סיפור קטן ומרגיז

regi n

New member
סיפור קטן ומרגיז

אתמול הלכתי לקנות לבני קונצרטה בסופר-פארם באזור מגורנו. אחרי תחקור קצר של הרוקחת חיכיתי בסבלנות לקבלת הכדורים. פנתה אלי אחת מעובדות בית המרקחת (חלוק כחול - לא רוקחת) ואמרה לי כך: "הגיע הזמן שההורים יפסיקו לסמם את ילדיהם וינסו דרכים אחרות". החלטתי לא להגיב. הרוקחת הביאה את הכדורים ובקשה מהבחורה לערוך חשבון. החצופה מחזיקה את הכדורים ביד ובקולי קולות זורקת לאויר: "אולי תנסו משהו אחר פרט לריטלין, ניסיתם קנסיולוגיה?". בקשתי לשלם והיא בשלה..... בסוף הדם עלה לראש, צעקתי עליה וקראתי למנהלת הסניף, התלוננתי, התנצלו בפני, אבל ההרגשה הרעה נשארה גם היום. למה אנחנו צריכים להתנצל על דרך הטיפול בה בחרנו עבור ילדנו? זהו, הקיטור יצא.

zivadina

New member
ממתי עובד מתערב במרשם רופא?

אפילו לרוקח אסור להתערב. אני הייתי שולחת מכתב למנהל בית המרקחת, למנהל הסניף, ולמנהל הקופה. חוצפה שכזאת!!! גם חריגה מסמכויות וגם פגיעה בצנעת הפרט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sgo10

New member
אפשר גם...

אם כל אחד מאיתנו יפרסם בפורומים לאיזה בית מרקחת לא כדאי להיכנס עקב יחס משפיל- המידע יעבור מהר מאוד ואני מאמינה שבתי המרקחת יתחילו להתייחס אחרת, אם נרצה יש לנו כוח, אנחנו לא יודעים לנצל אותו. אף בית מרקחת לא רוצה פרסומת רעה ובנוסף - בלי להתעצל - כדאי לנסח מכתב למנהל הרשת...כן כן...ולהתלונן על העובדת שחדרה לך לפרטיות וחרגה מסמכותה. חישבי על זה ורד

msorit

New member
שיא החוצפה אני לא רוצה להיות גסה

אבל תארי לך שהיית מבקשת ויאגרה גם אז היא היתה מיעצת לך??? פגיעה חמורה בצנעת הפרט אבל לצערי המון אנשים חושבים שאנחנו מרעילים את הילדים שלנו וצריך קיבה חזקה כדי לעמוד בלחץ

יאיר 33

New member
אפשר להתרגז

ואפשר לדאוג שזאת תהיה הפעם האחרונה שמישהו באותו סופר-פארם יגיד את דעתו על התרופות שאת מבקשת לקנות. מכתב ברור, פשוט, לא מתלהם למנהל החנות, מנהל הסניף, והגורמים המתאימים ברשת ואני מבטיח לך שזאת היתה הפעם אחרונה שזה קרה. אין מילה יותר מתאימה משערוריה. אין.

spidergirl

New member
יפה עשית שלא שתקת

ולדעתי גם לימדת את אותה עובדת לקח,אני רק מחכה שיפול לידי חכמולוג כזה. לא רק שאת לא צריכה להתנצל, שימי לב שהתנצלו בפנייך - ידך על העליונה.

סיפור גדול,מרגיז- טוב שלא ויתרת../images/Emo70.gif

מכתב להנהלת הרשת, בהחלט. אני בהחלט בעד דעתה של ורד- לפרסם כל סניף/בית מרקחת כזה, מהר מאוד גם הם ייתאפסו, לא לוותר להם ולהתלונן על העובדים החצופים.

דליה.ד

New member
גם אני בעד מכתב!

והעתק אלינו! ושהם ידעו שהם נכנסו לרשימה השחורה שלנו! בושה וחרפה!

putmusicon

New member
לא יאומן

העובדת מקבלת אחוזים או משהו על מכירת הכדורים האחרים?

regi n

New member
תודה

תודה על העידוד, אכן כתבתי מכתב אבל לא זכרתי בברור את שם משפחתה של העובדת, היום מבררים לי את כל הפרטים בסניף הסופר-פארם בו מדובר ואני אשלח את המכתב ואצרף עותק גם לפורום. מדובר בסניף של שוהם. זו פעם ראשונה שדבר כזה קרה לי. לדעתי העובדת מקבלת משהו מכת הקינסיולוגיה, כי אליהם כזכור היא הפנתה אותי. שוב תודה על התמיכה.

zivadina

New member
כמה נקודות למחשבה

קודם כל, לא בטוח שחשוב לכתוב את שמה המלא של העובדת ולגרום לה בושות ואולי פיטורין. אני חושבת שהזכרת שמה הפרטי תספיק למנהלי הסניף כדי לאתר אותה ולנזוף בה, וגם להחזיר לך מכתב התנצלות רשמי (עם עותק לפורום...). שנית, שימי לב שטיפולים קינסיולוגיים אינם קשורים לכת הסיינטולוגית, ככל הידוע לי, כך שלא כדאי להלביש עליה סיפור שגוי. רצוי שתצטטי אותה בדיוק מבלי להתייחס לתוכן דבריה אלא לכוונתם ולנזק שגרמו לך.

regi n

New member
הבהרה

הכוונה היתה לטיפולים קנסיולוגיים. אגב, ב-google קנסיולוגיה נותן קישור לכת הסיינטולוגים, לא יודעת מה הקשר אבל כנראה שיש. אין בכוונתי לגרום לפיטוריה אלה רק להסביר לעובדת המסוימת הזו ולשאר העובדים כי אין להם סמכות להתערב בעינינים רפואיים של אנשים זרים, ובוודאי לא לפגוע בצנעת הפרט שלי או של מישהו אחר. אלו הן כל כוונותי. דיברתי עם מנהלת הסניף בשוהם והיא אכן התנצלה בע"פ בשמה ובשם ההנהלה והבטיחה לשוחח עם הבחורה. מהשיחה הבנתי שזאת לא הפעם הראשונה שיש "פגיעה" ברגשי הלקוח ע"י עובדת זו. יכול להיות שמקום העבודה הזה אינו מתאים לה.

freearth10

New member
רק כמה אותיות זהות

זה כל הקשר בין סיינטולוגיה וקנסיולוגיה. אני לא מתמצאת כל כך בסיינטולוגיה אבל מניחה שהמקור שלה בא מהמילה science = מדע, ידע, בעוד שהקנסיולוגיה פרושה המילולי הוא תורת התנועה. אנשים העוסקים בה מאמינים שהתנועה היא השער לחיים ומנסים דרך תרגילי תנועה פשוטים להניע גם את הרגש וגם את דפוסי המחשבה שבגלל ארועים טראומטיים בעבר חוסמים את האדם , דבר הבא לידי ביטוי ברבדים שונים של החיים. אם מישהו בטעות הכניס גם קישור תחת המילה קנסיולוגיה לסיינטולוגיה - אז זה בפרוש טעות. אין שום קשר בין סיינטולוגיה לקנסיולוגיה. מאיה

zivadina

New member
בין קינסיולוגיה לסיינטולוגיה../images/Emo66.gif

תודה על ההסבר, מאיה. חשוב לציין שמאיה היא מורה אשר מטפלת גם בקינסיולוגיה, ושזאת שיטה שעובדים בה גם במערכת החינוך במספר מקומות.

למעלה