סיפור פשוט....

acky007

New member
סיפור פשוט....

אמנם אמרתי שלא אכתוב בפורום - אבל... אני חייב לחלוק את הסיפור הזה... אז הנה הסיפור שלי. עצוב או שמח - אתם תחליטו. רובכם יודעים ששכלתי בן - לירון - לפני שנתיים (1.2.2001). לפני כשבועיים התקשרו אלי מגלי-צה"ל. ביום הזיכרון לחללי צה"ל השנה, הם מלחינים שירים שנכתבו בידי חיילים שנהרגו. אחד השירים שנבחרו (12 סה"כ) יהיה שיר של לירון, שיר שנקרא "ברחוב החשוך" והוא יולחן ויושר ע"י רון שובל. הכוונה היא לתכנית בת שעתיים, במהלכה יספרו משהו על החייל ואז יושמע השיר ולכן, הגיע נציג של התחנה לראיין אותי. במהלך שיחתנו עלתה העובדה שתרמתי את איבריו של לירון ז"ל להשתלה וכי עד היום לא שמעתי ולא נפגשתי עם איש מהמושתלים... הבחור מגלי צה"ל - רונן - הרים את הכפפה, איתר את שלושת המושתלים (שתי כליות וכבד) וקבע פגישה ביני לבין אחת ממושתלות הכליה. אתמול נפגשנו - משפחתי ואני עם מושתלת הכליה, אישה כבת 31 מנתיבות, אם לשלושה ילדים (2 בנות ובן)... איזו פגישה... כמה דמעות... כמה שמחה... כמה חיבוקים ונשיקות... כמה תודות ותודה לאל... קשה לתאר... וזה מה שאני מבקש לחלוק אתכם - הכאב העצום הזה על אובדן בני, החשש האדיר שהיה לי מפגישה עם מישהו שחי כעת "בזכות" מותו של בני, התחושה הזו - ברגע שפגשתי באישה ובילדיה - שהנה מישהי חיה בזכותו של לירון (שמתם לב להשמטת המרכאות - זה ההבדל) ושגם במותו נמשכת גדולתו של הבן שלי... אז - ביום הזיכרון לחללי צה"ל, תכוונו לגלי צה"ל ותשמעו את הסיפור, את הקולות ואת השיר. פרטים מדוייקים לגבי שעת השידור אמסור כשיהיו לי... תודה על "ההקשבה"....

pinoki

New member
העברת לי צמרמורת....

BooBee

New member
../images/Emo23.gifאקי היקר שלנו../images/Emo20.gif

סיפרת לנו סיפור מרגש ביותר, אני יושבת מול המחשב ודומעת. תודה לך על שחלקת איתנו את הכאב, החששות והמחשבות שלך. שלך, רויטל

shani שני

New member
אקי יקר!

מה שלומך? מזמן לא ראיתי אותך בצ'אט. אין לי כח לכתוב עכשיו כי מאוחר...והמילים אבדו לי רק תדע שאני איתך, ו...אוף, נעלמו לי המילים לילה טוב איש יקר!

egbar 3

New member
הורים - גיבורים

לאקי היקר שבת שלום, קראתי את מילותיך והתמלאתי גאווה והערכה כי יש עוד אנשים ראויים להערכה במדינה כמו שלנו. להוליד ילד - זה מבצע קשה, לחנך ילד זה מבצע קשה מאוד, לגדל ילד זה בכלל מבצע קשה. עד שאנו ההורים זוכים לראותם בכל הדרם ותפארתם עוברים ימים קשים וארוכים. הנה יום אחד עומד לך קצין העיר בפתח דלת הבית ושואל "כאן גרה משפחת..." וכל כולך הופך פתאום להיות כל כך קטן, כל כך פגיע, כל כך אומלל. עוד לא יבשו הדמעות הראשונות וכבר טלפונים מכל עבר "האם אתה מוכן לתרוםמ....". אצילות נפש היא המעשה שעשיתם במתן תרומת האיברים להצלת חיים אחרים. אני מתאר לעצמי את הקושי במפגש האכזרי - אומלל- ואולי שמח עם הנפשות שזכו בחיים חדשים על חשבון הבן היקר שכל כך אהבת. אנו, לא עמדנו בכך. לקראת החג הקרב, ברצוני לאחל לך ולבני ביתך ימים טובים יותר. שיהייה לך חג קל. שמואל אגבר (אבא של רותם).

סר גון

New member
אקי היקר

אני שמח שהחלטת לשתף אותנו, בכלל אני שמח ששבת לכתוב..... הסיפור ריגש אותי מאוד. אני החלטתי להתייחס איליו כאל סיפור משמח. בידידות ג.

למעלה