סיפור צ`טי לא בדיוני!!!!!

המשקיף

New member
סיפור צ`טי לא בדיוני!!!!!

*תיאור העובדות אמיתי לחלוטין ומסיבות מובנות לא ימסרו שום פרטים מזהים ואפילו השמות הוירטואליים ,כולל זה של הכותב ,ישארו חסויים. הסיפור הגיע אלי באדיבותה של השחקנית הראשית במחזה ,לאחר שעקבתי אחרי ההתרחשות בצ`ט הכללי בשעות הלילה המאוחרות.את השחקן זיהיתי ואת השחקנית ,יותר מאוחר בצ`ט אדום. מי שצריך כבר יפיק לקחים....!!!,אני בטוח. היה היה עובד מלון שבלילה סבל משעמום גדול. גלש לו העובד לצ`ט בתפוז בתקווה שיצא לו אולי איזה ``חפוז``. חיפש לו את זו הגברת שתעזור לו לסיים משמרת. פתאם קלטה עינו החדה גולשת ``נטרפת`` ע``י עדה שלמה. היו אלה הגולשים הליליים אשר לטרף מחכים. והמנהל ``האדיב`` הופיע ובשפת חלקלקות לאדום(של הגברת) הציע לפרוש לאדום רק איתו כי האחראים גם לא לטעמו. סיפרה לו הגולשת כי שוהה באותו מלון בו הוא נמצא. הזדמנות נדירה כפז לחברנו אשר אף אחד לא יטול ממנו. הריר נזל,הדמיון עבד,התשוקה גאתה והאשה שבבית כבר מזמן נשכחה. אף שהגברת ציינה את גילה המתקדם התשוקה לא דעכה אצל העובד. גם העובדה שהגברת בלווית מלווה מממן לא הספיקה למחזר להמשיך ולחלל. ``רק בשביל הסקרנות`` ביקש את שמה ......ואת מספר חדרה... הגולשת הנסערת מתעוזת המחזר העדיפה ``לשמור אמונים`` למממן והשאירה את המצ`וטט ``האדיב`` עם תאוותו בידו והריר בפיו.... מוםר השכל אישי כמובן,של הכותב: חדרנו איננו וירטואלי כבר מזמן ועל אלמוניותנו ויתרנו מתוך בחירה. גיוון חיי הנישואין ופיתויים אולי לגיטימיים אבל מי שמעוניין לעשות זאת ,עדיף שיעשה זאת באתרים אחרים או באפיקים יותר מתוחכמים. הצ`ט בעיקרון הוא מלכודת לפתאים וכשאלה מוכרים ,זה הופך למסוכן!!! במקרה שלנו אי הנוחות לא נגרמה רק בשל העובדה שהשחקן והשחקנית לא מכירים אחד את השני מהמפגשים....למיטב ידיעתי. אסור לשכוח שבצ`ט לא נדע לעולם עם מי אנו מדברים!!!!!

אם...

אם רק היית יודע כמה המוסר ההשכל של הסיפור הזה נכון. אנחנו אף פעם לא יודעים אם מי אנחנו מדברים!!!!! את הסיפור שסיפרת אני לא מכירה אבל המוסר ההשכל כל כך נכון.... כל כך נכון.... ליהי

bozih

New member
:cool:

הכיף הוא בלבוש הצ`ט אז למה להתפשט הרי המזמוזים הראשונים אותם תמיד זוכרים היו עם בגדים.

מסכנה אשת המצ`וטט... :cool:

...ישנה ,חלמה על בעלה וריחמה עליו ,כמה קשה המסכן עובד!!! ולמחזר הנלהב! אני מחפש את הצעירות בחבורה לצורך מימוש אהבותי ותשוקותי. איך אתה מצליח לעשות זאת עם הגיל המתקדם???אתה מחלק חסדים??? או שזו הכנסה צדדית???

למעלה