מודה.... ההאאא.....אההה....." "אחחח..כן....ממממ.... אני חייבת להודות כי יש לך כח רצון חזק...מממממ.... אבל אני אנצח בסוף.... עכשיו תזיין אותי מאחורה....ממממ.... תלטף את השדיים... אהההה.... חזק...תזיין אותי בכח... כמו שאני אוהבת... עוד...עוד... שלא תעיז להפסיק.... אני תיכף גומרת...ממממ.....ההאאאא..... כן.... אל תפסיק..." "האאא....האאאא....אני תיכף גומר....ממממ...." "אתה לא גומר עד שאני אומרת לך!" "אני לא יכול להחזיק יותר...האאא...ממממ...." "לא!! אתה לא גומר עד שאני מקבלת את מה שאני רוצה!..." "האא...מה את רוצה... רק תגידי..." "תודה שרימית... ואני אתן לך לגמור..." "הלשון שלך הורגת אותי... תפסיקי ללטף לי את הזין... אני תיכף מתפוצץ!!...ממממ..." "תודה!!..." "אוקיי...אוקיי...אני מודה...רימיתי...האאא....האאאא..." "יופי... עכשיו תגמור...תגמור לי בפה... מממממ....מממממ....." "האא...הא...הלשון שלך...האא...האאא....האאאאאאא...אחחחחחח.....אההההההה....." "רואה? זה היה כל כך קשה להודות?.."

יממה

בין לילה לאור ראשון, מבט עמוק, טיול על גופך, בין אור ראשון לצהריים, עור חשוף, נגיעות מגששות, בין צהריים לשקיעה, גוף עירום, מגע מוקדם וראשוני, בין שקיעה ללילה, נשימות חמות, צוף תשוקה ניגר משנינו.

למעלה