סיפור קטן שכתבתי

The Anch

New member
סיפור קטן שכתבתי

"חכי כאן, אני אלך לקנות לנו את הכרטיסים". ככה עמדתי מחוץ לקולנוע, מחכה לבן זוגי, נמרוד שיחזור עם הכרטיסים. הוא קרא לי אליו לכניסה. נכנסנו פנימה. "אני הולכת שנייה לשירותים" אמרתי לו. "טוב. את רוצה פופקורן?" שאל אותי. "קנה אחד לשנינו וגם קולה" עניתי לו בעודי מתרחקת לכיוון השירותים. "יש לך כרטיס?" שאל אותי הסדרן. "כן" עניתי לו. "פשוט, הם אצל חבר שלי, אני רק הולכת לשירותים לרגע" המשכתי בתמימות מתוקה. "בסדר" ענה לי עם חיוך. חמוד, חשבתי לעצמי. נמרוד חיכה לי מחוץ לשירותים, עברנו דרך הסדרן ונכנסנו פנימה. התיישבנו במקומות שלנו, מקום טוב. הסרט התחיל. סרט ממש מצחיק, לא הפסקתי לצחוק. "אני לא יכולה יותר" אמרתי לנמרוד. "אני חייבת להשתין!" המשכתי. הוא חייך והנהן לאישור. קמתי ויצאתי החוצה. "הכל בסדר?" שאל אותי הסדרן שהופיע משומקום. "כן" עניתי בחיוך. "סרט טוב?" המשיך לחקור. "כן, מצחיק" עניתי לו בזמן שאני מסתכלת לו עמוק לתוך העיניים. הלכתי לכיוון השירותים. הוא עקב אחריי, שמעתי את פסיעותיו אחריי. נכנסתי פנימה ונעמדתי מול המראה. הוא נכנס כמה שניות אחריי. הסתכלתי עליו דרך המראה וחייכתי. הוא חיך אליי חזרה. הסתובבתי אליו ומשכתי אותו לתוך אחד מתאי השירותים. הוא הוריד את מכסה האסלה והתיישב עליו. מזל שבאתי עם חצאית, חשבתי לעצמי. התיישבתי מעליו, מנשקת אותו בתאווה. עולה ויורדת מעליו בקצב מתגבר. הוא נישק אותי והוריד את חולצתי והמשיך לנשק אותי. שנינו גמרנו באנחה גדולה. נישקתי אותו וקמתי מעליו. עמדתי מול המראה, התבוננתי בו יוצא מהתא, מתקרב אליי, מנשק את צווארי ואומר "להתראות יפהפייה שלי" ויוצא. "את משוגעת" אמרתי לבבואתי במראה. שטפתי פנים וחזרתי לאולם. התיישבתי ליד נמרוד. "מה לקח לך כל הרבה זמן?" שאל אותי בתמיהה. "היה תור" עניתי לו. הוא הסתכל עליי עוד שנייה "טוב" אמר, וחזר לצפות בסרט.

bugbuster

New member
נהדר. ושלום המון

יופי של כתיבה ויופי של כניסה, ויופי שכמו מיטל, גם את נכנסת אלינו יום אחרי הגיעך לגיל שמונה עשרה.
אגב, עייני במאמרים, סיפור של עכסה "אני צריכה פיפי." אין בזה להפריע, שני הסיפורים יכולים לדור בכפיפה אחת.

למעלה