סיפור קצר על עלייה אחת

• פותח הנושא XDR
  • פורסם בתאריך

enigo

New member
עליה עם היסטוריה

בזמנו נערך שם מרוץ "קו 400" שהפיק, אם אני זוכר נכון (או לפחות ארגן) דני אוחנה. מרוץ שאליו הגיעה קבוצה מאנשי הפורום לעודד את הכריש (שהגיע עם קטום 300, אם אני זוכר נכון) וטל"ש הביא סיר חמין שהפך לאגדה...
קצת מאוחר יותר הובלתי לשם חבורת גלבות תמימה - נדמה לי שג'וני עוד היה עם הקוואסאקי KLR250 (עם בולם אחורי של XR250) - ואצלי זו היתה אחת הרכיבות הראשונות עם ה-620, שניצל את ההזדמנות להראות לי איך מכינים תה...
ירדנו בפיק ברכיים, ואז הגיע בחור על WR400 וטיפס אותה, ומהבושה טיפסנו גם כן - עם לא מעט רגעים משעשעים...
מה שכן, ממה שרואים מכביש 6, המצב שלה התדרדר קשות בשנים שחלפו מאז, והיא נראית מאתגרת למדי. כל הכבוד!

XDR

New member
אם כבר היסטוריה...

מירוץ קו 400 נערך ב 24.11.2001 וה"פורום" הוא פורום 8, שכן 363 עוד לא נולד אז.

הנה שרשור הסיכום של אחד, חליל אבד רבו.

enigo

New member
בטוח שלא היה שם עוד מרוץ?

כי באחת התמונות רואים את הכריש עומד כצופה, בעוד שאני זוכר בברור שהוא התחרה (אם כי פרש אחרי הקפה אחת עד כמה שאני זוכר, אז אולי זה יתכן).
ואם זה אכן המרוץ האמור אז שיט, עבר המון זמן!

enigo

New member
אז זה המרוץ האמור.

ואתה משתמש בחוות השרתים של גוגל בשביל להחזיק כזה מלאי לינקים זמין?!

XDR

New member
רק חווה אחת וגם שם השכירות תכף נגמרת...

קצת זיכרון טוב ומלא בפרטים לא חשובים, הרבה אובססיה לבירור עוד פרטים לא חשובים ותפוז, שקצת כמו רשות השידור, הוא גוף תוכן שעתידו מאחוריו אבל ארכיון יש לו, בלי עין הרע.

enigo

New member
הקטע שגם כשאני זוכר במפורש את ההודעה

שאני מחפש - הארכיון של תפוז מציף ים זבל, ולא פעם אני מתייאש מלחפש את המחט בין כל השחת.
כנראה שאני מפספס משהו, אבל בכל מקרה - המרוץ עליו דיברתי הוא המרוץ של 2002, זה גם מסתדר טוב יותר מבחינת הזמנים וגם מבחינת הכריש.
מעניין איפה סטיבנס היום...

theshark

New member
גרמת לי לחייך על הבוקר

למעלה