סיפור קצר .

optimi10

New member
סיפור קצר .../images/Emo48.gif

חלום ומציאות מתערבבים / optimi10 את אורי הכרתי כשפתחתי את המוסך שלי באילת. הוא הגיע אלי עם הג'יפ שלו. "שמעתי שאתה מומחה לג'יפים" אמר.."כן" עניתי תוך כדיי שאני פותח את מכסה המנוע, תיקנתי את התקלה בזריזות . "קפה?" שאלתי. והוא כתגובה, הלך מאחורי הג'יפ הוציא מתוך ארגז גזית וכוסות "אם כבר קפה אז שיהיה כמו שצריך ". אמר, וחיוך רחב על פניו , בזמן הכנת הקפה ולגימתו התפתחה בנינו שיחה שגרמה לנו לחוש כאילו הכרנו שנים רבות . . מאותו יום היה מגיע אלי כל יום למוסך לוגמים קפה ומשוחחים ,התפתחה בנינו ידידות עמוקה, .. לאורי הייתה סירת דייג , יחדיו היינו יוצאים מדיי שבוע אל חופי סיני, שטים ודגים . פעילות הדייג הייתה מהנה וידידותינו הוסיפה להנאה. הצחקנו אחד את השני בבדיחות , עברנו גם תחושות של פחד ביחד ,כשרוחות חזקות טלטלו את הסירה וכשכרישים נמשכו לריח הדגים שדגנו , ידידות שרק הלכה והעצימה. אחרי כל שייט היינו הולכים לביתו ומתענגים על תבשיליה של רינה אישתו . יום אחד כשיצאנו לים, עננים גבוהים מפוזרים על הרקיע, קרני השמש התגלו והתכסו לחילופין מאחורי ענן חולף, הים היה שקט שטוח כראי, כל אחד בצידה השני של הסירה מחליקים את חוטי הדייג למים, מפעם לפעם אחד מאתנו מעלה דג בחכתו. פניו של אורי לא היו כתמול שלשום מבטו היה עצוב חמוץ משהו , גמגם משהו בשפתיו ,שלחתי אליו מבט חודר כמישהו השואל ומצפה למוצא פיו , עיניו התרוצצו מנסות לברוח ממבטי ,לפתע הוא לחש בקול רועד.. "שכבת עם רינה אישתי ?" בקול גובר הוסיף "יש ביניכם משהו?" עצמתי לרגע את עיני, גופי מצומרר , רעד עבר בי (כמו אותם רגעים שם בתוך המים, כשכריש מסתובב סביבי ובוחן אותי ) לחשתי בקול רועד, "לא" הגברתי קולי "מהיכן מגיע מחשבה מטופשת זו ?:" "אני רואה את המבטים של רינה כשהיא מביטה בך אני רואה כיצד היא טורחת כל השבוע להכין לך תבשילים ובכל שיחה משרבבת את שמך ."לא!!!" אני זועק ,"הכול נמצא בראשך ". ולוחש "מהיכן זה מגיע " ? ,,,,,,,,,, בימים סוערים שאינם מתאימים לדיג היינו מתאספים חבורה של חובבי דיג בביתו של אורי,שותים מספרים בדיחות ,חוויות של דייגים וטועמים מתבשיליה של רינה אישתו , רינה הייתה במקצועה ספרית . מפעם לפעם הייתה צוחקת ואומרת ,"אני אוהבת לספר את שערותיו החלקות של שלומי ",כן כך נהגה לכנות אותי . ביום סוער כזה קפצתי לביתו של אורי, רינה פתחה את הדלת ובפניה החיוך המלאכי . רינה הייתה אישה יפיפייה ,צרת מותניים ,מלאה במקומות הנכונים , רגלים ארוכות , שער שחור כפחם ארוך עד המותניים ,עיניה ירוקות וחיוך של מלאך .מסיפוריו של אורי הבנתי שבצעירותה הייתה היפיפייה של השכונה . "קפה ?" היא שאלה וצעדה אל המטבח מבלי לחכות לתשובתי . "איפה כולם ? איפה אורי ?" שאלתי . " קפצו לראות סירה של אחד החברים שנפגעה בשיוט האחרון , עוד מעט יחזרו" ענתה., תוך כדי שמניחה את המגש עם העוגות והקפה , שלחה אלי מבט מחיייך ואמרה, " מזמן לא הסתפרת בוא שב ואספר אותך" ,דחקה כיסא לפינה מרוחקת מהשולחן פנתה לחדרה וחזרה עם תער ומסרק , כלים שבהם סיפרה אותי תמיד. התיישבתי על הכסא, והחלה לספר אותי גירדה מפה גירדה משם, התער והמסרק מחליקים על ראשי בקלילות . לפתע חשתי את שדיה נלחצות אל גבי,

optimi10

New member
הסופ עפ מהדפ ../images/Emo13.gif)

והפרסומות השתלטו על הכתוב
) תנועות ידיה האטו , חשתי את ידיה רועדות מעל ראשי, סובבתי את הכסא התיישבה על ברכיי נשקתי על לחייה , לחשה " רוצה אותך", ונשקה לצווארי, הצמדתי את שפתיי לשפתותיה ונשקנו בפראות , כגוף אחד צעדנו לספה , ידעתי אותה כמו שלא ידעתי אישה לפניה . המשכנו שוכבים כך צמודים ומסדרים נשימותינו . לפתע שמעתי את צחוקם של ידידי במעלה המדרגות . התעוררתי בבהלה שטוף זעה קרה לבוקר סתווי צונן ...

mano55

New member
ראאבקקק אופטימי...

הייתי בטוח שהולך להיות מה זה בלגן..... אל תחמוד אשת רעיך.....זוכר ?

optimi10

New member
מנו .. זו אימרה

עבור אנשי מוסר ואני מזה חרה של איש

צילוש43

New member
אופטימי../images/Emo13.gif סיפור קצר...

כתבת, מיוחד במינו... משאיר טעם של עוד למקרא. שוטף, הכנסת אותנו לתוך העלילה ונשאר טעם של עוד למקרא הבא.
סיפורי חיים שלא נס ריחם חלום או מציאות... זשורים הם בשלל של מקרא

alondli

New member
שיחקת אותה, הפעם יצאת מזה בקלות..../images/Emo8.gif

אבל נתת לי רעיון..
ספרית אישה..
אף פעם לא ניסיתי..
אבל..במחשבה שניה..זה לא ילך..לא שיש לי משהו נגד המיומנויות של הנשים ..רק שאי אפשר לרכל איתה על בחורות, על כדור רגל..

itaf10

New member
ולמה לא ספרית אישה...?

לי יש ספר גבר, אחלה גבר, מספר מכיר כל שיערה שלי כל גמחה שלי, כל צורת שיער המתאימה לי... לא צריכה לדבר, נותנת לו את הקרדיט ויוצא אחלה תספורת. מחמאות....למכביר.

optimi10

New member
אלוני ../images/Emo13.gif) תעשה כמוני

קח את האישה/ספרית ושחק איתה " דוק" ..
חוץ מזה מכיר כמה נשים/ספריות שמתות על כדור רגלנים
)))))))))))))))))

jud1001

New member
אופטימי..אופטימייייייי ../images/Emo41.gif

יפה לך החלום המציאותי שלך....

optimi10

New member
ג'וד ../images/Emo141.gif יפיפייה !

כמה זמן לא ראיתי לך אופסססססססססססס אותך תבקרי פה יותר, יופי נשי מגביר את החלומות/מציאות שלי

jud1001

New member
אופטימי..עוד אופססס אחד ../images/Emo41.gif

ואני מתחילה לדמיין דברים שלא היו לא קרו ...

ש ר ה לה

New member
כשאני עובדת במספרה נוהגים לכנות אותי.........

שרית הספרית
השיר הנ'ל בוצע לראשונה ע'י להקת הנח'ל כשעדיין הייתי בנעורי, ואפילו בחלומות לא חשבתי על האפשרות לעסוק בספרות כמקצוע... אבל המילים כאילו נכתבו עלי...

optimi10

New member
שרהלה .../images/Emo141.gif מזמין תור

לתספורת ........
יופי של שיר .. תודה

למעלה