סיפור קצר

סליחה

נסיתי להשאיר כאן סיפור קצר מפרי עטי. נכשלתי. מקווה ליצור קשר עם "ותיקי פורום" כדי להסדיר פעולה מוצלחת יותר בעתיד. תודה, אחיקם

Hlander

New member
סיפור יפה ../images/Emo98.gif, אהבתי!

נשמע מאד דומה למשהו מדאי-צ´י קיהון או משהו דומה מאיידו. אורי - מה הקשר של הסיפור למציאות? ללא קשר ל"מוסד", אלא נושא חרב העץ? הסיבה שאני שואל היא בגלל שעד כמה שזה נשמע כמו איידו (יותר מכל דבר אחר), עד כמה שאני יודע, איידו מתחילים ישר עם אייטו (חרב מפלדה לא מושחזת). אחד הדברים הראשונים שלומדים באיידו זה שליפת החרב מתוך הנדן והחזרתה בצורה נכונה ... לא כל כך ניתן לעשות את זה עם חרב עץ ... או שמע אני טועה?

הצבע איקידו (מקפיץ)

הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)הצבע איקידו (מקפיץ)

תשובה להלאנדר

שלום, אני שמח שנהנית מהסיפור. לכל המתעניינים - את הסיפור כתבתי לפני שהתחלתי להתאמן באיאיידו. כל הדמויות בסיפור בדויות, אם כי חלקן אינו מודע לכך. מקווה להוסיף בהמשך, אחיקם.

pzirpim

New member
אחיקם שלום,

Trevenian ? בדיקת זכרון. בתודה מראש ובברכת ספר--(מיטב השיר כזבו)

תלוי במורה ובסגנון

אצלינו באיאידו יש אימונים שלמים עם חרב ולפעמים אימונים שלמים עם בוקן. ברוב האימונים מתאמנים גם בזה וגם בזה. חלק מהאימון הוא בזוגות להבנת תנועות הגנות והתקפות. אז משתמשים בבוקן.

pzirpim

New member
הקפצה-צב השעה

Ma and Maai are a pair of thieves yes a pair of thieves are they If you cross either one by mistake or by choice You will be taken in the fray Ma and Maai will have their way be it soon or be it later Theives like them cannot be bought for mony love nor hatered

arcidea

New member
(sorry)

i didnt see it was the gohst. i hope u enjoy mortal poetry too actually :) i know u do

ana1986

New member
עצוב אבל סיפור נפלא

(ובכל זאת מעיקה עלי השאלה מה קרה לו?? אם מישהו יכול עזור לי לסגור את הגישטלט)

למעלה