סיפור קפקאי

zina71955

New member
סיפור קפקאי

בשבוע שעבר ביצעה חברת החשמל תיקונים בשנאי באזור מפרץ חיפה שבמהלכם נותק החשמל במרינה שבקישון, עקב תקלה, לכמה ימים. להפתעתינו היתה התנצלות כתובה על ארונות החשמל שברציפים. ניחא. בסוף השבוע תוקנה התקלה בשיטת "מן הפח אל הפחת". כשחוברה המערכת לחשמל הוזרמו למערכת 380 וולט במקום 220. במרבית הסירות שבמעגן נגרמו נזקים למכשירים, מטענים, מצברים וכו'. שוב, להפתעתינו, יש התנצלות כתובה, נשלח שמאי להערכת נזקים והתבקשנו לסור למשרד לצורך הגשה ורישום נזקים. אצלי, בניגוד מוחלט להסכם שלי עם מורפי, לא קרה מאומה (חוץ מזה שאני לא משאיר שום דבר מחובר כשאני עוזב את הסירה). מצד אחד קפקא, מצד שני הגיעו ימות המשיח?! המערכת מתנצלת ונוקטת פעולה חיובית. קרה משהוא.

בת ים

New member
חברת החשמל משפרת תדמית../images/Emo6.gif

מעניין למה???? סיפור חלמאי משהו. אבל לפחות סוף טוב.

ronibenyosef

New member
חברת החשמל

הייתי עד לביצוע העבודות של חברת החשמל במעגן "שביט"ולא בכדי קרתה תקלה ,כאשר ישנם שני עובדים עשר משאיות ועשרה מנהלים בטנדרים חדישים. כאשר ישנה תקלה מסוג זה, שנגרמה בגלל חוסר מיקצועיות,חברת החשמל חייבת לפי חוק לשאת בתוצאות,אין לזה שום קשר לתדמית זו או אחרת. בכלי שיט רבים ניגרמו תקלות למערכות אלקטרוניות שכן מחוברות קבוע כמו טלווזיות ומיקרו גל.שלא נזכיר מערכות ניווט.

zina71955

New member
אם אכנס קצת יותר לפרטים.

הנהלת המרינה היפנתה אותנו לחברת החשמל. החברה במעגן חששו משום שחוזה אספקת החשמל שלנו הוא עם רשות הנמלים. על פי יעוץ משפטי שקיבלתי, אכן חברת החשמל אחראית על פי חוק לתיקון תקלות הנגרמות עקב טיפול לקוי. מרגע שחברת החשמל לקחה אחריות הופיעו המכתבים הנחמדים מהנהלת המעגן. זה כמצג עובדתי. "עובדה" נוספת, וזה לא כמצג, אלא במחשבה קודרת. במדינה בה מספר האינדיאנים הולך ופוחת יחסית לצ'יפים שמספרם גדל והולך, העתיד לא נראה ברור.ואם אתייחס למורפי, אחד מחוקיו קובע כדלהלן: The sum of inteligence on our planet is a constant. The population is growing אז, טוב שנולדתי קצת קודם.

ואני אומר ../images/Emo9.gif

הללויה הלוואי שכל החברות יקחו אחריות על נזקים שהן גורמות לציבור,וזאת מבלי הצורך שהאיש הקטן יגלה את הנזק ויתבע פיצוי. חלום:אולי יום אחד גם המרינות ינהגו כך

למעלה