סיפור קטן.

• פותח הנושא dors
  • פורסם בתאריך

dors

New member
סיפור קטן. ../images/Emo54.gif

היום חזרתי מבי"ס ולצערי שכחתי את המפתח אז נאלצתי לחכות בחוץ, בזמן הזה שהסתובבתי למטה, ראיתי ממש מתחת לבניין חתולה שחורה ויפה שמתקרבלת בחול ליד הקיר של הבניין (היה היום ממש ממש קר, ירד גשם וגם ברד), ממש ריחמתי על החתולה המסכנה שסובלת בקור, ללא כל אמצעי חימום, אוכל או מיים. התחלתי להתקרב לאט לכיוון החתולה המסכנה שנראתה מפוחדת אך היא כמובן התרחקה ממני, הלכתי אחורה וראיתי אותה חוזרת למקום ה"חמים" שלה. ברגע שכן נכנסתי הבייתה (כ-20 דקות אחרי) לקחתי 2 קערות ושמתי באחת מיים ובשנייה אוכל לחתולים, ירדתי למטה ועדיין ראיתי את החתולה המסכנה מתקרבלת בחול ליד הקיר, ניסיתי שוב להתקרב כדי לשים לה את הקערות אך היא ברחה, מכיוון שממש רציתי שיהיה לה קצת אוכל ומיים לשתות חיפשמתי אותי, במשך 15 דקות חיפשתי אותה עד שמצאתי אותה יושבת על אבן גדולה בגינה ליד, נסיתי להקרב היא ברחה טיפה, הנחתי את הקערות ליד האבן והתרחקתי מעט כדי שלא תיהיה מבוהלת ושתוכל לאכול, היא התקרבה לכיוון האוכל כשהיא מסתכלת עלי, מפוחדת והתחילה לאכול מהאוכל (שהיה טעים, אני מניח) ולשתות מהמיים, כשראיתי איך היא אוכלת כל כך הרבה הבנתי עד כמה הייתה רעבה, הסתכלתי עליה לפחות 10 דקות בזמן שאכלה, כל כמה דקות ניסיתי טיפה להתקרב אך היא ישר הסתכלה עלי והתרחקה מעט, על פעם שהתרחקתי היא המשיכה לאכול ולשתות. כל פעם שניסיתי להתקרב, אפילו מעט, היא הסתכלה עלי מעט והפסיקה לאכול, רק לאחר שהתקחתי ממנה היא המשיכה, שוב, הסתכלתי עליה כשהיא אוכלת וממש הייתי עצוב כשראיתי שהיא אוכלת כל כך הרבה (אני מתאר לעצמי מכיוון שהייתה מאוד רעבה). אחרי כ 25 דקות שכל זה קרה למטה, עליתי הבייתה (כשהיא עדיין שותה ואוכלת) ועד עכשיו אני חושב עליה, אני יודע שזו רק חתולה אחת ושיש עוד מלא, אבל אני שמח שלפחות לזו הצלחתי לעזור, ואפילו מעט. יכול להיות שקצת חזרתי על עצמי בכמה חלקים בסיפור, אם כן אני מתנצל. יום טוב לכולכם.

Michelle1

New member
כל הכבוד

יופי של סיפור. יהיה נהדר אם תוכל להאכיל אותה בקביעות. העיקרון הוא לא שתחפש אותה ותשאר לידה בזמן שהיא אוכלת, מצב שעלול להכניס אותה לחרדה, אלא תשאיר את האוכל והמים ואולי גם שמיכה חמה במקום יבש ותתרחק, אם זה מקום קבוע שלה, מהר מאד היא תגלה אותו והיא תמיד תחזור לבדוק שם אם השארת עוד. חשוב להשאיר אצל חתולי הרחוב פחד מסויים מאנשים, שכן לא חסרים אנשים רעים שיכולים לנצל את האימון של החתולים לרעה.

dors

New member
../images/Emo13.gif גם אני חשבתי להאכיל אותה

בקביעות. פעם פעמיים ביום? אני לא יודע אם זה מקום קבוע שלה כי רק אתמול ראיתי אותה שם, כנראה שטוב לה שם ואני מניח שהיא תחזור .

בבריכה של האוניברסיטה בבאר-שבע

יש עובד שכל יום מביא אוכל לחתולים שם והוא ממש יכול להגיד לך מי גור של מי ומי לא הרגיש טוב ביומיים האחרונים, וכשאני נתקלת בכל מיני חלאות, אני מנסה לזכור שיש גם אותו (דרך אגב הגורים שם חמודים להפליא).

dors

New member
.:: ::.

גם אצלי בבנין יש אדם מבוגר, שקט להפליא, שכל יום יורד עם קערת מים ואוכל ושם אותם ליד החתולים

Light woman

New member
לי יש חתול רחוב בבנין שאני בטוחה

שלאף אחד אחר אין!!! לחתול שלנו, חתולנו היקר והחביב, קוראים שמוליק (שם מלא: שמוליק חיים צ´וצ´ו מר מר) בא לחלוטין מהרחוב. הוא לא גדל אצל בני אדם, לא היה אצל בני אדם, ולא היה לו שם קשר לבני אדם. כך, לפני 3 שנים, הוא הופיע והיה חברותי להפליא לבני אדם. הוא לא נשך, לא שרט (לא שהוא לא יכל, היו לו ציפורניים ענקיות) ולא איים על אף אחד. הוא עדין מסתובב בבנין ומדי פעם נעלם ומדי פעם מופיע. כמובן שאני מאכילה אותו כל פעם שאני יכולה, אני מכניסה אותו שיורד גשם וכו´ וכו´. פעם שמו לו קולר, אבל מכיוון שהוא מאוד חברותי כמה ילדים באו, והוא לא ברח, והתחילו לשחק לו בקולר ולחנוק אותו, אז הורידו לו את הקולר. הסיבה שיש לו שם כל כך ארוך זה שכל שם מיצג איך מישהו בבנין קורא לו. מכיוון ששמוליק היה השם הראשון ששמעתי, ששאלתי שכן שלי איך קוראים לו, היה "שמוליק" אחר כך מישהו אחר אמר "חיים" בת של השכנים אמרה "צ´ו צ´ו" וילדה בת 3-4 שהיא הנכדה של אחת מהבניין שלי אמרה "מר מר".... זה בערך כל מה שאפשר לספר על שמולמול, חוץ מזה שלמרות אופיו השקט להפליא הוא חתול ממש ממש ממש דומיננטי, ואבוי לחתול שנקלע לטריטוריה שלו... הוא רודף אחריו בכל הגינה.... וגם יש לו כמה צלקות על הפנים שלו... אה, ולפני כמה ימיים שמעתי אותו "שר" לחתולה אחרת... אוי! שמעתי שזה יפה, אבל זה היה ממש מקסים!!!! יכלתי לשבת שם שעות ולהקשיב, אם שכן שלי לא היה מבריח את שמוליק והחברה שלו...

לילךLilach

New member
סיפור מקסים ,כל הכבוד לך ../images/Emo24.gif

כיף לשמוע על אכפתיות כמו שלך ,מזלה של החתולה שנתקלת בה, אם אתה יכול תמשיך להאכיל אותה ולתת לה מים, חשוב לתת אוכל יבש שלא גורם לליכלוך (לא לתת שאריות)ולשים הכל בכלים מסודרים במקום שלא יפריע לשכנים. אחרי שהחתולה מסיימת לאכול ,סדר את המקום ונקה את כלי המים והאוכל. שיהיה
תמשיך לשווח לנו מה שלום החתולה

dors

New member
../images/Emo3.gif

גם היום ירדתי להאכיל את החתולה (היא עדיין באותו המקום..). אני מאכיל אותה עם כלים חד-פעמיים וכמובן שהאוכל הוא לא שאריות, זה האוכל של החתול שלי

למעלה