סיפור קורס + סגידה למיה!

ellapr41

New member
סיפור קורס + סגידה למיה!

אתמול היה הקורס (בדרך כלל בשני, אבל הפעם היה בחמישי
), וקיבלנו את ג'וניפר לי!!!! כעיקרון היה ממש ממש נחמד!!! הסדרה בקצב מ-ט-ו-ר-ף!!!! עשיתי ראשונה אתמול, שממש פחדתי מלהיות ראשונה וזה, אבל לא היה כזה גרוע.. כאילו, בדרך כלל מי שכבר רואה פעם אחת ממשיך לעשות יותר מהראשון, ואתמול רק מי שהייתה רביעית המשיכה יותר... סימן שלא הייתי עד כדי כך איטית
בסוף, טליה אמרה לי שטבעי יוצא לי קול חמוד, ושרוב התפקידים של הבנות יושבים עלי בול, ובגלל שג'וניפר כזאת טומבויי אז יצא יותר מדי חמוד, ושאו אני אלמד לעקוף את זה בזמן הקורס, או שאני אחטוף לבנות כמו *מישי בקורס* תפקידים... אז אני לא חושבת שזאת ביקורת כזאת גרועה... יש דברים הרבה יותר גרועים שאני יכולה לחשוב עליהם... ועכשיו, לחלק השני של ההודעה: סגידה למיה!סגידה למיה!סגידה למיה!סגידה למיה!סגידה למיה!סגידה למיה!סגידה למיה!!! ראיתי אותך בג'וניפר וכבר אז אמרתי לך שאת תותחית, אבל אחרי שאני ניסיתי לעשות אותה
... קיצר, ממש מגניב לך שאת הצלחת לעשות את כל הדברים הממש קשים בה בצורה כזאת אדירה!!!! ושוב, סגידה למיה!סגידה למיה!סגידה למיה!סגידה למיה!סגידה למיה!סגידה למיה!סגידה למיה!!!

No More Sorrow

New member
רגע אני מבולבל קצת.. מי זאת מיה? O:::

היא המדבבת של ג'וניפר לי?! והיא נמצאת בפורום..? וואיי.. זה יהיה ממש מגניב אם היא תכתוב פה על הדיבוב שלה בסדרה [אם זאת היא בכלל.."O_O] בכל אופן, מי שזאת לא תהיה גם אני ממש ממש אהבתי תדיבוב שלה.. :}}

2meowish

New member
היה כיף!

טוב, היה די מביך, מבחינתי. אז למי שלא מכיר אותי, אני זכר, וקיבלתי קול -מאוד- גבוה (;.__.) לכן טליה לא הסתפקה בזה שאני אדבב את ריי-ריי אלא הייתי צריך לדבב גם את ג'וניפר... >> אבל בכ"מ, היה כיף לשחק עם האינטונציות השונות. די מסכים עם טליה, פחות מעניין לדבב באנימה. ובניגוד למר זנבות אותו דיבבתי שבוע שעבר (איכס), הלך לי ממש טוב השבוע, אז, אממ, יאי. ^^;

Eyal 1 2 3

New member
אמממ... אני לא רוצה לדבר על מה שקרה שם..;-;

חחחחXD מממ... רייריי יצא לי טוב (אפילו שזה.. אממ.. לא יודע יש לי קול מוזר בדיבוב..;-;), אבל הטרול ההוא היה ממש זוועה..P: עזבו אני לא רוצה לדבר על זה.. ומיה אכן מעולה!!!D:

2meowish

New member
כמה דברים.

1. הקול שלך עוד יכול להשתנות. 2. ברור שהטרול ילך לך זוועה, כי זה ילך זוועה לכל אחד שעדיין לא התבגר לו הקול, אז אל תקח את זה כפאדיחה אלא כ"דחקה", או צחוקים או וואטבר. ואכן, ריי-ריי יצא לך טוב P: (ולפחות אתה לא דיבבת את ג'וניפר.)

ellapr41

New member
../images/Emo13.gif

היא בהחלט בפורום! כותבת בזמני LA בכינוי miababy..

miaBaby

New member
תפוז זבל שלח ת'הודעה בלי תוכן

בכל מקרה, מה שרציתי להגיד שאני אכן פה בפורום, זה פורום מדהים שעוזר להרבה ילדים , I LOVE THIS PLACE... מה שלא הבנתי מהשאלה שלך... על מה בדיוק אתה רוצה שאני אדבר? על הדיבוב? זה קצת קשה לדבר על זה בכלליות בלי שאלה ספציפית, בד''כ אני משתדלת לענות ולעזור לכל מי ששואל אותי משהו, אז אם באמת יש משהו שאתה מסתקרן לדעת, תרגיש חופשי לשאול.

No More Sorrow

New member
אממ כן, לזה התכוונתי.. על הדיבוב של ג'וניפר

באופן כללי. איך היה לדבב את הדמות שלה?? ואת אוהבת אותה? וזה סתם נשמע לי מעניין פשוט. ממש לא תארתי לעצמי שהמדבבת של ג'וניפר לי נמצאת בפורום וממש מממש הופתעתי לגלות את זה... אז.. זה מגניבב =]]

miaBaby

New member
חח תודה :)

האמת שזה דיבוב כמו כל דיבוב אחר, עם ההבדל הקטן שג'וניפר ממש דומה לי באופי אז זה יותר קל וזורם... לכל אחד נופלת דמות כזו מידי פעם :) ובטח שהיה כיף לדבב אותה!

miaBaby

New member
ראיתי את הכותרת ונכנסתי לשוק :)

אז קודם כל, כ''כ מגניב לכולכם שאתם בקורס עם טליה, אייל, טליה יודעת שאני ואתה מכירים? (מאז שאתה קטן קטן.. ותמיד רצית להיות מדבב... חח אני ממש שמחה שאתה סופסוף בקורס בנלס ) דבר שני, ג'וניפר סדרה ממש קשה! אם נתנו לכם אותה סימן שאתם מתקדמים טוב... ודבר שלישי, תודה רבה רבה רבה על המחמאות! ושלא תשלי את עצמך, התפקיד של ג'וניפר לא היה בכלל שלי בהתחלה XD אמרו שאני טום-בוי מידי XD אח''כ כשכן נתנו לי את התפקיד (יאייי זה היה יום שמח כי אני חולה על ג'ון) עבדתי על לרכך אותה ולהשאיר את המגניבות שלה... זה חלק ממה שאתם צריכים ללמוד, לאזן את התפקיד, ויפה לכם שכ''כ מוקדם נותנים לכם אתגר כזה :) הקטע הכי מגניב בדיבוב זה אחרי שצוברים קצת ניסיון ובטחון ובאים לתפקיד כזה ויודעים בדיוק מה לשנות, ונכנסים לזה כ''כ חזק שהדמות פשוט נהיית "את"... על זה אתם צריכים לחשוב כל פעם שקשה לכם, תאמינו לי זה עוזר...

miaBaby

New member
ואתה עם טליה נכון?

בכל מקרה תמסור לה חיבוק!!!! ותגיד לה שאני מתגעגעת אליה ולשטויות שלה! ושהיא במאית אדירה...סתם שתדע, אתה לומד מהBEST טליה כ'כ מצחיקה...

BambiBar

New member
../images/Emo45.gifלגמרי!! D:

גם אני מתגעגת אליה ולכולם שם! >: אוף כמה זמן לא הייתי בנלס..=\

למעלה