סיפור קצר

dejavu

New member
סיפור קצר

שלום לכולם הנה הסיפור הקצר שלי בימים האחרונים תכננתי לחדש את הביטוח לחיפושית 74 שלי, העלות של כל העניין נעה בין 2700-2900 ש"ח מה שכמובן הרבה כסף למובטל צעיר שכמוני, אז היום הלכתי לבנק למשוך כסף לביטוח וליד הסניף אני רואה חיפושית בצבע תכלת יפה והבחנתי שהיא עומדת במקום כבר כמה חודשים, אחרי ששאלתי כמה אנשים הגעתי לבעלים ודיברתי איתו בטלפון הוא הסביר לי שהרכב היה שלו והוא למכירה אבל שייך כרגע לאמא שלו, מיד הגברת ירדה למטה ניפגשנו דיברנו ועשיתי סיבוב על האוטו, עכשיו, קצת על האוטו - שנת 70 מנוע 1300 נדלק במכה ראשונה צבע כחול מבריק ויפה, פנים שמור כולל גג יפה ודש בורד במצב מצוין, אחלה גיר, מנוע בלי שום חופש קרנק כמו שהכרתי עד היום, סחיבה מעולה, ממש, כמו 911
!! המנוע עשה סה"כ 70 אלף קילומטר והוא עובד כ"כ שקט ויפה וסוחב כ"כ טוב שקשה להאמין, בלי חלודות רציניות, בלי מכות קשות, טמבונים יפים, בקיצור חיפושית ממש ממש בובה, ממש כמו האחות התאומה של החיפושית של גידי מהסיפור באתר, אותו צבע... (סליחה על גניבת הזכויות גידי) , החימום הכל באוטו עובד פיקס האוטו אחרי הכל יד ראשונה!! מסתבר שהגברת הנחמדה יצאה לפנסיה והחליטה למכור אז אחרי בדיקה קלה חזרתי הביתה סיפרתי הכל לאבא שלי והוא מיד לקח את המפתחות ואמר - יאללה בוא נלך, יש לנו אוטו לקנות... דיברנו עם הגברת על איזה כוס קפה, סגרנו על 2000 ש"ח!! כן כן 2000 ש"ח ואוטו חבל על הזמן!!! אפילו היא הראתה לי קבלה שטסט קודם היא עשתה טיפול ב 800 שקל במוסך מקצועי ביותר, פלאגים פלטינות שמן ושיפוץ משאבת ברקס.. בקיצור, עם כל האהבה שלי לנטשה (ה74 שלי) אני נאלץ לכסות אותה בחנייה למשך החורף וכנראה שגם יותר, אבל היא תשוב עוד לכביש, אז במקום לעשות ביטוח לנטשה קניתי אוטו ואני עושה לו ביטוח לשנה באותה עלות (!!!!) מוסר השכל - אין, פשוט אני שמח שהוספתי חיפושית למשפחה... זהו, זה הסיפור שלי...

gargamela

New member
מזל טוב !

תמיד שמחים לשמוע שנוספה עוד חיפושית למשפחה, בפעם הבאה שאתה נתקל במצב כזה (בלי לחשוב פעמיים) תרים טלפון או תשלח הודעה בבקשה. ושוב מזל טוב, תהנה ממנה. נ.ב אם לא עשית ביטוח עדיין (כבר רשמתי בעבר, אבל אני רושמת שוב) רק אצל חמדה. "חמדה גלט-פבריקנט" נייד: 058-311397 טל: 03-5357903

למעלה