סיפור קטן(?) של הצלחה

ראם ערן

New member
סיפור קטן(?) של הצלחה

לפני ימים מספר קיבלתח email מפתיע מגברת אשר סיפרה כי איתרה את שמי דרך הרישום בjewishgene וכי כמו סבי גם לה שורשים בשם טאובס(TAUBES)מלבוב. אחרי בירורים קצרים עלה כי סבה וסבי הינם בני דודים
אומנם עד הבירור קיננה בליבי תקוה שהיא הינה צאצא של אחת מאחיות סבי אשר נספו בשואה אולם גם גילוי זה לא יסולא בפז
. עוד לא הספקתי לברר הכל אבל אביה היה שתקן בקשר לעברו ועל כן לא ידעה הרבה .אני מניח כי אוכל לספק לה מידע רב יחסית על המשפחה ובתמורה אקבל ענף נוסף שהיה חסר וחברה חדשה למשפחה
. סתם רציתי לשתף שבוע טוב לכולם ערן

ornan

New member
האתר של GEWISHGEN../images/Emo45.gif

הי ערן ברכות למציאת ענף נוסף. גם אני "זכיתי" לענף נוסף שבכלל לא ידענו על קיומו, בדיוק באותה הדרך שאתה קבלת, מה שמחזק את העובדה שכדאי להרשם באתר ולתת שמות של משפחות, קבלתי כבר מספר דא"ל, נכון שרובם לא הניבו קשר, אבל מספיק בינגו אחד. ברכות אם כך בפעם הבאה, נזכה לראות את העץ שלך גדול יותר.

../images/Emo45.gif אנסה למצוא קיר יותר ארוך להבא

(אולי אפשר לערוך את המפגש לרגלי החומה הסינית
) שנזכה כולנו לגילויים שכאלה
ארנון

א77

New member
לא נעים לבקש

אבל אשמח מאד מאד, לקבל בשלב שתחליט, את העץ, עם צאצאי הקרני רא"ם. ובכלל דיי מרגש לשמוע שאי שם מצאת נכדה נוספת לאותו גדול ישראל. כל "מציאה" כזו הרי מאפשרת לך להוסיף עוד שמות לאילן רב היוחסין הזה. בהצלחה בהמשך.

ערן זה פשוט נהדררררררר

לאט לאט האינפורמציה זורמת,מגלים עוד ענף ועוד ענף הפזל מתמלא... שלך חנה גונן

שרי סילבר

Active member
למה זה סיפור קטן של הצלחה? לדעתי זה סיפור גדול. כל קצה חוט כזה הרי פותח עוד משחק שבץ-נא, או פאזל, או תשבץ, איך שאתה רואה את העניין. נשאר רק לאחל לך שזה תחילתו של הגל, ומכאן תגענה בשרשרת עוד כמה הצלחות מפתיעות. ושנידבק כולנו...

JEWISHGEN../images/Emo92.gif

אני מנסה כבר זמן רב להרשם לאתר JEWISHGEN אך תמיד מופיעה לי ההערה כי הכתובת אינה מלאה. אולי תוכלו לעזור לי ולגלות לי את הסוד איך נרשמים לאתר וכמו"כ איך מתחילים שם את ה"עץ המשפחתי" שלי? אולי גם לי יתמזל המזל לאתר קרובים אבודים ולא ידועים (האמת שאני מקנאה בסיפורי ההצלחה של השותפים לפורום). בתודה, קארן

למעלה