סיפור קטן

אטיוד5

Active member
סיפור קטן

מתקשרת אלי לפני יומיים גברת ויזה-כאל (שאני מדמיין לי שהיא בעצם ויזה -קל) ושואלת : - אתה מבצע קניות באינטרנט עם כרטיס הויזה? - כן. - וקנית משהו ב- 155 דולאר? - לא. - יש פה מישהו שמנסה לחייב את הכרטיס שאתה משתמש בו באינטרנט. - והוא מצליח? - לא, הוא לא הצליח לנחש את הפג-תוקף. - אז מה הבעיה? - שהוא כבר ניסה שלש-ארבע פעמים, ובסוף הוא יצליח. - טוב, אז מה עושים? - מבטלים את הכרטיס. - בסדר, לא נורא, ממילא יש לי שניים. - זה טוב שיש לך שניים. ככה אם אחד אובד לך, או שהמגנט שלו הלך פייפן, או כל תקלה, לא משנה מה, ישר אתה שולף את הכרטיס השני. - יופי. - טוב, אז תחתוך את הכרטיס ונשלח לך חדש ועד אז תשתמש בשני. מצוין, לקחתי מספריים חזקות ובצעתי את הכרטיס הותיק והטוב שלי, שאני כבר זוכר את המספר שלו בע"פ, ומשתמש בו לקניות אינספור באינטרנט לפיסות קטנות קטנות. אחרי כל זה נסעתי לקנות מתנה לאשה ליומולדת שלה. בחרתי משהו (לא פרחים כמובן) והוצאתי את הכרטיס השני לשלם. - אדוני, זה לא עובר. - למה, מה קרה? - לא יודעת, זה לא עובד. - נסי שוב. - טוב. היא מעבירה שוב ואומרת: - הוא גנוב. - לא, לא, זה הכרטיס השני היה גנוב, לא זה. הם בטח התבלבלו וביטלו לי את הכרטיס הזה במקום את ההוא שאני משתמש בו באינטרנט. - מקבלים צ'קים? - לא. טוב, האשה תצטרך לחכות, מה לעשות. אני מתקשר הבוקר לגברת קל החתיכה. - אדוני, ביטלנו את הכרטיס שבו ניסו לחייב אותך. זה היה דווקא ההוא שמסתיים בספרות 1234. לא 5678. - אבל ב- 1234 אני בכלל לא משתמש באינטרנט!! - מי אמר לך ש ... טוב, הבנתם? להשתמש בכרטיס באינטרנט זה בטוח לגמרי. להשתמש בכרטיס השני בסופר השכונתי או בתחנת הדלק - זה הרבה פחות בטוח!

De-Panther

New member
אוי מטומטמים../images/Emo6.gif אבל היית צריך לשאול

איזה כרטיס הם מבטלים

עבדתי בויזה כאל לפני שנים

(במשך שנים) ואני מכירה סיפור דומה בגירסה קצת שונה.... עכשיו הם צריכים לשלוח לך שניים. שים לב שלא יחייבו אותך בדמי עלות הכרטיס.

D o r o t h y

New member
מה אני אגיד לך

מזל טוב לאשתך. ברור לך שאם אתה מאחר אתה צריך לקנות מתנה יותר שווה, לא?

אטיוד5

Active member
יש לי עוד כמה ימים

המזל, אתמול הגיע הכרטיס החדש בדואר. אם כבר בענין הזה - יש הצעות? כן, ככה בלי להכיר.

ysph

New member
הזהרה

כאשר אתם הולכים לשלם בכרטיס אשראי. שימו לב אם לידכם עומד מישהו עם טלפון מצלמה.הוא יכול לצלם לכם את הכרטיס.ולהישתמש בעיקר לקניות בטלפון

יש חוק כרטיסי אשראי שמגן על

מחזיק הכרטיס מפני שימוש במספר הכרטיס ללא ידיעת הבעלים.

ysph

New member
חוק וביצוע

אמת. אך עליך להוכיח שלא אתה ביצעת את זה. ולא נתת את הכרטיס לאיש אחר. וזה מותנה בכמות ימים מוגבלת.מיום החיוב. ולא תמיד אתה מרגיש בכך.היה לי ארוע כזה לפני עידן הטלפון.ולקח כחודשיים עד שזיכו אותי.

למעלה