סיפור קטן..

תום1139

New member
סיפור קטן..

אז אני לא יודע אם מישהו זוכר את הסיפור שהיה לי עם סיירת מטכ"ל, אבל הנקודה היא שלא הסכימו לתת לי להשתתף בגיבוש שלהם אך ורק בגלל הגמגום, וזאת אחרי שעברתי בהצטיינות יום סיירות מפרך. אז מטכ"ל הפסידו אותי, אבל מישהו אחר ירוויח. לפני כשבועיים השתתפתי בגיבוש לחטיבת הצנחנים, כשבסופו היה ריאיון, בו נאמר לי שמבחינתם אני מתאים ב100 אחוז ליחידה אך שוב, נושא הגמגום הוא הבעיה היחידה. אמרו לי שהם יצטרכו להעביר את הנושא הזה הלאה לגורמים אחרים ואת התשובה הסופית בנוגע לקבלתי לחטיבה אקבל בדואר. אתמול בלילה כשעוד לא הגיעה תשובה התחלתי להילחץ והייתה לי הרגשה חזקה שלא אתקבל, אז התיישבתי על המחשב ובשעה 3 בבוקר התחלתי לכתוב במשך שעתיים מכתב לצנחנים על כך שעשו טעות כשהחליטו לא לקבל אותי, המכתב יצא 3 עמודים בוורד, ביזבתי כ"כ הרבה זמן על לנסח אותו בצורה מושלמת, הדפסתי אותו ותיכננתי כבר איך ברגע שאני מקבל את התשובה השלילית בדואר, אני מציף אותם בפקסים של המכתב שכתבתי. הלכתי לישון ב-5 בבוקר וכשקמתי חיכה לי מכתב מהצבא בדואר. התקבלתי. הייתי מאושר. הסתכלתי על המכתב שכ"כ השקעתי בו במשך כל הלילה, ובחיים לא נהניתי כ"כ לקמט כמה דפי נייר ולקלוע לפח. כל הכבוד למי שהעביר אותי, אני יציין שהגמגום שלי קשה מאוד, ואני בטוח שההחלטה שלהם הייתה קשה, אבל כמו שהבטחתי להם באותו ריאיון, הם רק ירוויחו ממנה. על אחריותי. הגיוס עוד חודשיים בדיוק, ומחר אני מתחיל טיפול אצל ברברה דאם שיסתיים ממש זמן קצר לפני הגיוס. אני כ"כ מקווה שהטיפול יוכל לעזור לי. כשאני שומע סיפורים מחברים שלי שכבר התגייסו אני נתקף חרדות, יש כ"כ הרבה מצבי דיבור שנתקלים בהם במהלך השירות, במיוחד בתור חייל קרבי. אבל אני יעשה הכל כדי להגשים את המקסימום במהלך השירות, אני פשוט מתפלל לאלוהים שברברה תוכל לעזור לי עם זה. אחרי לצנחנים!

תום1139

New member
ואני מצטער אני בטוח שאת הרוב

פה הסיפור שלי לא ממש מעניין, אבל היה לי כיף לשתף אתכם..

offer12345

New member
ישר כוח תום!

אם זה מה שרצית-לקרוע את התחת 3 שנים לפחות (יותר אם תצא לקצונה) אז קיבלת את זה. תנסה לבקש להגיע ל 202 (גדוד צפע) אחרי הטירונות והבא"ח. אין לי ספק שתתגבר על הגמגום שלך ותהיה חייל טוב. בהצלחה! ו...בקשר לברברה דם-לא הייתי ממליץ על זה אלא אם כן יש לך הרבה כסף מיותר. הקורס לא עזר להרבה אנשים ואף הזיק לחלק גדול לפי מה שקראתי בפורום זה בעבר. במקום זה אפשר לנסות רפ' משלימה (ראה הודעתי למטה) בבחינת "לא יועיל-לא יזיק". בהצלחה!

light blue

New member
הסיפור דווקא ממש מעניין

בקשר לברברה דם אני לא יודע, לא ניסיתי, אבל בקשר לצנחנים... תגיד לי נפלת על הראש. בשביל מה לך כל השטויות האלה, "קום פול...", בשביל מה לך לעשות שבתות, להתלכלך, לשמור שעות על שעות, לצאת פעם בשבועיים שלושה הביתה ולאכול הרבה הרבה אבק וחצץ... סתם, תהנה בשירות ושיהיה בהצלחה. רק תזכור שאם אי פעם יזרקו אותך משם, אז תדע שהם עשו לך טובה גדולה ותגיד להם יפה תודה.

lor2

New member
חבר'ה, תנו כבוד!!../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

בשורות כאלה טובות על הבוקר... בקשר צנחנים, מזל טוב, חמוד... אני יודעת כמה רצית את זה, אז אני ממש שמחה בשבילך...
צנחנים, אה? לא רע... גבר גבר... הרבה לא מגמגמים מקנאים בך כרגע...
אני דווקא האמנתי שתגיע לקרבי רציני כזה, מה איתך, עברת בקלילות יום סיירות, וזה בסה"כ גמגום... גאה בך שלא ויתרת. בקשר לטיפול, שיהיה הרבה בהצלחה. מקווה שתחזור עם דיבור שוטף בהרבה (שילווה כמובן בקול עמוק ומרטיט). ותמשיך לתרגל גם בצבא! שיישאר ככה. היה כיף גם לי לזכות בשיתוף כזה (התרגשתי לקרוא, ברצינות). שיהיו רק בשורות טובות ובהצלחה תמיד.

דור6

New member
תשמע מזל טוב!

אני חששתי בין היתר לצאת לקורס קצינים בגל להגימגום בגלל ההרצאות .בקשר לברברה הדעות חלוקות הרבה אומרים שהיא לא עזרה להם לי כן הייתי גם מגמגם שלפי האבחון שלה הוא קשה-קשה מאוד והיום אני מגמגם בין בינוני לקל אבל זה אחרי 5 שנים שקרעתי את עצמי בתירגולים ולילות עם דמעות כשכלום לא הולך בקיצר אם יש לך תאופי לצנחנים יש מצב שיש לך תאופי להקפיד גם כשתיפול אחרי הקורס של ברברה ותאמין לי גבר אתה תיפול אבל לא משנה כמה אתה נופל העיקר שתקום(זה טיפ טוב גם לחיים) רק תתמיד ותקפיד ותן לזה לעשות את שלו ואפילו אם עד הגיוס תגמגם בינוני-קשה הרי שזה יותר טוב מהגימגום עכשיו תסתכל על החיובי כי אם תצפה ישר ללהצליח ולא תשפר לגמרי את הדיבור אתה סתם תתאכזב.אני לא ייאמן אתמול דיברתי עם טכנאי שירות של הטלויזיה בטל]ון וקצת גיגממתי ולפני 3 ימים טילפנתי לויזה כאל וגם דיברתי והרבה איתם וזה מפי מגמגם כבד לשעבר כזה שבטלפון מילה הייתה יוצאת לו אחרי דקה ....אז תאמין אחי ובהצלחה

Avi038

New member
שיהיה בהצלחה

מה שחשוב שתהיה חזק ולהיות פחות רגיש לכל מיני מצבים שאתה נקלע אליהם.

r o n i t 19

New member
עוד משהו

תקשיב,הקורס אצל ברברה לא עזר להרבה אנשים אבל שמעתי על מספר קטן שהוא כן עזר להם. קודם על אני מאחלת לך שגם אתה תיכלל כחלק מהמספר הקטן של האנשים שזה עזר להם ובאמת תעשה את כל מה שאתה יכול כדי שתצליח!! אני מחזיקה לך אצבעות ובהצלחה..!

shoshyyy

New member
כל הכבוד לך תום!!!

אתה ההוכחה לכך שכל מה שרותים אפשרי שעזרת אורך רוח אומץ גדול. אני ממש ממש ממש גאה בך ! בהצלחה !

למעלה