סיפור קצר------- טריגר משהו שכתבתי

סיפור קצר------- טריגר משהו שכתבתי

אני זוכרת...אני זוכרת הכל......מההתחלה עד הסוף..אני לא אשכח בחיים מה שקרה...והלוואי שיכלתי לשכוח לשכוח כמו פעם.. "את באה?" "כן אני כבר מגיעה" צעקתי "איזה סרט זה?" "על מישהי שנאנסה...לא יודעת בואי נראה.." "הא..אני תמיד בוכה בסרטים האלו" צחקתי. כולנו ישבנו ,אכלנו פופקורן ,ראינו את הסרט השבועי שלנו..כמו תמיד כולנו נפגשות כדי לרכל על העולם ולראות סרט. פתאום בסרט..הגיעה סצינת האונס,הילדה בסרט רק בת 10, ירדו לי דמעות ,ישבתי בדממה,משותקת ,הפלתי את כוס השתייה שלי. "מה קרה לך ליתם? כבר את בוכה? מאמי זה רק סרט" אבל זה לא היה רק סרט ,פתאום הילדה בסרט צעקה ,שמעתי את עצמי צרחתי גם אני בתוך הראש שלי, פתאום תמונות תמונות עלו לי מהילדות כמו סרט נע , חט]תי לם,לא הצלחתי לזוז...הילדה בסרט צורחת ואני שומעת את עצמי צועקת "רפי די! רפי אתה עושה לי כואב!" פתאום כל התמונות של רפי עלו לי ,כל זה מגיל 10 , רצתי מהר לכיוון המקלחת היה לי צורך להקיא. "ליתם את בסדר? תפתחי את הדלת ליתם...מה קרה לך?" "ליתם נו את מבהילה אותנו מה קרה?" לא יכלתי לדבר ישבתי בתוך האמבטיה ושכחתי לשמוע אותן צועקות בכלל. כעבור כמה זמן יצאתי החוצה...והמילים שאמרתי היו: "אנס אותי" "רפי אנס אותי" מילמלתי... "מה ? מי זה רפי?" הן נבהלו ושתקו..לא ידעו מה לומר. "רפי דוד,אח של אבא, אבא מת, אח שלו אנס אותי..." חברות שלי נתנו לי מים והושיבו אותי. ואז בלי כלום...פתאום ככה...בלי לחשוב אפילו, התחלתי לדבר ,כל תמונה שעלתה לי לראש אמרתי בקול רם...איך הוא לקח אותי ל"יום כיף אצל דוד רפי" נתן לי גלידה בגביע והתפשט..אז הוא אמר לי " את רואה את זה?" הוא הצביע על האיבר מין שלו, "זה כמו סוכריה...שמים על זה גלידה ומלקקים" ידעתי שמשהו לא בסדר, לא הבנתי בדיוק...אבל אמא אמרה לי להקשיב לדוד רפי,לעשות כל מה שהוא יגיד לי כי הוא מבוגר, והוא ישמור עלי.הוא התיישב לידי ואמר לי לגעת כי זה כיף, אז נגעתי..ופתאום זה עמד.הוא לקח את הגלידה ושם על האיבר מין שלו ואמר לי "תראי כמה כיף...ממש כמו סוכריה...את תעשי לי ואני לך" ואז הוא דיגדג אותי....צחקתי מה הבנתי. אז ליקקתי את הגלידה אבל לא מהגביע. אח"כ הוריד לי את המכנס והכניס לי את היד לתחתונים ...אמר "תירגעי,יהיה כיף.." הוא הכניס את האצבעות שלו וכאב לי...הוא אמר שבפעם הראשונה זה כואב אבל עוד מעט הגלידה תבוא. הוא הוריד לי את החולצה ונגע לי בחזה.אם אפשר לקרוא למה שהיה לי אז חזה. אמר לי לשים את היד בגלידה שלו,אז הוא השכיב אותי והחדיר את הגלידה לתוכי..צעקתי לו "רפי די! רפי אתה עושה לי כואב" הוא אמר לי "שקט,הנה נגמר..הנה כבר נגמר" אני רק בכיתי מכאבים ...שהכל נגמר הוא אמר לי ללכת להתקלח כי אני מלוכלכת וצריך להתקלח. הוא מילא לי את האמבטיה נתן לי להכנס ויצא. נכנסתי לאמבטיה והיא התמלתה בדם...התחלתי לצעוק והוא הרגיע וליטף אותי,אמר שהכל בסדר . הוא החזיר אותי הביתה ואמר לי שאמא לא מבינה משחקים כאלו וזה המשחק שלי ושלו..אהבתי את רפי..אז חייכתי והסכמתי. כעבור כמה ימים אמא היתה צריכה לעבוד עד מאוחר ..רפי סכים לקחת אותי לעוד "יום כיף" אצלו בבית.הפעם הוא ישר הפשיט אותי ,נגע בי,נישק אותי, בלי שום גלידה, הפעם פחות כאב לי. אני זוכרת תמונה מכיתה ו´ ,הוא לקח אותי אליו הביתה ואמר לי שהרבה זמן לא נפגשנו ,נגע לי בחזה ואמר לי שיש לי חזה יפה,הוא נשכב עלי ונישק אותי,הפשיט אותי ושוב קיימנו יחסי מין מלאים. אח"כ אניי זוכרת שכמו תמיד הוא אמר לי להכנס לאמבטיה אבל עכשיו הוא סגר את הדלת ובפעם הראשונה הוא נשאר, לא יצא החוצה..הוא נכנס איתי להתקלח . אני זוכרת שיום אחד הייתי אצלו ושהוא הפשיט אותי אמרתי לו שחברות שלי אמרו שהוא עושה דבר אסור, הוא סטר לי ואמר לי להגיד לכולן שהמצאתי הכל ושאסור לי להגיד לאף אחד! ,מאז הוא לא נגע בי. ועכשיו, לאחר 8 שנים אני נזכרת..סתם ככה פשוט נזכרת. הכל פתאום עולה...הטעם של הגלידה...המחשבות של מה אסור ומה מותר. על השתיקה וההדחקה. שסיימתי להזכר..חברות שלי היו בהלם... גם אני הייתי בהלם מעצמי. לקחתי את הטלפון להתקשר לאמא שתבוא לקחת אותי שהיא ענתה קיבלתי עוד פלאשבאק , ראיתי את אמא ורפי במיטה,הפעם זו היא שאוכלת גלידה,וגם הפעם זה לא מגביע. פתאום נזכרתי בדבר שגרם לי להשתתק לחלוטין......נזכרתי שיום אחד שהייתי אצל רפי...והוא היה בתוך התחתונים שלי.......נפתחה הדלת....והעיניים של אמא..העיניים שלא אמא ראו הכל!!!! אמא ידעה ושתקה! הפלתי את הטלפון ונפלתי יחד איתו. התחלתי לבכות.........נשכבת על הריצפה...אוחזת בשערות...לא יודעת מה לעשות. נחנקתי מרוב בכי... התעלפתי. שפקחתי את עיני ראיתי שוטרים...ראיתי את חברות שלי...וראיתי את אמא. חייכתי אליה..היא התקרבה אלי ובידה היה ארטיק..ארטיק גלידה.. צרחתי בטירוף...כמו משוגעת.....השתוללתי על המיטה.....הרופאים חשבו שאני משתגעת אז קשרו אותי למיטה.. הם לא ידעו שבעצם אני השפוייה. ואמא, אמא היא זו שלא בסדר בראש. אמא זו האישה שאין לה זכות להקרא אמא! בבית משפט ראיתי את אמא ואת רפי...עם אזיקים..לקח המון זמן למשפט הזה...אבל..לראות את דוד רפי באזיקים..זה הותיר ממני צלקת אחת...עכשיו נשארו רק מליון צלקות להסיר. ואני עוד אצליח...כי אני רוצה... אני רוצה את החיים שלי בחזרה!

MeB

New member
.........

זה סיפור אמיתי שלך או שהמצאת....? איך אנשים יכולים לקחת תמימות מילד קטן.... ילדים עוברים כלכך הרבה ואין מי שיעזור להם. בהמון מקרים הילדים מדחיקים והעניין מתגלה רק בגיל מאוחר. הפחד הכי גדול שלי זה שיאנסו אותי... קרה לי מקרה כלכך קטן עם גיסי ואני עדיין חולמת שהוא בא אלינו בלילה... אני רק יכולה לנסות לתאר לעצמי מה בנות שנאנסות מרגישות...ועוד ממישהו מהמשפחה... אין מה להגיד, כל מה שאני מרגישה עכשיו זאת הרגשה רעה מאוד, שיש אנשים מאוד רעים בעולם ושאי אפשר למנוע כאלה מקרים. יש עוד מליוני ילדים בעולם שסובלים. שהחיים שלהם נהרסו ובחיים לא יחזרו להיות כמו שהיו. וזה שובר את הלב. פשוט מרסק אותו.

../images/Emo5.gif ../images/Emo7.gif אהההההההה ../images/Emo7.gif ../images/Emo5.gif

את אמרת שמה שכתבת זה סיפור.... אבל לצערינו... לפעמים סיפור יכול להפווך למציאות.. אולי יותר לצערי... יש לך מזל שהסיפור הזה רק סיפור.... הלוואי שזה היחה נשאר רק בגדר סיפור... הדבר הכי נורא שיכול לקרות למישהו זה התעללות מצד בן משפחה... מישהו שאת אמורה לבטוח בוו... הלווואי וודברים כאלה לא היו קורים במציאות.. אבל לצערינו הם בכל זאת קורים.. ואוולי אני אפילו יודעת את זה יותר מידי טוב... אני בכיתי כשקראתי את זה.... ואין לי עווד משהו להגיד חוצמזה.. אז זהו זה... אני חושבת שסיימתי להגיב...

וואו אור! ../images/Emo2.gif

אני הנחתי את כל מה שעשיתי וישבתי לקרוא את זה, ישבתי מרותקת לכיסא בפה פעור! אני נורא נורא מקווה שזה באמת רק סיפור...

רק לילה

New member
אור....

גם אני מצטרפת לחולמנית ומקווה שזה רק סיפור כי זה מזעזע!!!!!!!!! אין לי מילים אני עדיין בשוק.... אבל אם זה אמיתי (חס וחלילה) אז אני יכולה לשלוח לך חיבוק גדול ומחזק!!!! ומקווה שבכל מקרה תחיי חיים שלמים וטובים ותוכלי להתגבר על מה שקרה.... במקרה וזה לא אמיתי.. אני לא מאמינה איך אפשר להמציא דבר כזה סתם?? דבר כזה סתם לא עולה לראש אלא אם כן בתת מודע מתחולל משהו ... אין לי מילים.. אני אסיים... מקווה שאת בסדר..!!! יערה.

למעלה