סיפור קורס~

2meowish

New member
סיפור קורס~

הפינה השבועית של הקורס ב-N.L.S. גם אם יש הרבה קורסים, שימו לב ששמתי ה' הידיעה - "-ה-קורס". נה, אני צוחק. בכ"מ, דיבבנו היום את בנות הפאוורפאף, והיה ממש, אבל -ממש- כיף. טליה חרגה ממנהגה והפסיקה לתת לי את התפקידים הנשיים המעצבנים והחליטה לתת לי לא פחות ממוג'וג'וג'ו! D: וכל כך נהניתי ממנו, הוא דמות מצחיקה בטירוף; טליה גם אמרה שמאוד התחברתי אליו והבאתי פיל טוב! (למרות שהצחוק היה מגוחך) אז, בשבילי - יאי. אגב, אייל ואלה - תודה רבה :)

מאיוש33

New member
בנות הפאוורפאף?! מאגניב לכם!

ואוו אני ממש חולמת לדבב אחת מבנות הפאוורפאף! אני כל כך אוהבת אותן והן כאלה מתוקות!! וגם מוזוזוזו הוא מצחיק [ עם המוח הענק D: אני זוכרת שפעם היה פרק על "איך מוזוזוזו קיבל את המוח הענקי שלו" P: ]

Eyal 1 2 3

New member
אוי...:\ יצא לי נוראי...../images/Emo215.gif

למרות שאם מותר לי לתת מחמאות לעצמי מדיי פעם, אז הצחוק שלי יצא אולי קצת מגוחך אבל דיי טוב יחסית לטוקיו מיו מיו עם הצחוק הטמבלי...
XD ד"א גמאני עשיתי את מוג'וג'וג'ו, אבל ממש רציתי את המוכר גלידה שאמר: "כמה פטתי" או משו כזה...><" אבל בכל זאת, הייתה לו רק רפליקה אחת! ואז זה היה יורד מהרפליקות של מוג'ו!!!!X.X ניב, יצא לך ממש יפהה!!^^ ראית איזו השקעה אני ואלה(טוב.. יותר אלה ליתר דיוקק..P:) וכל השאר ארגנו לך?! עם העוגה והנרות המסולסלים!!XDDD ואלה, ממש אבל ממש אבל ממש אהבתי את הילדה המעצבנת שחשבה שהיא יכולה לקנות גלידה ב5 שקל!!XDDDDD היא ממש התאימה לקול שלך! כמו ה"ברוכים הבאים לבית ספרינו...." חחח זה גם היה נחמד..!!^^" אוףף.. היובל הזאתץץ..><" הייתי אחרון! ועכשיו כואב לי הראש כי אני עדיין חולה... ועשיתי מוג'ו חולה גםם!! באלי פעם לשמוע את טליה מדבבת...P: זה יהיה מגניב!:]

miaBaby

New member
כיף ךדבב פאוור פאף בקורס~!

היה לי העונג לדבב את זה בעצמי בקורס ואז לראות עוד קורס חצי שנה אחרי זה מדבב אותו קטע, צחוקים! זה כאילו לא משנה מי מדבב בקטע הזה זה נשאר מצחיק. עשיתם את הקטע שהבנות נתקעות ביחד ולמוג'ו ג'וג'ו יש מונולוג ארוך כזה??? אני הייתי באבלס ובאטרקאפ P: ואני בחיים לא אשכח את היום של הדיבוב הזה כי השיעור הספציפי הזה בא בדיוק ביום שקיבלתי את התפקיד הראשון שלי!!! והייתי בנלס מ11 בבוקר ועד שהגיע הקורס כבר הייתי מסטולה מעייפות והיה קשה לדבב את הפאוור פאף הפסיכיות האלה!!!!!

2meowish

New member
כן, עשינו את הפרק הזה XD

"מוז'וז'וז'ו רעב. מוז'ו לא יכול לחשוב בבירור אם לא יאכל איזה פירור." *מתיישב על הבר* "תן לי שירות עכשיו!" (או משהו בסגנון) *ילדה מעצבנת באה* "אמא נתנה לי חמישה שקלים כדי שאני אוכל לקנות בהם מה שאני ארצה!" מוז'ו, בלעג: "שקט, ילדה מרגיזה. אני באתי קודם, וזה מה שאומר שאני טוב יותר כי אחד בא לפני שתיים." *מוציא לשון* *ילדה בורחת ומצווחת*"אההההה!@#&% גלידה!!!" *מוז'ו מצחקק* הקטע הזה כ"כ קרע אותי, טליה איימה עלי שהיא תחזיר אותי אם אני לא ארגע, חח. אייל - לא נורא :) יש גם ימים כאלה (אהמ טיילס). ונכון זה מבאס לראות כמה אתה הספקת לעומת חבר שלך?! בכ"מ, גם לא היה לך הרבה זמן, אז... :/ גם אני הייתי חולה היום, גרר. ואכן, לאלה יצא -ממש- טוב, במיוחד בתור הילדה המרגיזה. בכ"מ, היה ממש כיף היום כי כל הרפליקות היו מאוד מצחיקות. כמו עם ריי-ריי.

porky169

New member
לא הבנתי למה בארץ שינו את השם שלו../images/Emo134.gif

ממוג'ו ג'וג'ו למוז'ו ז'וז'ו... בזמנו זה ממש צרם לי השינוי הזה, כי הרבה שלא מבדילים בין ז' לג'.

BambiBar

New member
XDDDDD

כשאני הייתי בקורס שנה שעברה גם עשינו את זה, וילד אחד שעשה את מוג'ו ג'וג'ו עשה אותו כ=ז=ה מצחיק כי הוא ניסה לשמור על אותו זמן עם האנגלית והוא דחס את כל המשפט במהירות מטורפת..!! כל כך מצחיק עד ששרון או הטכנאי אחר שהיה לנו שמר את הקטע הזה ושמענו אותו שוב בשיעור שבוע אחרי זה!! זה אחד מהשיעורים המצחיקים ביותר שהיו לי בקורס!

Eyal 1 2 3

New member
אז אלו אתםם!!D:../images/Emo215.gif

רגעע, הייתם עם טליה נכון..? כי היא ספרה לנו שהיה ילד אחד שבמשט של מוג'וג'וג'ו היה צריך להגיד: "מוג'וג'וג'ו רעב. מוג'ו לא יכול לחשוב בבירור עם הוא לא מכניס לבטן איזה פירור" והוא אמר את המשפט הזה ממש ממש ממש ממש ממש ממש(טוב..
חפרתי...XD) ממש מהר!! שזה יצא ממש מצחיק!! חח, אם לא אז פדיחות...X.X

BambiBar

New member
כן כן זה אנחנו!

חחח איזה תותחית שהיא סיפרה לכם!! יאווווו איך אני מתגעגעת לימים של הקורס ..:) תמסור לטליה לשרון וגם למייקי חיבוק ענקקקקקקק מימני *ושעוד מעט יש לי יומולדת שיזמינו אותי אליהם לאיזה סשן חגיגי D: * חח סתם :)
תגיד להם שזה מבר פאר..

2meowish

New member
חח, טליה אמרה שבסוף זה יצא...

...משהו כמו "מוז'ו רבלאכלחשבירראםלכנסבטן פירור" אייל - כן, הצחוק שלך יצא טוב, שלי יצא פתטי XD אלה - קוראים לי ניב (>:ם) ותודה רבה! D: הילדה המעצבנת הייתה ממש תפורה עליך (לא רומז לכלום). היה כ"כ מצחיק.

ellapr41

New member
למה באמת אמרתי ניר?

יש לי מין קטע כזה לקרוא לך ניר, למרות שאני יודעת שקוראים לך ניב.. מוזר
Forgive me!!

ellapr41

New member
בבקשה ניר! ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

יצא לך ממש ממש ממש טוב!!! היומולדת בהחלט עשתה לך טוב!!!
אייל (שים
לי' הכפולה!), שמעו שהיית חולה קצת אבל עדיין הייתה סבבה! הצחוק שלך יותר טוב משל כולנו ביחד!!! היה ממש קורע!!!! אבדן,כשלון, פלופ, תבוסה, חורבן! הלך לי די בסדר (ותודה לשניכם שאמרתם שצא לי ממש טוב
).. היה ממש מבדר לעשות את הילדה המרגיזה.. והילדה המרגיזה הרובוטית
.. *בבבבבבככככככככככיייייייי* גלידה!!!!!!!!!! *בבבבבבבבבבבככככככככככייייייייי*

Eyal 1 2 3

New member
יאיי!!^^ תודהה!!:]

עכשיו תתחברי לאייסי...
(אלה וניב.. למסנג'ר..) חזרתי עכשיו מבצפר..
חחחח ואני עוד תקוע ב.....: *פלופ..XD המשפט המלופסס(מלופסטט) שלייי * "בטרקאפ את תמיד קופצת ומפליקה..." XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD * באבל....XD שתמר אמרה בטעות... וגם היה מצחיק המבטא האיטלקייי!!@#%^&**(&^%# *נופל מהכיסא ומתפוצץ מצחוק*

למעלה